Esok cuti yeyeyeye...!

12 ulasan:
Assalamualaikum..
selamat petang sume.. korang wat pe tu?
huhuhu meh lah borak2 same2...
ngah bosan neh kekekeke...
1.1.2011 <---- tak sihat lak hari ni..
yelah balik kerja always kena hujan...payung lak kecik amat macam tuan nya yang kecik ni..
lusa datang kerja nak bawak payung beger .. ujan pun takut nak tempias2 ..
tapi larat ke tidak nak bawak payung tu ?
haha besar gedabak tenggelam dek payung pulak..huhu

miss u olz lah ...

tadi  tengah mengawal hidung yang selsema..
sampai satu meseg....menggunakan nada dering blackberry tapi guna fon 6300 je..hehehe
bos meseg rupanya "esok cuti"
wahhh gud2 .. tengah tak sihat ni so really need a rest..
tq so much my boss..
agak2 dia baca tak eh blog ni..kalau baca malunya...kikikiki..
so dalia cuti lah esok ye..semalam pun cuti grrr trafic sikit lah ..xpe kesihatan tu lagi penting kan2x..
tapi pemenang contest umum esok ...hehehehe...xpe dalia akn buat automatic post ..
dun worry be hepy okeyh... ~
esok saksikanlah 2 pemenang yang bertuah okeyh...

dimana dia si cinta hatiku ~
oh ye tadi cek nuffnang...huhuhu semua dah jadi metered earning lol..
yang still running tggl satu je..sob3x..
tq incik nuffnang my earning dah boleh cashout..tapi xmo cashout lagi tunggun ribu riban dulu lah ye..
agak2 tua lah kot baru dapat ribu riban kikikiki..
papepun bersyukur alhamdulillah ..dapat jugak rezeki ...
rezeki 2011... ~ alhamdulillah 

tinggal satu BE je..keh3x...

semua ni dah jadi metered earning..huhuhu
so lepas ni hope incik nuffnag bagi lagi ye bE...hehehehehe

lambat nya hari jumaat nanti ..nak keluar ke bandar nak beli topup2 untuk pemenang n nak beli something yang diidam2kan .. apakah itu ?azam 2011 hahahaha..xlah dr hari tu lagi dok mengidam ni ha nak beli benda ni...alahhhh benda tuuu ..yang pink2 tu hehehe...tengok pic kat bawah lah ye ..apekobondolah sampai mengidam sangat tu..insyaAllah nak beli jugak...tapi hari tu tengok macam xada warna pink je..ada warna gold or putih...huhuhuhu nak jugak warna pink..kalau xada warna pink pun nak beli jugak hahaha...kalau nak something tu kena dapat jugak ! tapi with my usaha sendirik lah ye ~


tadaaaa ~
hati berbicara :
nak balik kerja dah.jumpa hari isnin nanti ye...selamat bercuti..
beznya leh kroh3x esok...hehehehe



12 ulasan:

  1. ehehe, ksiannya kak qaseh, semoga cepat sembuh ye, :)
    hurm, tak sabar nak tahu sape pemenang contest tu

    BalasPadam
  2. semoga cepat sembuh la yer..bukan ke mmg kita cuti ke esok ganti yang hari jumaat?..

    sama la..iqbal pun dah ada 1 yg metred yg running lak satu..2 je stakat ni..hehe..

    BalasPadam
  3. banyak metered earning..huhu..kaya2..

    BalasPadam
  4. Qaseh! Nokia C3 xnk pakai ke cik qaseh.hehe.Waaa..BB tu,harap hajat cik qaseh termakbul.hehe

    BalasPadam
  5. qaseh..akim tag qaseh tuk join akim..hehe

    BalasPadam
  6. huhuhu..
    bowem da ri nei da start
    kuliah, aduyai..

    BalasPadam

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com