2 pemenang edit foto contest ...sesi hari ahad !!

28 ulasan:
Assalamualaikum semua..
wah2 berdebar nak umumkan pemenang contest..
so yang dijanji2kan .. 2 pemenang akan diumumkan hari ini..
jeng3x..siapakah dia  yang bertuah diantara 551 peserta yang menghantar penyertaan...
woahhhh 

 pemenang 1 bertuah..


before editing 

after editing

siapakah pemenang ini..jeng3x...
seorang budak yang kuat menages..telah menghantar penyertaan nya yang ke 27 ..hehe

thanx for joining my contest dear...buat pengetahuan semua..bkn ni seorang yang peramah walaupun suka sangat menangis haha...nape ye?adakah dear ni kena sawan tangis ?hehek juz joke..dalia harap entry ni dapat menggumbirakan hati bkn...n lepas ni xmo nages2 dah ok...terima lah sedikit topup dari dalia ye wpun ciput je..hahaha...tapi ikhlas ni tauuuu...tq3x n bkn bertuah dalam ramai2 dapat jugak menang..susah wooo nak pilih coz sume cantik2...dalia pilih mengikut kreativiti yang ada,,,,ni kalau masuk drama seram boleh ye...bagus ada seni menyeramkan hehehe..so hey berblogging n sucees in ur life...kata nya nak sambung law...wow bukan setakat ade seni tapi berpelajaran orgnya..so tahniah dr dalia ye bkn...

pemenang 2 bertuah ~

Jangan resah andai ada yang membencimu, kerana masih ramai yang mencintaimu di dunia. Tetapi resahlah andai Allah membencimu, kerana tiada lagi yang mencintaimu di akhirat.
(suka ayat2 tok esah ni)


tengok pic2 yang di edit oleh tok esah pulak ye


 before editing

after editing...
dalia suka sangat...


pandai tok esah main dengan pencahayaan ye...dan gambar ni sometimes buat kan dalia bermenung seketika..apa yang akan terjadi pada dunia kelak..langit pun mampu berubah..nanti akan jadi lebih dasyat lagi...sometimes takut ...tapi ini semua anugerah ilahi..n keindahan alam yang diciptakan untuk kita merenungi dengan hati yang dalam..bukan merenungi hanya dengan pandangan kosong ~tahniah tok ..menang contets cu..dalia hargai ..oh ye...tok esah orang yang ke 

hati berbicara :
thanx gak kat semua yang menjoin..maaf ye yang xdapat menang tu,,,sebenarnya korang semua menang di hati dalia..eceh coz dalia pun xpandai nak edit2 picture ni..setakat cincai2 boleh lah hehehe..adat pertandingan ada yang menang ada yang kalah..so jgn membenci dalia kalu xmemilih korang hik2...hanyalah insan biasa yg hanya ingin memeriahkan contest yg ada (melalut) kuwang3x...tahniah sekali lagi..korang boleh lah terjah blog beliau n follow sekali okeyhh :)


sila tinggalkan email kat komen ye..or ym..jumpa isnin ye

28 ulasan:

NOOR FATIN berkata...

tahniah kpd pemenang

gmbr shasha tu menyeramkan! haha nmpk real. pandai dia edit :)

YUL berkata...

wah, tahniah2 kepada pemenang tu, heuheu,

tia of revenge berkata...

tahniah :D

freak berkata...

wahhh!!serius lawa gmbar joker uh...hahah

cikanna berkata...

tahniah buat semua yang menang..

Bit Zamri berkata...

perghhh seram nye dgn pic editted yg first tuuu! haha :)

tahniah kepada pemenang!

nunui Joe berkata...

wahh memang layak menang.
tkejut jgak tengok editing dorg..
congrat2! :D

Wan_hazel berkata...

taniah wat pemenang....

Jo Qusary berkata...

pic yg kat atas tu memang stylo... hehehe

@wad berkata...

Ahha~ scary dia edit XD tp pandai la dia edit.

MJ berkata...

wah..dah tau pemenang..tahniah kt mereka..cntek2..=)

Misz Chocolate berkata...

its oke xmnang... dpat pujian dr membe2 yg support pown da cukop... congrates for d winner !

Azwandy Bin Muhamad berkata...

salam...

wah, tahniah kepada pemenang.....

Miss Yaty berkata...

wah! tahniah pada pemenang..memang chanteq photo yang dorang edit ni...

pandai qaseh pilih..hihi..


p/s: seram gmbr atas tu..hihi;p

cik tom berkata...

wah mmg cantik la 2 pic tue lepas edit..cun2...tahniah pd pemenang...tahniah jgk pd dalia kerana berjaya anjurkan contest yg meriah+gempak ni...

alexa yussida berkata...

wah BKN la yg mng!!
happy for her..kekkee..die bz ngah masuk kampus tu:D

Ahmad Zaki berkata...

Assalamualaikum...

Tahniah kepada pemenang yang dipilih... (penyertaan saya yang keberapa...?)

Kepada tuan blog, saya juga bakal menganjurkan satu peraduan. Dijemput tuan blog serta rakan2 blogger lain utk menyertai peraduan yang bakal dibuat tidak lama lagi.

http://smskey.blogspot.com/2010/12/saya-akan-buat-contest-siapa-nak-join.html

♥cemOt kEchikz ♥ berkata...

menyeram kan...wOoo..O_o..hehe~cOngrat tOk pmng..yeay saia kalah...haha~

Thiny FSclickerZ Indrawan berkata...

Tahniah kpda pemenang.. memang cantek hasil editannya... :)

efa berkata...

uish dh kluar spa pemenang..tahniah pada pemenang :)eh npa den tak menang ni ish...hahaha perasaan mcm cntik sgt ak edit hahaha...lg rmai yg cntik edit photo kehkeh :)btw pic shasha tu smart la dya edit..suka..

Cik Miera Aziz berkata...

wah!! tahniah buat pemenang!! :)

Tok Esah berkata...

salam qaseh, hahaha menang ke?? ahahha tak perasan lah pulak!!! ehehe Terima kasih,

tu edit main2 jer, tak sangka plak jd macam tuh!! ahaha

nak email yer..

bah sini yer..

taq6889@gmail.com

Tok Esah berkata...

qaseh, tok dah buat entry.. ehhe TQ

http://taq6889.blogspot.com/2011/01/tok-menang-contest-edit-gambar.html

Budak Kuat Nanges berkata...

dalia, anyway thx sbb pilih pict BKN. haish..sorry lah yer, tak perasan psl contest ni sbb tak on9. law classes dh mula so busy sikit. neway, yg puji2 tu, time kacih <3

fa10 berkata...

uish... seramnya! tahniah buat pemenang

caliph shuriken berkata...

congratz kpd pemenang ^^

bru singgah tgk result ni, hukk...

kakyong berkata...

tahniah buat pemenang...

hasrul hassan berkata...

Salam .. aiseh tak menang ehh gambar beruk tu .. hmmm takper .. :)

Tahniah kepada yang menang.

Catatan Popular

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com