Perhatian !!!!!!! qasehdalia.com

34 ulasan:
Assalamualaikum...
selamat petang u olz...
hahahaha kelakar je rasa di hati eceh...
ada pulak main tiru2 jawapan heh2..
tapi sekali kena luku ngan abg ben ..
terus jujurrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...hahahaha
wah2 gempak je ye title tu ...


sekarang blog dalia dah ber dot com..
so lepas ni dah xada dah qasehdaliaadelia.blogspot.com
yang terbaru

terima kasih kat abang ben yang buat segmen bez ni ..
soalan 1 punye...
lepas ni chaiyok2 pada pemenang soalan2 lain nanti ye..
good luck okeyh !

terima kasih kat penaja yang menaja domain ni..
terima kasih ye bro roy yang menaja..kalau nak tahu bro roy taja blog dalia 2 tahun tau bukan setahun..tu yan bezzzz sangat2 tu...hehehe tq3x ..hanya tq je mampu dalia gtau...
wahhh excited....so dalia hargai sangat2 jasa baik bro roy hek2..korang apa lagi lawat2 lah blog bro kasi up dia punya traficccc...gooooooooooo ! hehehe..

terima kasih gak kat my hubby
hehehehehe tadi gadoh jap..ampunnn tq always support me walaupun kdg2 blog melebihi diri b lak...huhuhu maafkan syg..tapi nak b tahu yg syg cintaaaaaaaaaaaaaaaaa sgt2x kat b...tq always support muahhhhhhhh
opssss !
ni blog beliau hehehe http://kyleril.blogspot.com/
terjah2 lah ye...kikikikiki





dan buat "tetamu"
hehehehe tq jugak.... :)
nak kenal sangat sape lah tetamu tu..
m sorry if dalia buatkan tetamu terguris hati ok..
dalia hanya insan biasa yg membantu cikgu komputer seharian dan mengadapa blog hanya di waktu siang dan boleh mengonlinekan diri pd waktu malam..
so xdapat nak ikut semua kehendak


hati berbicara :
gembira sangat hari ini..hepy new year nanti ...
muahhhhh sayang korang sume2 ketat2..
maaf kalau ada yang xsuka perangai dalia..sbb dalia mmg gedik haha..n noty 
k lah ..stop here


34 ulasan:

misz sheyla berkata...

congrat2 dah menang..lambat banyak wooo...2 pasal misz tak menang..huh

~hAKim ZaiLAn~ berkata...

wahh!!tahniah sis!huhu..

aDisH.sHidA berkata...

besh qaseh dapat berdot com dia...2 tahun plak tu.....tahnish qaseh :)

Ujang9897 berkata...

Tahniah

caliph shuriken berkata...

congratz ^^

p/s: msuk td ingat silap umah, hikk...

iamzulfadli berkata...

Tahniah! hahhahaha

shahjiehan berkata...

tahniah.com~

hazlin berkata...

tahniahmenang!
mogaterussukses

ARJUNA.Inc berkata...

eh?..bkan kena baya ke kalo yg x nk guna blogspot?waa...kra da jdi website sndri 2..huhu...caya lar!!

wan muhamad berkata...

wow tahniah jadi pemenang tmpat pertama tuhh ..dah dah dpt www ek tadi tak perasan baca bru thu

Tanpa Nama berkata...

Wow...tahniah!!! bezz nyer ditaja sampai 2 tahun...kih3

tadi whois qasehdalia.com

Domain Name: QASEHDALIA.COM
Whois Server:
Updated Date: 28-dec-2010
Creation Date: 28-dec-2010
Expiration Date: 28-dec-2012

MIMIE AIZA berkata...

tahniah !!!!

:)

Redzuan Kassim berkata...

tahniah...
=)

ahmad jo berkata...

congrats.. p'hijrahan sempena tahun baru! :D

deqdeq berkata...

tahniah dah ber dot com....siap dpt tajaan tu..bestnya...

p/s: dah kawen rupanya qaseh nih...hehhee...DeQdEq tgk mcm bdk2 je lagi...x sangka dah kawen rupanya...

iqbalhakimi berkata...

waah..best gla..tahniah..hehe

Qaseh dalia adelia berkata...

@misz sheyla
hehehe xpe misz nnt cuba lagi okeyh

Qaseh dalia adelia berkata...

@~hAKim ZaiLAn~
tq hakim ..

Qaseh dalia adelia berkata...

@aDisH.sHidA]
tq dear :)

Qaseh dalia adelia berkata...

@Ujang9897
tahniah je ke pakcik hahaha

Qaseh dalia adelia berkata...

@caliph shuriken
hehehe caliph xsilap umah pun ngeee

Qaseh dalia adelia berkata...

@iamzulfadli
hehehe tq so much tau

Qaseh dalia adelia berkata...

@shahjiehan
eceh tq.commm hahaha

Qaseh dalia adelia berkata...

@hazlin
tq sis

Qaseh dalia adelia berkata...

@ARJUNA.Inc
penaja yang bayarkan Rm70 hehehe

Qaseh dalia adelia berkata...

@wan muhamad
hehehe yup wan..ekekeke..tq

Qaseh dalia adelia berkata...

@►AdamXis◄
wah2 tq ye... 2012 lah tamat nnt hehe

Qaseh dalia adelia berkata...

@MIMIE AIZA
tq :)

Qaseh dalia adelia berkata...

@deqdeq
belum kawen lagi sis hahahaha

Qaseh dalia adelia berkata...

@iqbalhakimi
belum gila lagi lah hahaha

KyLe berkata...

congrat :) xpe t kalu dah nak bis domain 2 b support yg len or continue jah k

Qaseh dalia adelia berkata...

@KyLe
ngee hehe betul ke b?hek2x ni syg ni

KyLe berkata...

btl le :)

Tanpa Nama berkata...

Hey, I am checking this blog using the phone and this appears to be kind of odd. Thought you'd wish to know. This is a great write-up nevertheless, did not mess that up.

- David

Catatan Popular

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com