"Mari Sertai BlogList Izamir Ridzwan"

4 ulasan:
Assalamualaikum...
qaseh di tag oleh ummi izzah 
untuk menjoinkan diri masuk dalam bloglist izamir ridzwan..
nak join?
klik kat link ok
tarikh tutup 26 disember katenya..
tengok syarat2 kat sane ok...
jangan malas2 nak tengok..
pok kang !

qaseh si jelita ye incik ridzwan 
(bukan nak memperasankan diri tapi tu lah soalan beliau haha bagus2)

pandangan tentang blog dia..
baru je tgk blog ridzwan ni ..follower dah 7ratus lebih..
blog dia simple je..
template mcm fatin liyana..
awan2 kat belakang hehe...bez tengok simple je kan..

suka baca entry ttg apa?
emmm bau je tau pasal blog dia..so kena belek2 dulu baru tahu pasal ape kan..insyaAllah akan mengikuti perkembangan blognye...
tapi banyak jugak info2 yg ade kat blog beliau..


tag 3 orang ..(skip jap nk g cr orang)
-kamihidup
-belalang
-tomatokering




4 ulasan:

  1. owh ni che qaseh owner contest edit gmbr tu kan.. ehh yer ke.. heheh btw thanks for joining my segment.. mmg uolss bru perasan blog izamir ridzwan, sb IR baru je 2 bulan 2 mnggu blogging

    BalasPadam
  2. @Izamir Ridzwanhehe jgn ckp mcm tu segan cik qaseh kikikiki...wah ok lah tu baru 2 bulan..selamat berkenalan ye ridz ...tq

    BalasPadam
  3. @Izamir Ridzwanek yeke haha sory igtkan nama penuh..kekek ampun ye IR hihihi

    BalasPadam

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com