Statistic blog qaseh dalia adelia T________________T sikitnye ....huhuhuhu

Assalamualaikum...
huhuhu tengok statistik blog tadi..
alhamdulillah ade jugak peningkatan...
dari hari ke hari..
tapi still sikit nak dibandingkan blogger2 yg lain..
T___________________T
chaiyok2! jgn cepat mengalah okeyh...
terus terus dan terus...
huk2..

klik untuk tumbesaran..
emmm masih banyak agy kena kejar kekeke..
tapi  i lolike it !
insyaAllah akan bg lagi mantap ...
huhuhu...


hati berbicara:
lapo ni jom lunch ..qaseh bek hati ari ni nak blnje korang hehehehe

14 comments

  1. mama pun sikit jugak, sehari dlm 400-500 pengunjung je, dh tak larat rs nk bw utk maintain trafik...tak kisah lah..lgpun mama menulis bukan nk kejar trafik...

    bg mama blog lia ok..ceria..tambah plak dgn header baru tu i loikee...org lawa ni beysanya cepat je org ikut..follower pun cepat je dh 1k lebih, oklah tu... :)

    ReplyDelete
  2. salam dear..cmne na tgk nuffnang 2 ek?xreti..huu

    ReplyDelete
  3. @Ogymama same gak mcm qaseh..ase dah malas sikit hehe..ye lah mama..tgk org lain teringin jugak trafic banyak kikiki tp buat sekadar yg mmpu hehe...
    mama sudi bace dakpe dah..hehe tq mama muahhhh

    ReplyDelete
  4. @aNn~dear...kat atas tu bukan tgk dalam nuff tengok kat stat blog ade yg last sekali ...kalau nuffnang tgk kat analitik

    ReplyDelete
  5. Blog ai pun lagi slow, kalah kura kura. Blog bosan. ehehe..

    ReplyDelete
  6. @CoKeLaT-RaWkZmane boleh ckp macam tu..xbosan pun lah...slow2 kayuh hehe

    ReplyDelete
  7. blog kamu dh 1k..kire ok lah tuh..kite nie maseh berkayuh lg..sobs3..

    ReplyDelete
  8. @Rara Farahsetiap org mmg macam tu dear..mase mule2 berblog ...kena rajin k...jgn sedih2 hehe smileeee :)

    ReplyDelete

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..