Perhatian !!!!!!! qasehdalia.com

34 ulasan:
Assalamualaikum...
selamat petang u olz...
hahahaha kelakar je rasa di hati eceh...
ada pulak main tiru2 jawapan heh2..
tapi sekali kena luku ngan abg ben ..
terus jujurrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...hahahaha
wah2 gempak je ye title tu ...


sekarang blog dalia dah ber dot com..
so lepas ni dah xada dah qasehdaliaadelia.blogspot.com
yang terbaru

terima kasih kat abang ben yang buat segmen bez ni ..
soalan 1 punye...
lepas ni chaiyok2 pada pemenang soalan2 lain nanti ye..
good luck okeyh !

terima kasih kat penaja yang menaja domain ni..
terima kasih ye bro roy yang menaja..kalau nak tahu bro roy taja blog dalia 2 tahun tau bukan setahun..tu yan bezzzz sangat2 tu...hehehe tq3x ..hanya tq je mampu dalia gtau...
wahhh excited....so dalia hargai sangat2 jasa baik bro roy hek2..korang apa lagi lawat2 lah blog bro kasi up dia punya traficccc...gooooooooooo ! hehehe..

terima kasih gak kat my hubby
hehehehehe tadi gadoh jap..ampunnn tq always support me walaupun kdg2 blog melebihi diri b lak...huhuhu maafkan syg..tapi nak b tahu yg syg cintaaaaaaaaaaaaaaaaa sgt2x kat b...tq always support muahhhhhhhh
opssss !
ni blog beliau hehehe http://kyleril.blogspot.com/
terjah2 lah ye...kikikikiki





dan buat "tetamu"
hehehehe tq jugak.... :)
nak kenal sangat sape lah tetamu tu..
m sorry if dalia buatkan tetamu terguris hati ok..
dalia hanya insan biasa yg membantu cikgu komputer seharian dan mengadapa blog hanya di waktu siang dan boleh mengonlinekan diri pd waktu malam..
so xdapat nak ikut semua kehendak


hati berbicara :
gembira sangat hari ini..hepy new year nanti ...
muahhhhh sayang korang sume2 ketat2..
maaf kalau ada yang xsuka perangai dalia..sbb dalia mmg gedik haha..n noty 
k lah ..stop here


34 ulasan:

  1. congrat2 dah menang..lambat banyak wooo...2 pasal misz tak menang..huh

    BalasPadam
  2. besh qaseh dapat berdot com dia...2 tahun plak tu.....tahnish qaseh :)

    BalasPadam
  3. congratz ^^

    p/s: msuk td ingat silap umah, hikk...

    BalasPadam
  4. eh?..bkan kena baya ke kalo yg x nk guna blogspot?waa...kra da jdi website sndri 2..huhu...caya lar!!

    BalasPadam
  5. wow tahniah jadi pemenang tmpat pertama tuhh ..dah dah dpt www ek tadi tak perasan baca bru thu

    BalasPadam
  6. Wow...tahniah!!! bezz nyer ditaja sampai 2 tahun...kih3

    tadi whois qasehdalia.com

    Domain Name: QASEHDALIA.COM
    Whois Server:
    Updated Date: 28-dec-2010
    Creation Date: 28-dec-2010
    Expiration Date: 28-dec-2012

    BalasPadam
  7. congrats.. p'hijrahan sempena tahun baru! :D

    BalasPadam
  8. tahniah dah ber dot com....siap dpt tajaan tu..bestnya...

    p/s: dah kawen rupanya qaseh nih...hehhee...DeQdEq tgk mcm bdk2 je lagi...x sangka dah kawen rupanya...

    BalasPadam
  9. congrat :) xpe t kalu dah nak bis domain 2 b support yg len or continue jah k

    BalasPadam
  10. Hey, I am checking this blog using the phone and this appears to be kind of odd. Thought you'd wish to know. This is a great write-up nevertheless, did not mess that up.

    - David

    BalasPadam

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

@2010 | www.qasehdalia.com