SAYA NAK MASUK BLOGLIST SIS ELLEN

6 ulasan:
Assalamualaikum u olz..
abg2,pakcik2 kakak2 makcik2 adek2 sume..
hope sihat hendaknya (mcm tulis surat lak)
selamat pagi..
pagi ni pun still ujan ...mendung je...ok gak xpning kepala sgt coz xkena panas..
pagi2 nak juin segmen sis ellen lak..
hehehehehe...sebelum terlambat nnt kan kempunan lak..
kalau u olz nak join klik link di bawah ye..
syarat2 ada kat sana...
so kena buat entry untuk sis...

thanx for everthing sis..

sis ellen...first dalia nak ucapkan thanx for everything atas jasa baik sis...masa dulu2 nak berblog dalia mintak pendapat sis...sis bagi tips2 ..macam2 sis bagi...terima kasih sangat2..dalia xkan lupa jasa baik sis ... selalu jenguk2 blog sis..wpun kdg2 xtinggalkan jejak..skodeng2 je...n salu gak berym ngan sis..tapi skang ni nape sis cakap sis nak menyepikan diri?sis dah xsayangkan dalia ye?huhuhu T____________T

tapi....time sis buat entry ni  http://www.mummynemo.com/2010/10/cuma-doa-ku-pinta-dari-kalian.html dalia xsuka sis sedih2...hidup ni mmg adakalanya kita kena bersedih atas sesuatu sebab..tapi adkalanya kita perlu bergembira jugak kan..hidup ni mmg banyak ujian nya ..so bersabar lah wahai sis ku syg...maafkan dalia sebab xmampu nak berikan sokongan secara dekat di kala sis sakit...di kala sis kesusahan..hanya dapat memberikan semangat dari jauh..dan melalui jari jemari menaipkan kata2 semangat untuk sis terus tabah..jangan mengalah ye sis...sentiasa ada bila sis perlukan seseorang...:) insyaAllah..sabar dan terus sabar..hope lepas ni sis akan sihat sepenuhnya...berblogging dengan hati yg gumbira yeehaaaa...tgk dalia sentiasa gumbira hehehehe...

kenangan paling kelakar ngan sis...sis ingat x masa dalia kelam kabut nak tukar template hingga sis gelakkan dalia...hahaha pastu sis kata nak tolong buatkan..pastu lupa password lak alih2 dalia buat sendiri..pahtu mntak2 pendapat sis..sis kata ok..pahtu tgnni mmg gatal...tukar agy template jadi lah mcm sekarang ni...hehehe..sis jgn wat2 xingat malu lah nnt kikikiki...doakan sis jadi otai2 setaraf ngan abg ben or hanis zalikha...tercengang lah sume org kekeke...emmm banyak lagi nak tulis tapi nanti kan ngantuk lah sis baca...so xmo sis sedih2 ye...xleh tengok org sedih nanti mudah je air mate ni mengalir..mmg jenis macam ni...hahaha..

hati berbicara :
tulus ikhlas dari adek dalia .....hope sis sentiasa happy dengan kehidupan sis...ade si kecik nemo yg sentiasa menghiasi kehidupan sis...:) muahhhhhh kat pipi...hehe
sentiasa ingat dalia ye sis..hehehe





6 ulasan:

Ellen berkata...

wakakaakak..bestnya..thanks ya dik kerana sokong akak...muah!!hehe

Qaseh dalia adelia berkata...

@Ellen
hehe tq sis...muahhhh jugak

Ikhwan berkata...

as

Ikhwan berkata...

test

CIK TOM berkata...

good luck dear!!

Qaseh dalia adelia berkata...

@CIK TOM
tq cik tom

Catatan Popular

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com