Pencarian Blogger Peramah 2011

2 ulasan:
Assalamualaikum..
selamat petang sume2...
wat pe tu?hurmmm line internet hari ni versi kura2 lak..
mesti esok versi penyu nih..grrrrrrrrrr..
xpe lah janji bukan versi siput babi hahaha sbb duk pk siut ke babi ...haisy merepek je..
nak join segmen je hari ni sbb line xok kan..
tgk lah ptg kang ade idea mai ke x...or idea duk minum kopi kat kdi pak abu...

syarat2 ade kat sane ye

Ahsfantasy24.com kini sedang mencari blog blogger peramah untuk dimuatkan ke dalamlist blog blogger peramah sesi 2011. Ayuh membantu ahsfantasy24 untuk mengesan tidak kira blogger lama ataupun baru, asalkan tidak sombong. Saya menjemput semua follower saya dan juga mereka yang tahu tentang pencarian ini menyertainya. Hargai sekiranya anda dijemput untuk menyertai pencarian ini kerana anda juga telah dilihat sebagai seorang blogger yang peramah.

nak cari blogger pemarah?eh peramah?
xyah cari jauh2 lah ni calon ade dah ni...xnampak ke ...hahaha..
nape nak cari yg peramah ?yg kurang peramah xmo ye?kikiki..byk tanya lak..
kite xjamin lah kite peramah tapi insyaAllah kite xsombong..selagi xsombong tu dikira peramah lah ye...hehehe...peramah xpe jangan perampas dah lah heh heh heh....

tag 4 org
-
-
-
-


hati berbicara:
macam2 segmen ade...haisyyy lok dia dulu keh2.

2 ulasan:

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com