Final Piala AFF Suzuki : Malaysia menang vs indonesia ! wa caya sama lu

10 ulasan:
Assalamualaikum...
selamt pagi n morning hehehehe..
kabare hari ni pakcik makcik sekalian..
tadi masa nak datang kerja tengok ramai orang..
eh apasal ramai orang sangat ni ..xkan nak temuramah dalia pulak hahaha..
gilerrr kentang..
sebenarnya sekolah dah nak mula balik..
maybe pendaftaran kot..
so pada budak2 yang bergelar budak kecik pergi sekolah balik ye..
study rajin2 biar dapat banyak A okeyh..
rindu pulak nak masuk tadika balik hehehehe


oh ye...
gumbiraaaa sangat semalam malaysia menang..
first time dalia tengok bola sampai tamat oooooooo..
hahaha.. duk kat ruang tamu..dengan kepala berbungkus dengan towel kuning lagi n berkain sarung
hahaha siapa kata gadis melayu xmenawan .. :p
biar betul dalia pun minat bola?
minat tu xlah sangat tapi nak sokong malaysia ..xmahu malaysia kalah di tangan indonesia huh...!
so malam tadi dapat indon 2 malaysia 1
tapi malaysia tetap menang agregat 4-2 kan kan ...xpe2 malaysia boleh !
caya sama lu...
tapi kan kelakar tengok time diorang jatuh...oppsss tergelak hehehe padang tu licin ye..
kekekeke... n shoot pertama malaysia ...
xperlu pemain ramai2 macam indon dah boleh shoot gol sorang2..
fuyoooo hebat n ensemmm lah...
tapi mak bebel suruh tumbuk bawang n ikan(nak buat kuah laksam)
tunggu makkkkkkk
minit pertama rest ..g tumbuk bawang cepat2 hehehe

tapi dalia suka tengok penjaga gol
fahmi tu tenang je ye tangkap2 bola kan..
lepas tu ensem lak tu macam cina muka dia...
wahhhhh jatuh chenta sekali agy hahahaha..
kalau abg fahmi tengok blog dalia ni tinggalkan komen eh (perasan amat)



hati berbicara :
aiyoooo esok dah tamat contest tp 40 orang masih hantar lagi huwaa2x..tq menyokong hingga ke akhir garisan ...
siapa pemenang?tunggu ~~~~~

10 ulasan:

Ujang9897 berkata...

Ye kak..saya lah Fahmi tue..org pggl saya ujang...terror kan saya tangkap bola semala...

Tertunai tak hajat akak tgk sy komen belog akak...

Salam dari perantau indonesia

Qaseh dalia adelia berkata...

@Ujang9897
alamak ni bukan abg fahmi ini pak indon sesat cari jalan pulang hahaha...grrrr ujangggg lapukkk

-telordibasuh- berkata...

wa wa ni pon kaki stalker fahmi hahhaa

Ogy berkata...

heheeh ramai betul org minat fahmi ni....mama tetap minat marcus botak...hik2...adess....

nabilla rahim berkata...

bestnya akak dah abis skolah..........
aliah tengah sengsara kat sekolah.......
lagi 2 tahun abis ar sekolah.....
yahooo

zazaw berkata...

hehe
Malaysia power kak
lol
akak g jer kat blog awek die
hehehe

chocolatecips berkata...

terbek la malaysia!!!.. ceq bngga jd anak malaysia!!!! wee>>

Ujang9897 berkata...

waduh2...aku la fahmi...ngomong cowok ganteng....
*apa aku merepek nie

iqbalhakimi berkata...

ramai yg patah hati..dia dah berpunya..hehe

Farah Hanim berkata...

klau gf fahmi bace ni, haishhh.. haha xP

Catatan Popular

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com