Statistic blog qaseh dalia adelia T________________T sikitnye ....huhuhuhu

14 ulasan:
Assalamualaikum...
huhuhu tengok statistik blog tadi..
alhamdulillah ade jugak peningkatan...
dari hari ke hari..
tapi still sikit nak dibandingkan blogger2 yg lain..
T___________________T
chaiyok2! jgn cepat mengalah okeyh...
terus terus dan terus...
huk2..

klik untuk tumbesaran..
emmm masih banyak agy kena kejar kekeke..
tapi  i lolike it !
insyaAllah akan bg lagi mantap ...
huhuhu...


hati berbicara:
lapo ni jom lunch ..qaseh bek hati ari ni nak blnje korang hehehehe

14 ulasan:

Ogy berkata...

mama pun sikit jugak, sehari dlm 400-500 pengunjung je, dh tak larat rs nk bw utk maintain trafik...tak kisah lah..lgpun mama menulis bukan nk kejar trafik...

bg mama blog lia ok..ceria..tambah plak dgn header baru tu i loikee...org lawa ni beysanya cepat je org ikut..follower pun cepat je dh 1k lebih, oklah tu... :)

Ummi Izzah berkata...

keep it up dear..!

Ummi Izzah berkata...

keep it up dear..!

aNn~ berkata...

salam dear..cmne na tgk nuffnang 2 ek?xreti..huu

tomatokering :) berkata...

silalah belanja ceq . ngeh3~ :)

Qaseh dalia adelia berkata...

@Ogymama same gak mcm qaseh..ase dah malas sikit hehe..ye lah mama..tgk org lain teringin jugak trafic banyak kikiki tp buat sekadar yg mmpu hehe...
mama sudi bace dakpe dah..hehe tq mama muahhhh

Qaseh dalia adelia berkata...

@Ummi Izzahtq sis...hehe

Qaseh dalia adelia berkata...

@aNn~dear...kat atas tu bukan tgk dalam nuff tengok kat stat blog ade yg last sekali ...kalau nuffnang tgk kat analitik

Qaseh dalia adelia berkata...

@tomatokering :)kekeke tomato dtg teganu ye hehehehe

CoKeLaT-RaWkZ berkata...

Blog ai pun lagi slow, kalah kura kura. Blog bosan. ehehe..

Qaseh dalia adelia berkata...

@CoKeLaT-RaWkZmane boleh ckp macam tu..xbosan pun lah...slow2 kayuh hehe

Rara Farah berkata...

blog kamu dh 1k..kire ok lah tuh..kite nie maseh berkayuh lg..sobs3..

Qaseh dalia adelia berkata...

@Rara Farahsetiap org mmg macam tu dear..mase mule2 berblog ...kena rajin k...jgn sedih2 hehe smileeee :)

FaraCuna berkata...

tahniah2 sbab meningkat :)

Catatan Popular

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com