Entry diCopy?chek kat sini ~

36 ulasan:
Assalamualaikum..
hurmmm banyak betul isu panas kat blog sekarang ni ye..
pasal shawl lah,pasal ciplak lah,pasal anugerah juara lagu lah..
pasal itu,pasal ini,,jalan2 cari pasal...hehe

try pergi laman web ni n then letak ler url korang...
ne tahu ada org tiru entry korang ke hehehe..
selamat mencobaa ~

36 ulasan:

Mr.Eye berkata...

thanks for sharing.. ;)

sayangku berkata...

hehe. dh try..nasib xde. klu ade...sy cri orang itu! hahaha

Qaseh dalia adelia berkata...

@Mr.Eye
welcome mr.eye

Qaseh dalia adelia berkata...

@sayangku
sayangku bagus lah..kalau ada pun jgn kutuk2 tau hehe :)

aDisH.sHidA berkata...

thanks qaseh

Qaseh dalia adelia berkata...

@aDisH.sHidA
same2 dear...

❤ C!K MAZ's❤ berkata...

takde2 ...hehehe

Qaseh dalia adelia berkata...

@❤ C!K MAZ's❤
jap g qaseh g copy cik maz punye haha..ampunn

MJ berkata...

mj pun try..igtkan xde..tbe2 ade..haha..bukan blogger tu yg copy mj atau mj yg copy..tp mmg femes lah kot tanda-tanda stress tu..dpt from emel..

Qaseh dalia adelia berkata...

@MJ
haha a.ah sis ..kalau kite yg copy pun keluar gaak..pecah rahsia haha

kAziShA berkata...

owhh tak sangka pulak, ada jugak org copy paste entry kat blog sy T_T

Ujang9897 berkata...

dapat kesan org kopi paste la..

nie link dia..siapa ek

http://www.qasehdalia.com

jahat tol org tue..hehe

Qaseh dalia adelia berkata...

@kAziShA
ololo dear.. sabo2 bwk2 betendang eh betenang hehe...

Qaseh dalia adelia berkata...

@Ujang9897
eleh mengade lah..haha.. ujang jahat haha

CahayaCintaIlahi berkata...

qaseh ; tanx for the info ;)

Qaseh dalia adelia berkata...

@CahayaCintaIlahi
welcome dear ~

atie berkata...

tak faham ye la org ske copy paste ni..haih..dr wat assignment suka copy paste..terbawa-bawa ke blog..

tomatokering :) berkata...

tengs share ! bgos2 ! :D

Qaseh dalia adelia berkata...

@atie
hehe exam dulu pun suka copy2 haha

Qaseh dalia adelia berkata...

@tomatokering :)
same2 dear

misz sheyla berkata...

mekasih dak kecik 4 sharing :)

Qaseh dalia adelia berkata...

@misz sheyla
uwaaa kita dah besarrrr

sayangku berkata...

sy nk wt jahat arini

http://sayangku-lover.blogspot.com/2011/01/contest-pic-hitam-putih-paling-cool.html

ANDA DI TAG!!!!!! HAHAHA

Yuni Aisyah berkata...

btol ke bleh tau.??menarik nie..

farhaniza azman berkata...

hye!! heheeh... boleh check eh? tp mane la ade org nk copy entry saye ni..LOL~ hehehehehe....

apezs shah berkata...

Naseb takde kena copy hehe...
boleh apezs amik url tu..kalau boleh dtg bagitau kat my blog tau...:p

*apezs follow here..

Qaseh dalia adelia berkata...

@Yuni Aisyah
try dulu dear hehe

Qaseh dalia adelia berkata...

@farhaniza azman
haha ade pulak mane tahu ada yg copy jugak haaa

Qaseh dalia adelia berkata...

@apezs shah
amek je apehz.. tade hal punye lah

KB Emily berkata...

nak share info ni mintak izin k...i quote ur name n ur blog link..

Qaseh dalia adelia berkata...

@KB Emily
silakan dear :)

caliph shuriken berkata...

nk try laa bkesan atau x, hikk...

Ogy berkata...

di maksudnyaa utk detect org yg copy paste sebijik2 entry dan gambar kita ke? kalo kebetulan kita terbuat entry yg sama dgn prg lain mcmana? adakah itu pun dikira sbg mengopy?

contoh musim juara lagu...A buat entry pasal ana rafali..B juga buat entry ana rafali...C juga begitu...tu tak kira mengopy kan? hik3...

Qaseh dalia adelia berkata...

@Ogy
mama yang tu tak tahu lah pulak..maknanya copy entr lain lah yg kite tulis sndiri idea kita kan diciplak..yg anugerah2 tu xde sape boleh mare sbb yg tu subjektif miahaha tau2 je..mknenye ayat kita xkan lah kebetulan same ye dak hehe..

Aboy93 berkata...

ooo eh?? ini la rupenye copyscape.. best2.. haha

Tanpa Nama berkata...

tengs fer da tuto :)

Catatan Popular

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com