BEN ASHAARI BLOG

15 ulasan:
Assalamualaikum

  1. Letakkan header BEN ASHAARI BLOG
  2. Tajuk : BEN ASHAARI BLOG dan linkkan ke entri ini ..
  3. Sila nyatakan berapa kalikah anda update sehari dan jumlah entri anda sehingga kini ..
  4. Kenapa anda berminat nak berada dalam blog list BEN ASHAARI ..
  5. Apakah perkara yang ingin anda lakukan sekiranya blog anda popular ?
nak masuk bloglist abg ben hari ni yeyyy...


update entry dalam sehari kalau tak sibuk n ada idea .. 3 4 entry ...kalau sibuk 2 entry je...wajib 2 entry hehehe..
jumlah entry setakat tahun 2011 ni  279 post 


berminat nak masuk dalam blog abg ben sebab bukan calang2 orang haha..nak bagi abg masuk balik lah dalam blog qaseh haha.. apepun nak masuk jugak...:)..gurau je..sape yang xmo masuk blog abg ben yang salu bagi motivated kan..my idol blogger !


kalau blog dalia popular ...wah2 berangan jap..nak buat pe ek..nak buat macam abg ben buat lah...wat segmen2 byk .. n then bagi trafic2 kat org lain jugak...yeyy so undi lah ..haha

hati berbicara :
tq abg ...harap2 boleh masuk yeyyy !

15 ulasan:

Norfa berkata...

semoga terpilih

Imran nyambek berkata...

giler banyak.wow.

Qaseh dalia adelia berkata...

@Norfa
tq norfa

Qaseh dalia adelia berkata...

@Imran nyambek
ape yg banyak ehee

ecah..merangkap anak cik nan berkata...

goodluck!smoge terpilih....hehe

hasrul hassan berkata...

Salam .. kalau popular .. buat kenduri kawin la .. heheheeh .. lalalalla

Qaseh dalia adelia berkata...

@hasrul hassan
wslm amboiii terus kenduri kawen haha

Ujang9897 berkata...

ala sibuk jer dia nie..lalaalalla

al_hakim berkata...

dah popular jgn lupe pilihan hati pulak ye..=)

Qaseh dalia adelia berkata...

@ecah..merangkap anak cik nan
tq ecah hehe

Qaseh dalia adelia berkata...

@Ujang9897
dia tu sibuk je..nyemak haisy haha

Qaseh dalia adelia berkata...

@al_hakim
xlupe kat pilihan hati haha

iqbalhakimi berkata...

xsabar nak join segmen cik qaseh =P

Qaseh dalia adelia berkata...

@iqbalhakimi
haha sindir le tu

Ogy berkata...

semoga berjaya...skrg pun blog qaseh dh ramai pengikut ni....syabas!

Catatan Popular

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com