Muka seiras ada jodoh ?

Assalamualaikum..
u olz pergi ke mana?
rasa pelik lah hari ni..sebab sunyi...
ntahlah kenapa...huhu my hubby gerak k.l hari ni..
tggl sengsorang kat rumah hehe...perasan je..
emmm makin jauh lak jarak kita T_________________T
mampukah rindu ini tertahan..hohoiiiii...
selamat sampai ke destinasi ye...semoga Allah sentiasa melindungi dirimu :)

nak tanya ni...ramai orang cakap muka kitorang seakan2 sama..
betul ke?
huhu nape dalia tengok xde apa yang sama pun...tang mana tu yang sama?
cuba habaq mai hehe..
tapi orang2 tua cakap kalau muka sama ni jodoh kekal ...
betul ke?
alhamdulillah lah kalau mcm tu ...
nak kekal sehingga akhir hayat..
semua orang pun nak macam tu kan..




heh2 dia xonline hari ni so nak letak pic2 dia jap....lalalalala
sure kne pulas telinga nanti
ni mesti muka tengah rindu kan kite ...sedih je..hehe ye dop?ntah2 ingat org lain ni hehe..

satu habit yang xboleh lari...suka sangat2 main game...kalah budak2 hehehe
nanti nak main game jugak..tengok sape menang ye..
bukan setakt muka je serasi perangai pun lebih kureng same..

maybe tang mata je kot yg sama hehe
mata kuat nanges dengan mate kuat tahan xtido..

like this pic...suka sgt makan ayam hehe
nnati pergi kfc lagi...yippi2

ek same ke?
huhu semalam tengok kat cboz myhubby ade someone tgglkan jejak...muka awak same ngan dalia..kalau ckp adek beradek pun percaya..haha...adek beradek ke?kikikiki...
papepun semoga ikatan jodoh kita akan kekal..xkira lah muka sama or x..
miss u bila nak jumpa lagi huhuhu...
sabar dalia hehehe :)
nak 

hati berbicara :
lambatnya bulan january...besday dia nanti..jeng3x...
love u very much !
huhu janji tau jangan tinggalkan sayang..xleh hidup tanpa kamuuu T_T

18 comments

  1. nk lebih kurang la... tang mata kot... huhuhu

    ReplyDelete
  2. sorry dear. aien bukan ape. ni mbe2 aien sume pnh ckp kat aien yg muka aien n bf aien muka seiras, tp kitorg dh break dh mggu lepas. dulu pon ade gak mbe ckp muka aien seiras ngn ex bf aien 3 tahun yg lepas. haissh ~

    tp moga2 awk bahagia ngn die yek. selagi ade die, jge die leklok. doakan yg terbaek oke. :)

    ReplyDelete
  3. @aien
    so aien baru putus cinta ke...jgn sedih2 ye.. :) soryy tuk ape dear?xpe ...kdg2 xsemua tu betul kan..hehe tq dear... hopefully mcm tu gak..insyaAllah :)

    ReplyDelete
  4. tang idung n mata kot...

    jiwang jugak minah nie rupenya..hahahaha

    ReplyDelete
  5. @Ujang9897
    wekkkkk adakalanya kita kena jiwang supaya hati xbeku hahaha

    ReplyDelete
  6. A'ah.. Sama lew..
    Kiut mcm bewang..
    Haha ngek kak sue..
    Xusha p0wn bl0g kite.

    ReplyDelete
  7. hurmm. yelah nak dekat sama. mata terutamanya. hee~

    dulu pun ada org ckp muka amie dgn ex-bf amie same. tp kteorg da berpisah an. huu~

    pape pun semoga kekal dengan dia yee. wee~ :D

    ReplyDelete
  8. @KAIEZU
    hahaha bewang tu mcm adek...tau mane akak xusha?akak usha dengan bersungguh2 tauuuu

    ReplyDelete
  9. @Amie Eisya Pqa
    ye ke..xde jodoh amie dgn dia kot ...huhu insyaAllah dear..tq

    ReplyDelete
  10. betol jgk ckp aien
    jodoh maot di tangan tuhan.
    mungkin org tua dulu2 saja nak bg sedap hati yedak.

    sama2 la kita doakan..hehe

    ReplyDelete
  11. @NuR 'aQiLaH
    a.ah dear...betullah tu jodoh prtemuan sume2 ditgnNYA..juz merancang :)

    ReplyDelete
  12. sokeyy dear. selagi aien leyh sbr, aien sbr. tp aien tggu die. doakan aien yek :)

    ReplyDelete
  13. @aien
    ok dear...sabar ye...bace entry yg dalia tulis pasal bila jatuh cinta tu..kalau dear still nak kat dia..berdoa lah semoga Allah menyatukan dear dgn si dia nanti..kita xtahu kan...so berdoa dan terus berdoa..kalau dia bukan jodoh aien..bersabaralah pasti ada pelangi yg menanti :)

    ReplyDelete
  14. as salam ukhwah..
    klu sy tgk sama tang mata dan bentuk muka..bentuk muka sama je..hehe..tu yg sy tgk cam adik beradik tu..hehe..btw, wish you all happy happily ever after ye..hehe..

    ReplyDelete
  15. :) tang mate n tang muka kot hehe

    ReplyDelete
  16. @KyLe
    b mucuk gtu r..haha ntah2 kite adek beradek..waaa nages xberlagu hahaha

    ReplyDelete

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..