Final Piala AFF Suzuki : Malaysia menang vs indonesia ! wa caya sama lu

Assalamualaikum...
selamt pagi n morning hehehehe..
kabare hari ni pakcik makcik sekalian..
tadi masa nak datang kerja tengok ramai orang..
eh apasal ramai orang sangat ni ..xkan nak temuramah dalia pulak hahaha..
gilerrr kentang..
sebenarnya sekolah dah nak mula balik..
maybe pendaftaran kot..
so pada budak2 yang bergelar budak kecik pergi sekolah balik ye..
study rajin2 biar dapat banyak A okeyh..
rindu pulak nak masuk tadika balik hehehehe


oh ye...
gumbiraaaa sangat semalam malaysia menang..
first time dalia tengok bola sampai tamat oooooooo..
hahaha.. duk kat ruang tamu..dengan kepala berbungkus dengan towel kuning lagi n berkain sarung
hahaha siapa kata gadis melayu xmenawan .. :p
biar betul dalia pun minat bola?
minat tu xlah sangat tapi nak sokong malaysia ..xmahu malaysia kalah di tangan indonesia huh...!
so malam tadi dapat indon 2 malaysia 1
tapi malaysia tetap menang agregat 4-2 kan kan ...xpe2 malaysia boleh !
caya sama lu...
tapi kan kelakar tengok time diorang jatuh...oppsss tergelak hehehe padang tu licin ye..
kekekeke... n shoot pertama malaysia ...
xperlu pemain ramai2 macam indon dah boleh shoot gol sorang2..
fuyoooo hebat n ensemmm lah...
tapi mak bebel suruh tumbuk bawang n ikan(nak buat kuah laksam)
tunggu makkkkkkk
minit pertama rest ..g tumbuk bawang cepat2 hehehe

tapi dalia suka tengok penjaga gol
fahmi tu tenang je ye tangkap2 bola kan..
lepas tu ensem lak tu macam cina muka dia...
wahhhhh jatuh chenta sekali agy hahahaha..
kalau abg fahmi tengok blog dalia ni tinggalkan komen eh (perasan amat)



hati berbicara :
aiyoooo esok dah tamat contest tp 40 orang masih hantar lagi huwaa2x..tq menyokong hingga ke akhir garisan ...
siapa pemenang?tunggu ~~~~~

10 comments

  1. Ye kak..saya lah Fahmi tue..org pggl saya ujang...terror kan saya tangkap bola semala...

    Tertunai tak hajat akak tgk sy komen belog akak...

    Salam dari perantau indonesia

    ReplyDelete
  2. @Ujang9897
    alamak ni bukan abg fahmi ini pak indon sesat cari jalan pulang hahaha...grrrr ujangggg lapukkk

    ReplyDelete
  3. wa wa ni pon kaki stalker fahmi hahhaa

    ReplyDelete
  4. heheeh ramai betul org minat fahmi ni....mama tetap minat marcus botak...hik2...adess....

    ReplyDelete
  5. bestnya akak dah abis skolah..........
    aliah tengah sengsara kat sekolah.......
    lagi 2 tahun abis ar sekolah.....
    yahooo

    ReplyDelete
  6. hehe
    Malaysia power kak
    lol
    akak g jer kat blog awek die
    hehehe

    ReplyDelete
  7. terbek la malaysia!!!.. ceq bngga jd anak malaysia!!!! wee>>

    ReplyDelete
  8. waduh2...aku la fahmi...ngomong cowok ganteng....
    *apa aku merepek nie

    ReplyDelete
  9. ramai yg patah hati..dia dah berpunya..hehe

    ReplyDelete
  10. klau gf fahmi bace ni, haishhh.. haha xP

    ReplyDelete

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..