Saya Blogger Terengganu!!!!!!!!!!

Assalamualaikum...
dah masuk tengahari dah..
tadi blogwalking jumpa lak segmen azaman roslan lagi..
nak join jugak memeriahkan lagi segmen beliau...


Nama anda
nama saya 'qaseh dalia adelia'..
ni nama glamer saya kat blog ye cikgu...
kat luar org panggil 'sue'..
anak saudara panggil 'cik'..
myhubby pggl 'syg'
hahaha.....

Status anda
status saya isteri orang anak 5 dah...hehehehe
gurau je bujang lagi not available dah berpunya..ouchhh hati dah dimiliki (gedik je)
so yang nak mengorat tu sila hapuskan perasaan anda secepat kilat haha(perasan)

Cara hubungi
sila taip ON QASEH DALIA ADELIA ke 999 hehe
ok nak hubungi boleh lah g kat facebook..ade kat f dalam bulat kat atas nun..
tekan je kat situ..
twitter pun boleh...
email lak
dalia_adelia@yahoo.com
no fon aiseyman bukan xnak bagi tapi penganjur kata xboleh bagi ..maaf kan dalia ye kuwang3x

Daerah/Jajahan
tau kan duk kat terengganu ..
daerah besut ~

Tempat tinggal
kampung tok has..
nama kampung je boleh bagi sebab penganjur suruh macam tu je..takut jugak nak bagi manalah tahu esok datang rombongan hahaha

Apa yang menarik di tempat anda
menarik di terengganu...
banyak sangat ...... 
tengok kat bawah ni ye...saya bangga jadi orang terengganu ! yeahhhh ~
yang beznye ada banyak tempat2 peranginan pulau2...
-pulau perhentian yang ni dekat je ngan besut...

-pulau redang 

-pulau kapas

untuk shopping2 lak

-pasar payang
-noor arfa batik
-malaysia handicraft center


dan banyak lagi lah ..kalau nak tahu dtg lah ganu...leh kite pekena kopok lekor...!


hati berbicara :
bez nya pergi bercuti kan....



16 comments

  1. Laa.. akak orang teranung jugok rupenye. haha... dok seke starang abut...

    ReplyDelete
  2. yeahhh~ kita sama.. cuma qaseh duk nun jauh je besut.. keen plak nun jauh ke kemaman.. tp, trg tetap di hati~ tehehehehe~ ^_^

    ReplyDelete
  3. kampung tok has?..ngan kampung amer jauh dak?..hehe...

    ganu mmg best..hidup ganu! =D

    ReplyDelete
  4. @Dauspozi
    oloh adek bakpe kabo gtu..nape ya dok seke sikit abuk tu haha

    ReplyDelete
  5. @NuSaNa NoSa 91
    owh kemamam eh jauh gak..hehe nnt dalia g kmamam dalia helo2 kikikiki

    ReplyDelete
  6. @aniji
    hehe yelah org ganu r ni peramah2 ni kan haha

    ReplyDelete
  7. farah pom blogger terengganu gop kak ! *eksited* xP

    ReplyDelete
  8. owh kak dalia...dan yied pozi....2-2org teranung...same lah kite..hehee

    ReplyDelete
  9. kami pom orang tganu...hahaha..jgn wat xigt..kuala berang.

    ReplyDelete
  10. laaaaaaaaaa . akk org ganu jgk rupe nye . hmm . same la :P tganu jgk :D

    ReplyDelete

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..