2 pemenang edit foto contest ...sesi hari ahad !!

28 ulasan:
Assalamualaikum semua..
wah2 berdebar nak umumkan pemenang contest..
so yang dijanji2kan .. 2 pemenang akan diumumkan hari ini..
jeng3x..siapakah dia  yang bertuah diantara 551 peserta yang menghantar penyertaan...
woahhhh 

 pemenang 1 bertuah..


before editing 

after editing

siapakah pemenang ini..jeng3x...
seorang budak yang kuat menages..telah menghantar penyertaan nya yang ke 27 ..hehe

thanx for joining my contest dear...buat pengetahuan semua..bkn ni seorang yang peramah walaupun suka sangat menangis haha...nape ye?adakah dear ni kena sawan tangis ?hehek juz joke..dalia harap entry ni dapat menggumbirakan hati bkn...n lepas ni xmo nages2 dah ok...terima lah sedikit topup dari dalia ye wpun ciput je..hahaha...tapi ikhlas ni tauuuu...tq3x n bkn bertuah dalam ramai2 dapat jugak menang..susah wooo nak pilih coz sume cantik2...dalia pilih mengikut kreativiti yang ada,,,,ni kalau masuk drama seram boleh ye...bagus ada seni menyeramkan hehehe..so hey berblogging n sucees in ur life...kata nya nak sambung law...wow bukan setakat ade seni tapi berpelajaran orgnya..so tahniah dr dalia ye bkn...

pemenang 2 bertuah ~

Jangan resah andai ada yang membencimu, kerana masih ramai yang mencintaimu di dunia. Tetapi resahlah andai Allah membencimu, kerana tiada lagi yang mencintaimu di akhirat.
(suka ayat2 tok esah ni)


tengok pic2 yang di edit oleh tok esah pulak ye


 before editing

after editing...
dalia suka sangat...


pandai tok esah main dengan pencahayaan ye...dan gambar ni sometimes buat kan dalia bermenung seketika..apa yang akan terjadi pada dunia kelak..langit pun mampu berubah..nanti akan jadi lebih dasyat lagi...sometimes takut ...tapi ini semua anugerah ilahi..n keindahan alam yang diciptakan untuk kita merenungi dengan hati yang dalam..bukan merenungi hanya dengan pandangan kosong ~tahniah tok ..menang contets cu..dalia hargai ..oh ye...tok esah orang yang ke 

hati berbicara :
thanx gak kat semua yang menjoin..maaf ye yang xdapat menang tu,,,sebenarnya korang semua menang di hati dalia..eceh coz dalia pun xpandai nak edit2 picture ni..setakat cincai2 boleh lah hehehe..adat pertandingan ada yang menang ada yang kalah..so jgn membenci dalia kalu xmemilih korang hik2...hanyalah insan biasa yg hanya ingin memeriahkan contest yg ada (melalut) kuwang3x...tahniah sekali lagi..korang boleh lah terjah blog beliau n follow sekali okeyhh :)


sila tinggalkan email kat komen ye..or ym..jumpa isnin ye

28 ulasan:

  1. tahniah kpd pemenang

    gmbr shasha tu menyeramkan! haha nmpk real. pandai dia edit :)

    BalasPadam
  2. wah, tahniah2 kepada pemenang tu, heuheu,

    BalasPadam
  3. wahhh!!serius lawa gmbar joker uh...hahah

    BalasPadam
  4. tahniah buat semua yang menang..

    BalasPadam
  5. perghhh seram nye dgn pic editted yg first tuuu! haha :)

    tahniah kepada pemenang!

    BalasPadam
  6. wahh memang layak menang.
    tkejut jgak tengok editing dorg..
    congrat2! :D

    BalasPadam
  7. pic yg kat atas tu memang stylo... hehehe

    BalasPadam
  8. Ahha~ scary dia edit XD tp pandai la dia edit.

    BalasPadam
  9. wah..dah tau pemenang..tahniah kt mereka..cntek2..=)

    BalasPadam
  10. its oke xmnang... dpat pujian dr membe2 yg support pown da cukop... congrates for d winner !

    BalasPadam
  11. salam...

    wah, tahniah kepada pemenang.....

    BalasPadam
  12. wah! tahniah pada pemenang..memang chanteq photo yang dorang edit ni...

    pandai qaseh pilih..hihi..


    p/s: seram gmbr atas tu..hihi;p

    BalasPadam
  13. wah mmg cantik la 2 pic tue lepas edit..cun2...tahniah pd pemenang...tahniah jgk pd dalia kerana berjaya anjurkan contest yg meriah+gempak ni...

    BalasPadam
  14. wah BKN la yg mng!!
    happy for her..kekkee..die bz ngah masuk kampus tu:D

    BalasPadam
  15. Assalamualaikum...

    Tahniah kepada pemenang yang dipilih... (penyertaan saya yang keberapa...?)

    Kepada tuan blog, saya juga bakal menganjurkan satu peraduan. Dijemput tuan blog serta rakan2 blogger lain utk menyertai peraduan yang bakal dibuat tidak lama lagi.

    http://smskey.blogspot.com/2010/12/saya-akan-buat-contest-siapa-nak-join.html

    BalasPadam
  16. menyeram kan...wOoo..O_o..hehe~cOngrat tOk pmng..yeay saia kalah...haha~

    BalasPadam
  17. Tahniah kpda pemenang.. memang cantek hasil editannya... :)

    BalasPadam
  18. uish dh kluar spa pemenang..tahniah pada pemenang :)eh npa den tak menang ni ish...hahaha perasaan mcm cntik sgt ak edit hahaha...lg rmai yg cntik edit photo kehkeh :)btw pic shasha tu smart la dya edit..suka..

    BalasPadam
  19. wah!! tahniah buat pemenang!! :)

    BalasPadam
  20. salam qaseh, hahaha menang ke?? ahahha tak perasan lah pulak!!! ehehe Terima kasih,

    tu edit main2 jer, tak sangka plak jd macam tuh!! ahaha

    nak email yer..

    bah sini yer..

    taq6889@gmail.com

    BalasPadam
  21. qaseh, tok dah buat entry.. ehhe TQ

    http://taq6889.blogspot.com/2011/01/tok-menang-contest-edit-gambar.html

    BalasPadam
  22. dalia, anyway thx sbb pilih pict BKN. haish..sorry lah yer, tak perasan psl contest ni sbb tak on9. law classes dh mula so busy sikit. neway, yg puji2 tu, time kacih <3

    BalasPadam
  23. uish... seramnya! tahniah buat pemenang

    BalasPadam
  24. congratz kpd pemenang ^^

    bru singgah tgk result ni, hukk...

    BalasPadam
  25. Salam .. aiseh tak menang ehh gambar beruk tu .. hmmm takper .. :)

    Tahniah kepada yang menang.

    BalasPadam

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

@2010 | www.qasehdalia.com