Me & My Teddy Bear Contest

7 ulasan:
Assalamualaikum..
mood xde sangat ni ...
tibe2 ase sentap je..
arghh persetan sume tu (ayat drama)
kikiki..
life must be fun n happy ...
hadapinya dgn tenang...
xde mud nak tulis entry panjang2..
juz nak join contest ni..
join kat link atas tu ye...
n leh bace syarat2nya kat sane..
dah follow blog beliau..
now nak pertaruhkan gambar bersame teddy bear lak...
jeng3x
-
-
-
-
-
-
tadaaa ni lah gmbar yg dipertaruhkan..
hahaha 
nmpak mcm budak2 tadika kan...
dah besar pun still ade teddy bear..
story about "bObo"..
teddy ni diadiahkan oleh my bez fren "yati"
sempena besday dulu2..
"bobo" ni agak manje..
haha tengoklah tu gaye ye..haha lawak je..
sayang sgt teddy ni...so cute lol..
cuma mate tu sentiasa tertutup haha..
nanti nak cekik my hubby lak bg teddy besarrr..
haha kompom ayah mare...!
xmasuk malaikat dlm umah t...huhuhuhu ~
kempunan...

now tag 3 org...(jap nk cr org)


7 ulasan:

  1. ololor..samer comel jer both u..hehe..nak join tapi xderk teddy lor..huk2..kempunan..:p

    BalasPadam
  2. @aNaYaNa
    dear hehe..pinjam je teddy bear jiran2 sebelah hek2

    BalasPadam
  3. eh rasanya teddy takde masalah, patung yg tak dibenarkan tu yg mcm patung2 org mcm yg cina india tu..

    teddy ni lebih dianggap sebagai mainan kanak2 pada kebiasaannya..jadi bear besar tu nanti bg anak jela hehe

    BalasPadam
  4. @tengkorakemas
    yeke ooo kire boleh jugak lah teddy ni..so nk mintak ngan awak lah satu teddy yang warne pink ye ...hahaha tggu bagi kat anak ye..beli baru je..hahaha

    BalasPadam
  5. comelnye bobo :)
    thanx for joining :)

    BalasPadam

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

@2010 | www.qasehdalia.com