Award dari sis wida ~ tq sis sayang sis ketat2 hehe

9 ulasan:
Assalamualaikum..
selamat pagi olz..baru je bukak blog..
oh ye semalam anugerah juara lagu anna rafali kan menang ?
hurmm malas nak komen ape2.. yg bez tentang anugerah semalam intro yang juara2 tahun lama nyanyi terbuai meremang bulu roma dgr diorang nyanyi bezzz sgt ...
ingatkan dato' siti tak buat persembahan semalam tapi rupa2nya buat gak ..yahooo sonoknyeeee ~
tapi kan kan kan ada budak tu jelez dalia minat siti .. sape lagi kalau bukan encik kyleril kite hehe.. :p
yeye lama dah tak dapat award yang dapat pun dah lupa dah..huhu maaf lah ye..
so sis wida ada bagi tadi .. publish cepat2 sebelum penyakit lupa menyerang saraf otak..........

tadaaa cantek tak.. tau lah kita ni macam budak2 ye haha.. 
so jawab soalan2 exam lak..

1. Sila berikan nama awak yang cute tuh!
name saye yang cute sufura ~ qaseh dalia adelia ~ hehe cute tak? dah tau dah mesti cakap cute kan..jgn lah puji lebih2 malu lah haha (gedik)

2. Sila tulis URL blog awak
www.qasehdalia.com
domain free rm70 menang segmen abg ben hehehe (org tanya url je dalia..menunjuk hah menunjuk...opsss)

3. Ceritakan sejarah anda buat blog
sejarah ye.. kena baut dgn tepat ni dah jadi subjek wajib lulus hehehe.. sejarah tercipta sebab keboringan ... n now dah buat so tercipta lah satu sejarah .. :)

4. Kritik sikit pasal pemberi award ni.
xde maknanya nak kritik2 .. nak puji ada lah..sis wida ni dah kawen tapi still cantikk macam anak dare  kikiki 

5. Apabila birthday awak, awak nak saya (pemberi taggie) bagi apa?
yang ni bez ni nak banglo 4 biji , kapal terbang 5 biji cukuplah bagi kat mak satu,ayah satu ,, atok satu.. ehh atok xlarat dah nak bwk kapal terbang ..jangan lupa pos tau... 19/06 nanti..nanti bagi alamat rumah sekalik

6. Mana satu awak paling suka ? Cookies or Ice-cream?
dua2 haha

7. Haiwan apa yang awak suka?
suka kat dinasour..hurmm tapi xsempat nak pelihara dah kena ngap dulu .. T_T

8. Kata-kata untuk Followers awak
kata2 untuk follower dalia tq so much sbb sudi follow wpun dalia tau de yg dah unfollow tapi xpe lah tu hak dia ..dalia tak marah dalia tahu blog dalia not intereting to compare ngan blog2 org lain.. so syg sgt follower2 dalia..semoga bahagia dunia akhirat.. :

9. Tag 3 blogger yang awak rasa cun.
nak tag sume yang tengok .. ha xamek dosa..amek !


9 ulasan:

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

@2010 | www.qasehdalia.com