16 soalan cepumas

3 ulasan:
Assalamualaikum...
selamat petang sume...kena tag ngan along tadi..nyesal singgah blog die hahaha..
tapi xpe cek buat je lah..
yang shida punye tag pun belum buat sebab 25 thing mak oii xlarat lah cyg agypun dulu dah kne tag mcm tu hehehe..

1.  apa benda penting dalam hidup korang.?
benda penting dalam hidup ..benda ye? kcuing tu benda ke tak haha... 
benda penting semestinye seterika,handfone,beg duit..xde duit xpe haha..


2. benda terakhir korang beli guna duit sendiri.?
henfon nokia c3


3. di mana tempat korang ingin melangsungkan perkahwinan dan tema perkahwinan nanti.?
kat rumah je meriah sikit...ramai family leh dtg2 n kawan dtg sekalik..kalau nk bergambar tu nak bergambar kat pantai .. masa matahari terbenam cantekkk ... kat masjid pun lawa..men buai pun cantek... lagiii lagiii kat sawah pun lawa gak..pastu hahaha rahsia !



4. Adakah korang bercinta sekarang.?
ye saye sedang angau bercinta dah setahun lebih dah hehehe

5. novel/buku/majalah yang last korang beli.?
lupe lak ... komik shinchan kalau tak silap 

6. apakah nama penuh korang.?
qaseh dalia adelia haha


7. antara mak dengan ayah, yang mana korang lebih mesra.?
mak ! ayah garang ngeeee


8. namakan nama nama yang korang betul betul nak jumpa dalam hidup.
nak jumpa semua blogger yang mengenali diri ini... tak kisah lah sape2 pun..

9. adakah korang basuh baju sendiri.?
basuh duduk haha basuh sendiri lah ..kalau along nak tulun basuh pun boleh jugak haha


10. di manakah tempat korang benar benar nak pergi.?
nak pergi tempat2 yang de pulau ...pantai .. london pun nak pegi jugak,paris ,england ! dalam mmpi qaseh !

11. pilih salah satu, peluk or cium.?
cium di dahi ! 
pasti air mate mengalir..terasa disayangi dan penuh kesyahduan ... really like when someone kiss me kat dahi hehe.. terasa macam bhgia sgt emmm


12. beritahu 3 perkara tentang orang yang tag korang
blog along name ye..wane itam legam ..semart gak tuannye hahaha


13. 3 benda korang sayang dalam hidup korang.
benda lagi...xmo benda ..yang paling sayang mak ayah + family,bff ,mylove..
benda henfon lah ..ekekeke..

14. lagu korang suka dan selalu dengar.
lagu yang sedang berputar dalam blog qaseh


15. 6 blogger korang nak tag.
tag sume orang yang menyayangi diri ni hahaha

16. cerita sikit tentang blogger pertama yang korang tag.
xdapat di kenal pasti hehe..sape2 wat tag ni ..tgglkan url kat komen ngeeee...


hati berbicara :
sekian time kaseh !

3 ulasan:

  1. yeay!..
    thnx jawab.. =)

    wlopun tag ni pon along tertukar title die.. sbb bukan along memule buat.. =)

    BalasPadam

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com