Rumah telur ?nanti nak buat rumah macam ni !

Salam sume..
selamat pagi...huii ganu ujan lak..maybe nak start banjir lagi kot..
lega dihati sudah tenang setelah contest pertama di anjurkan..
join ye..sebulan lagi hehehe..

rumah telur?
ape tu?
weee jom tengok..
boleh x nanti nak buat rumah mcm ni gak..pencuri pun takut nak masuk kot..hahaha..
biawak pun xlayak nak makan telur ni..
jom2 tgk pembikinan rumah telur neh..

psst "b" nanti kita wat rumah mcm ni je lah ye hahaha..

mule2 bentukkan mcm telur ye..

 pastu letak lah dinding2 ...hehe

pastu buat lah kotak2 tuk masukkan barang2 n diri sendiri..xyah pakai lemari dah

 pahtu balut lah wat wane putih..keh2(pndai2 je)

dah hampir siap..cat lah cantek2

bukak pintu ..

tengok tu kan dah ckp xyah guna almari

buh lampu yang cantek...romantik je kan
tengah memerhati ..eh nmpak kecik lah kan..muat x neh..

wah tu katil korang..die tgh tido 
ooo skodeng eh...siap de bilik mandi tu

 ade awek sdg mandi mande kat situ
 masa untuk tido..sebulan tido terus xleh bangun..sakit pinggang haha

ini lah rumah idaman saye... !

hati berbicara :
macam2 orang barat reka ye...haisy kalau xleh bukak pintu tu cane eh..huh lemas dlm tu..haisyy takut !









6 comments

  1. duduk trgnu ker?trgnu jgn lah banjir..nnti kena gi keje naik sampan..hehe

    ReplyDelete
  2. sis:
    a.ah kat teganu...hehe same lah xmo banjir gak nnt nak g keje kene berenang hehehe

    ReplyDelete
  3. anda ditag

    http://nuovefiabe.blogspot.com/2010/12/giveaway-pecah-panggung-dari.html

    jom join :)

    ReplyDelete
  4. hahaha.. cool giler!
    nak jugaklah.. hehe..

    ReplyDelete

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..