Perhatian !!! Contest bakal tamat seminggu lagi!!!!

21 ulasan:
Assalamualaikum...
dah nak masuk tengahari dah ni..
sebelum kuar lunch nak ingatkan contest dah nak tamat dah..
lagi seminggu...
wahhhhhhh! cepat2 masih ada masa lagi untuk menjoinkan diri...

JUTAAN TERIMAKASIH SEMUA
setakat ni dah join contest dalia...
dah 498 orang lagi 2 orang untuk cukupkan 500 orang hehehehe..
emmm dalia nak ucapkan terima kasih sgt2 yang support tu..
xsangka lak mencecah hampir 500 orang setakat ni..
terharu sangat2x...
emmmm tapi maaflah kalau adiah xseberapa ye...
topup je..bulan ni maybe melayang dalam RM600 kot..
sebab nak beli something ujung bulan nanti untuk diri sendir(lama dah impi)
so bajet untuk contest maaflah kalau sedikit ye...
maybe dalam 7 orang je pemenang dalia dapat pilih..
n hadiah pun sama nilai supaya xpilih kasih hehe..
kalau xbeli 'barang' tu boleh pilih smpai 20 orang ..
emmm insyaAllah dalia akan pilih cabutan bertuah untuk bulan2 depan..
jeng3x..tggu2..yg bertuah tu akan dalia bagi surprise ! 
yippi2....!


HARAPAN
so lepas dah tamat contest ni dalia harap korang sentiasa lah jenguk2 blog usang ni huhu..
bukan sekadar untuk join contest je ye..huk2 sedeyhh T____________T 
xmahu kehilangan korang2 semua...
so siapa pemenangnye tggu hujung bulan nnti ye...
harap korang xmarah or xkecil hati kalau xselumayan..
sebab dalia pun xsangka ramai yang join contest ni..
insyaAllah nanti buat contest 
hadiah agy gempak ye..insyaAllah :)
harap follower yg ade xberkurang tapi bertambah lagi
insyaAllah :)

pembaharuan
pemenang akan diumumkan pada hari khamis 7 january xsilap..n jumaat tu dalia bagi adiah topup tu ye..sbb jumaat je boleh keluar ke bandar...time free...so hr khamis tu pemenang harap dpt bagi maklumat selengkapnye :)
jeng2x...n semua yg join tu dalia akan masukkan dalam bloglist supaya snng nak blogwalking nnt heh2..kalau yg nak masuk jugak ..gtau nanti ye :)
jom kuar lunch...
kalau boleh dalia nak bg semua hadiah yg join tapi dalia xkaya sgt...nnt kaya2 dalia bg hehek..
xtau nak wat gaye ape...hahahaha layankan aje...chillllllllllllllllllllll muahhh syg u olz

21 ulasan:

tia of revenge berkata...

best :) thnks sbb anjurkan..

Adii NakHeran berkata...

conform u punya hubby menang woooo~
taniah~~ haahaha

Budak Kuat Nanges berkata...

laa..lg one week yer..tkpe2..BKN dh join, nk support kwn blogger :)
dalia, topap pun topap lah..jimat jgk duit org yg menang nti. hehe

win@momyShaneQeisha berkata...

xper..juz 4 fun.x ikut cntest pun akan singgah juga

nanakimie berkata...

wah..rmai nya..c0ngrats!okeyh dear:) keep in touch..hik3x;p

nazirulhazwan~ berkata...

nak beli c3 la tu.hehe

ang tau awat den suke sgt komen??
terase comel o0o komen kt blog ni.haha

ziema cindalena berkata...

its ok cik dalia..xmo cedey2 ye..
senyum2 slalOo!!~ ^_^

Qaseh dalia adelia berkata...

@nazirulhazwan~
syhhh diam2 lah ... dah xsurprise...grrrrrr...haha comel eh so komen byk2 agy kikikiki

Qaseh dalia adelia berkata...

@tia of revenge
tq dear... tq support sis

Qaseh dalia adelia berkata...

@Adii NakHeran
my hubby juz support kesayangan ni lah...xtermasuk dalam list winner hadiah cinta dah cukup untuk dia kekekeke

Qaseh dalia adelia berkata...

@Budak Kuat Nanges
hehehe tq dear..muahhhh

Qaseh dalia adelia berkata...

@win@momyShaneQeisha
tq dear....hehehe

Qaseh dalia adelia berkata...

@nanakimie
hik3x me too...

Qaseh dalia adelia berkata...

@ziema cindalena
hik2 ni cyg lebeyh ni

Fazleeayu berkata...

ayu doa kan sys kaya raya yea..amin.. hehe :)

CIK TOM berkata...

ramainya dah hmpr 500!!wow pening nati nk pilih kalau ramai...good luck!

tengkorakemas berkata...

memang meriah contest cik Dalia ni, hope dapatla cukup 500 :)

satu kenangan tu, pencapaian yg bagus, kira dah berjaya sebenarnya contest ni :)

Qaseh dalia adelia berkata...

@Fazleeayu
haha ni cyg ayu ni..xde org agy nak doa kan sis kaye xpe2 t sis kaye ayu org pertama sis bank in kekekeke

Qaseh dalia adelia berkata...

@CIK TOM
tq cik tommmm...muahhhh

Qaseh dalia adelia berkata...

@tengkorakemas
hehe dah 500 lebih dah...tq yg support :) syg korang

Tanpa Nama berkata...

Thanks for an idea, you sparked at thought from a angle I hadn’t given thoguht to yet. Now lets see if I can do something with it.

Catatan Popular

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com