Surat layang untuk abg ben ...kah3x

Assalamualaikum...
hahahahaha ase nak gelak lagi..
baru lepas join segmen abg ben..
kelakar gila..yelah masing2 duk pakat cari no...haha
macam cari harta karun lak kan..harta karun dr blog..hamek !
hehehe lama dah nak buat entry untuk abg ben..kikiki..
sorry ye tajuk tu hanyalah khayalan...bukan cinta2 ye...juz anggap abg xlebih dr tu ehem2
sorry ye ...gurau2 je...
dalia masih baru lagi dalam dunia blog...
nak dibandingkan dengan blogger2 lain...yg dah lama kenal abg ben..
so dalia baru je kenal abg ben..kikikikiki

ni bukan segmen eh...hehehe

cerita pertama...
start kenal abg ben mesti lah dr blogger2 lain...
intai2 je dr jauh ...bace2 blog abg...
boleh pandang2 jangan pegang2 hahaha..
pastu start2 join segmen2 beliau...menarik lah kesemuanya..
yg latest ni paling cheellllllll hahaha...!
pastu ari tu tegur abg kat fb kat chat haisyyy berkira2 jugak nak tego ke xnak kan xlayan kan malu muka den hehehehe...tapi rupenya abg ben ok je..dalia sent selamat pagi hahaha..igt kan xbls mane lah tahu kan...
tapi mmg tabik giler kat abg...
peramah yg amat! blogger yg mmg dasyat lah...xsombong kan..bergaul je xkire ngan sape..

so semua pun dah tahu ..abg ben orgnye hebat ...
salu naikkan traffic blogger2 lain...xpentingkan diri sendiri..sentiasa bg semangat ..
xmo org lain cepat putus asa dengan dunia blog...
wahhh bez kan..kire macam motivater untuk blogger lain pun ade...
tapi abg ben ade perasaan jugakk...sometimes xdpt nak layan semua kehendak blogger2 lain..
n sometimes abg ben ade jugak dikutuk2 smpai terguris hati dan perasaannye ecehhhhh ...sbb tu 2 3 hr lepas abg ade emo2 sikit..tp xmo lah abg give up kan..blogger lain sentiasa support abg...!
xcaye tanye diorang kan kan kan?angguk je okeyh hehehe..
so xmo abg ben sedih2 lagi...u r strong rite..tgk body abg ben ketul2 haha ampunnn !


jutaan terima kasih..
tq bukan dr dalia sorang blogger lain pun nak berterima kasih jugak kan...sbb tolong2 sume blogger..xyah kisah lah org lain kate pe...biase lah manusia ni xpernah senang tgk kedudukan org yg senang hehe..tq gak review blog dalia hr tu ye http://www.benashaari.com/2010/12/ini-belog-dia-aku-suka.html
tapi agak sedih bila abg ben cakap dia nak stop berblogging...mcamane dgn org yg anggap abg superhero tu ye..n blogger lain ye..mesti sunyi je xde segmen2 abg...betul ke abg nak stop?korang kena tanye abg ben sendiri lah ye...hurmmmm tp dalia buat entry ni so abg ben xleh mungkiri...:)
esok kate beliau ade cerita bez?pe ye?jeng3x...haha dalia pun xtahu ape yg bez sgt tu...so kite terjah je blog abg ben tanpa jemu...with support ...:)...suka sangat blog beliau...xtahu nak tulis pe dah hehe..

harapan
xmo abg ben stop berblogging lagi ... :( masih terlalu awal lah abg..huhu
n harapan lagi semoga abg ben n blogger2 lain termasuk dalia gak sukses2..n terus sukses....
jangan mudah mengalah dengan kutukan yg lagsung xmembina..bukan dia yg bagi makan minum kita ..untuk kite mengalah kernanya... sometimes org yg kurang ajar kdg2 kena kurang ajar jugak ye?tapi sabar tu lebih baik kan...layan kan menjadi2 lak..



hati berbicara :
bukan nak memuji..sbb abg ben kata pujian xboleh bawak kemati...bukan jugak nak tumpang kepopularitian ...juz niat yang ikhlas untuk memberi sedikit semangat ...maybe xbanyak sikit pun dah ok dah...papepun hepy blogging ye... :) semoga Allah sentiasa merahmati kehidupan kita :)
salah silap harap diampun...jgn di ambil hati dgn segala gurauan
(mcam tulis surat lah pulak hahaha balik keje dulu)
assalamualaikum !

26 comments

  1. hahahhaha..kita sama2 semput nak cari satu3..tapi best!

    ReplyDelete
  2. hahaha,,tau xpe..bila da abes wat uh,,ase klaka plak
    gelabah smacam,.haha

    ReplyDelete
  3. @:Cikgu Akim:
    hahaha tau xpe..cikgu akim lah sembunyikan no huh

    ReplyDelete
  4. @mialia
    a.ah dear..mane tak nye smpai ketar2 tangan2 haha nak cepat2 letak url lagi...tapi frust gile...xpntas sgt tahap kure2 je hahaha

    ReplyDelete
  5. hehe..wah anta surat layang ni..hehe

    ReplyDelete
  6. hehe..wah anta surat layang ni..hehe

    ReplyDelete
  7. xleh join..tenet baik sgt..loading sampai 5 minit cne nak masuk..nak jugak surat cinta..lalala =D

    ReplyDelete
  8. haha..surat layang...saya pernah nmpak abg Ben on9 Fb gak...tp x brani la nak chat~~~~

    ReplyDelete
  9. Surat layang kat abg Ben takpe.Jgn surat cinta tau!!!

    ReplyDelete
  10. singgah sini sat. baru nak tgl jejak. tadi kalut cari no yg abg Ben sembunyi. hahaha. salam kenal :)

    ReplyDelete
  11. nmbr yg kat blog dahlia dan cikgu akim lah yg sis susah nk jmp..hehe

    ReplyDelete
  12. ramai yang semput petang tadi gara2 segmen abg ben tu....

    ReplyDelete
  13. surat layang merbahaya...boleh kena saman tau..haha...

    ReplyDelete
  14. dal, den jeles ni, kenape2??kenape ben yang ang pilih?bukan den.uwaaaaaaaaaaaaaaaa

    (pagi2 da merapu.haha) wes, entry baru, jgn lupe bace

    ReplyDelete
  15. abg ben best...qaseh dahlia adelia (pjgnya nama) pun best...

    ReplyDelete
  16. @Scarlett O'Hara
    xde cinta2 ok..layang2 je kat padang tu hehehehe

    ReplyDelete
  17. @Pendekar Berkuda
    xpe kalau kena saman pinjam kuda pendekar hahaha

    ReplyDelete
  18. @Ujang9897
    hehehe ujang pun bezzzzzzzz ho liauuuuuuuuuuuuuuuu !

    ReplyDelete

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..