BEN ASHAARI ! MASIHKAH KAU INGAT ??

8 ulasan:
Assalamualaikum... 
selamat tengahari hurmmm kejap je masa berlalu..dah pukul doblas..
rasa macam baru je masuk kerja..ho liauuuu betullah..dah makin banyak tanda2 kiamat ..huk2
hari ni nak join segmen abg ben lak..
sebelum kita teruskan dengan lebih lanjut ..jom layan lagu 'masihkah kau ingat ' ahahaha..tadi jadi dokterrr skang jadi penyampah radio..ehehe


layan lagu atas ni ye sambil2 bace..bagi lebih tacinggg lagi haha

Apa yang perlu korang buat ialah menceritakan  dengan  mengimbas kembali saat saat kali pertama korang berblog .. Pahit getir korang buat blog .. Susah senang ... Suka duka ... Mereka yang datang dan pergi ... Blogger pertama yang meninggalkan komen .. Kutukan serta kejian .. Bagaimana korang mendapat inspirasi serta semangat untuk bangkit kembali .. Mereka yang sering memotivasikan korang .. Dan macam macam lagi

ok syarat2 ada kat sana yang penting story mory lah berdasarkan point yang abg ben dah bg tu ye..sob3x nak mengimbas balik mula2 buat blog lah ni ye..

okeyh nak start cerita..jari2 dah mula menari di papan keyboard .. first buat blog dulu2 juz suke n hilangkan boring n then mula lah menjelajah blog2 orang lain..tegok2 folower2 diorang n entry2 diorang fuh gempak giler..n disaat itu masihkah kau ingat aku seperti anak kecil yang hanya meraih simpati untuk menumpang di sudut blog ni hahaha ayat sastera dah keluar...so meraih2 simpati ..mula2 biasalah kan nothing much yang tahu sal blog ni.. n then brdasarkan pemerhatin n pertanyaan2 kat blogger2 yang dah berpengalaman.. so ambil sedikit2 pengalaman dr diorang .. n then kacukkan pastu mulakan slow demi slow kat blog sendiri.. termasuk nuffnang dulu2.. first dapat nuff seronok sangat wpun sikit je,,excited .. timbullah semangat sedikit demi sedikit..pasal nuffnang ni sis ellen yang banyak bantu..n then kenal abg ben dr blogger2 lain apa lah yg hebat sgt sal dia ni hingga sume org tergiler2 termasuk diri sendiri eheh... so dah kenal abg ben..banyak main psychology menaikkan semangat2 blogger baru berblog thanx for sharing everything abg .. :) u r so nice nice nice man ..nasib baik dah kahwen haha kalau belum pun belum tentu dapat haha..mengarut je .. cukup sbgai abg yg always bg advise.. pastu mula buat contest .. my first contest edit foto contest .. banyak sambutan hangat tq so much.. :) ingatkan tak de org yang nak join my contest ... nanti dalia buat contest gempak lagi ye..n kepada kyleril.blogspot.com thans kerana sentiasa menyokong

kenangan manis ..
ok dari berblog dalia dapat domain free tajaan dari bro roy .. tq so much coz menang jawab soalan2 abg ben.. hargai sgt n sgt2x happy .. domain ni di taja 2 tahun oleh bro roy .. ingatkan setahun je hehe.. papepun thats meaning for me,,n then dapat shawl dari siapa (biarlah rahsia) haha kan keluar entry panas pulak..pastu menang segmen sis ellen... kikiki .. n dapat follower2 yang peramah n baik2 hati sume..cantek2 ensem..semoga hepy berblogging ..with niat yg ikhlas

kenangan pahit 
haha first di kutuk oleh ntah sape2 lah .. tapi dalia dah maafkan sume2 tu biasalah .. kita tak mampu nak bagi kehendak orang lain semuanya.. m juz still anak kecil yang meraih simpati untuk di terima di dunia blog ni.. kutuk2 xpe lah janji bahagia ..hehehe.. dalia dapa pahala free kan..maafkan dalia :) mereka yang datang dan pergi ..masihkah kau ingat follower kejap bertambah kejap berkurang hehe xpelah..xpaksa diorang utk memfolow nak un folow pun xpe .. :) kalau itu dapat buatkan dia bhgia kan...

inspirasi 
tentulah from my love yg byk support ... even kdg2 blog mendahului dirinya hehe... tapi u know me.. only u in my heart eceh..yang byk menaikkan semangat .. semua orang .. n yg the most important person orang yg menganjurkan segmen ni lah .. tak lain tak bukan abg ben ... hehehe .. byk yang nak di luahkan tapi hanya terima kasih n appreciate what u do in this world..hehehe ...
so tq for everything

blogger baru 
jangan di runtuh semangat yang ada andainya belum mencuba.. bila kita sampai di satu tahap yang membanggakan kita akan terus membuat apa yang kita suka tanpa menoleh kebelakang even banyak lalat yang menghampiri kuatkan semangat .. n bersabar :) tidak dinamakan hidup andainya tiada dugaan ..jadilah seperti anak kecil yang cuba untuk menjadi dewasa..kutip pengalaman2 org lain dan semaikan dalam diri ..pasti akan membuahkan hasil yang baik

hati berbicara :
panjang pulak aku bebel..ade orang nak baca ke tak..ahahaha..tak kisah lah.. dah lebih 200 dah ni ha.. :)bila kita mula suka menulis sometimes jari dan fikiran sama pendapat..gerak laju menaip apa yang terbuku lalu membuahkan apa yang terhasil sekarang..jangan di banding dengan orang lain tapi try cuba untuk jadi seperti nya :) life must be go on even many haters.. 

8 ulasan:

  1. nice cuk :) hehe....yg mengutuk biarkan ye truskan coz bkn dpt pape pun kan stakat dlm dunia siber je hehe pepun b always support whatever u do t kite wat contest len lak k....chaiyok2 :)

    BalasPadam
  2. @KyLe
    okeyh chaiyok2 haha excited..tq for everything...

    BalasPadam
  3. nice... jangan putus ase.. biase la tuu..

    BalasPadam
  4. im owes support youu . hihi. ske singgah sini . ;)))

    BalasPadam
  5. memang bestlah kan bile org t'syg yg support..
    Ape2 pun, teruskan b'blog k..

    BalasPadam
  6. haha..bila2 pot pet pot pet pasal segmen, tak sedar pun, da menjela sebenarnya entry yang di buta..hehe..tapi untuk inche ben, semua sanggup.. ahakz! tak gitu..hehe

    BalasPadam

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com