Entry diCopy?chek kat sini ~

36 ulasan:
Assalamualaikum..
hurmmm banyak betul isu panas kat blog sekarang ni ye..
pasal shawl lah,pasal ciplak lah,pasal anugerah juara lagu lah..
pasal itu,pasal ini,,jalan2 cari pasal...hehe

try pergi laman web ni n then letak ler url korang...
ne tahu ada org tiru entry korang ke hehehe..
selamat mencobaa ~

36 ulasan:

  1. hehe. dh try..nasib xde. klu ade...sy cri orang itu! hahaha

    BalasPadam
  2. @sayangku
    sayangku bagus lah..kalau ada pun jgn kutuk2 tau hehe :)

    BalasPadam
  3. @❤ C!K MAZ's❤
    jap g qaseh g copy cik maz punye haha..ampunn

    BalasPadam
  4. mj pun try..igtkan xde..tbe2 ade..haha..bukan blogger tu yg copy mj atau mj yg copy..tp mmg femes lah kot tanda-tanda stress tu..dpt from emel..

    BalasPadam
  5. @MJ
    haha a.ah sis ..kalau kite yg copy pun keluar gaak..pecah rahsia haha

    BalasPadam
  6. owhh tak sangka pulak, ada jugak org copy paste entry kat blog sy T_T

    BalasPadam
  7. dapat kesan org kopi paste la..

    nie link dia..siapa ek

    http://www.qasehdalia.com

    jahat tol org tue..hehe

    BalasPadam
  8. @kAziShA
    ololo dear.. sabo2 bwk2 betendang eh betenang hehe...

    BalasPadam
  9. @Ujang9897
    eleh mengade lah..haha.. ujang jahat haha

    BalasPadam
  10. tak faham ye la org ske copy paste ni..haih..dr wat assignment suka copy paste..terbawa-bawa ke blog..

    BalasPadam
  11. mekasih dak kecik 4 sharing :)

    BalasPadam
  12. sy nk wt jahat arini

    http://sayangku-lover.blogspot.com/2011/01/contest-pic-hitam-putih-paling-cool.html

    ANDA DI TAG!!!!!! HAHAHA

    BalasPadam
  13. btol ke bleh tau.??menarik nie..

    BalasPadam
  14. hye!! heheeh... boleh check eh? tp mane la ade org nk copy entry saye ni..LOL~ hehehehehe....

    BalasPadam
  15. Naseb takde kena copy hehe...
    boleh apezs amik url tu..kalau boleh dtg bagitau kat my blog tau...:p

    *apezs follow here..

    BalasPadam
  16. @farhaniza azman
    haha ade pulak mane tahu ada yg copy jugak haaa

    BalasPadam
  17. nak share info ni mintak izin k...i quote ur name n ur blog link..

    BalasPadam
  18. nk try laa bkesan atau x, hikk...

    BalasPadam
  19. di maksudnyaa utk detect org yg copy paste sebijik2 entry dan gambar kita ke? kalo kebetulan kita terbuat entry yg sama dgn prg lain mcmana? adakah itu pun dikira sbg mengopy?

    contoh musim juara lagu...A buat entry pasal ana rafali..B juga buat entry ana rafali...C juga begitu...tu tak kira mengopy kan? hik3...

    BalasPadam
  20. @Ogy
    mama yang tu tak tahu lah pulak..maknanya copy entr lain lah yg kite tulis sndiri idea kita kan diciplak..yg anugerah2 tu xde sape boleh mare sbb yg tu subjektif miahaha tau2 je..mknenye ayat kita xkan lah kebetulan same ye dak hehe..

    BalasPadam
  21. ooo eh?? ini la rupenye copyscape.. best2.. haha

    BalasPadam

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com