SEGMEN JOM BERKENALAN

16 ulasan:
Assalamualaikum...
hye u olz buat ape tu...selamat pagi..
pagi ni alhamdulillah xujan tapi juz mendung je...
pagi yg indah hehehehe...
tapi kena sediakan payung gak sebelum hujan..
pagi ni nak juin segmen loqman hakim
dah di saman kat cbox tu suruh juin jugak ..nnti kan masuk mahkamah pulak...haha..
so jom same2 juin jom3x..!


klik link kat atas tu untuk menjoinkan diri n berkenalan..
tengok2 pandang2 syarat2 kat sane ye..xleh pegang2 hehehe..
ade soalan exam..yelah kalau dah segmen berkenalan ni mesti ade soalan2 nye kan...

apakah status anda...
hehehe aip2 tanye status ye nak mengorat lah tu haha..juz joke..status belum berkahwin lagi...tapi dah berpunya...hanya dia di hatiku eceh...nak tau sape?kat atas tu kan ade gmbar dlm bulatan..jeng2 itulah dia...syhhh
ceritakan tentang diri anda
ok cikgu ... saya akan ceritakan hehehe...
dalia ni bukan name sebenar ...sebenarnya nama dalia ni nama anak buah (yg keberapa kali dah gtau xtau lah hehe) jeng2 name budak kecik dlm gambar tu ha...
stylo x saye...sian anak buah ku duk dlm troli ye..ibu kuat shopping...dalia nmpak spender pink owhhh tidakkk haha...! 

-im seorang yg boleh dikira peramah lah jugak n kdg2 akan bertukar jadi pemarah..dua watak yg berbeza
-seorang yg hepi go lucky dan gatai nak berlaki..ouchh!
-ade someone kate i seorang yg manja...mmg pun xdinafikan lagi..n kuat menangis ..huhu kantoi
-sukakan ketenangan dari keserabutan..
-kdg2 bersikap lurus bendul ! mudah memaafkan org ..n gila2 remaja...
-22 years old..still young n gojes ! hahaha 
-dah lah tu ye...yg lain2 kite sembang lain kali..
-oh ye asal mmg teganung kite...
-dah bekerja dah
ceritakan ttg blog anda
-my blog is personal blog..
-suka share artikel2 agama n kdg2 luahan hati dan jiwa yg agak2 xbetul...
-blog yg berwarna pink...i loike!
-jemput2 lah sume masuk ye...hehe..
-xkisah org nak komen pe kat blog ni..sbb msg2 ade pendapat tp this is my blog so ..sukahati lah nak tulis pe pun...hehehe
pandangan tentang dunia blog
-bezzzz..dulu2 ase mcm xbez ..tapi skrg dah makin bez..maybe sbb baru kot nnt2 xtau lah bosan or x ..insyaAllah akan teruskan smpai xbosan2..n dapat ramai kenalan ..suka blog ni sbb boleh berkenalan dgn org2 muda n org2 yg matang..suka bergaul dgn org matang...ye lah kalau fikiran matang setiap kat2 tu kdg2 ade nasihat ..
nasihat kpd org yg baru nak buat blog
buat jgn xbuat nnt singgah kat sini okeyh haha...kalau minat juz teruskan niat tu....:)
nyatakan keunikan blog anda
-xde yang unik pun cikgu..juz biase2 je..pink yg unik kot hehehe...with tuan tanah kedaung kekekeke
smpai bila nak berblog dan impian
-selagi Allah s.w.t mengizinkannya selagi tu lah blog ni akan terpampang hehe...impian xkan biar kan blog ni terkubur begitu saje...insyaAllah

tag 4 kanak2 
bolat
adiii nakheran
izzah
yul

tarikh tutup 3 january 2011 

16 ulasan:

  1. phewww,,, qaseh ni skunk wat pe??
    duk umah jeq ke??? hehehe,,,
    cuma nak tanya jeq,, sebab blog sentiasa keep up to date,,,

    BalasPadam
  2. sis dalia..

    bile nak buat segmen sendiri..?
    nanti akak join laju2...

    BalasPadam
  3. @Adii NakHeran
    adiii kite keje lah...ne boleh duk umah..xmasyuk t kan ade lak org dtg minang kalau duk kat umah..saye ni kan seorang yg rajin hahaha...gurau2 je..ngah kje ni

    BalasPadam
  4. 22 years old..still young n gojes ! hahaha

    tue la tu, den baru 17 tahun

    BalasPadam
  5. @~ PIJA ~
    hahaha sis boleh ke dalia buat segmen?takut kang xde org join ..sob3x..maybe lepas contest abes2 dulu dah pening ni nak cr the winner of the year kikikiki

    BalasPadam
  6. Umur da 22 ek ?? Ingtkn baru 19 ke. :)

    BalasPadam
  7. PANDAI JUGAK DALIA COMEY NI BERPUITIS YE..

    ALL IN ONE

    BalasPadam
  8. Salam .. hmm ohh ini rupanya si Qaseh Dalia Adelia ni .. hehehehe

    http://hasrulhassan.blogspot.com

    singgahlah lagi yer ... :) buat penyeri .. ::D

    BalasPadam

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com