Maafkan dalia ~

50 ulasan:
Assalamualaikum...
selamat pagi dunia...
hurmmm pagi ni hujan n redup je..
seredup hatiku...huhuhuhu but life must go on rite...


pagi2 dtg keje bukak blog..
tengok2 kat cbox... 
ada tetamu "guest"
meluahkan perasaan xpuas hati huhuhuhu ~
dalia mintak maaf dalia xsombong tapi kurang peramah hehe
xlah dalia mintak maaf kat tetamu tu..
sometimes xmampu nak blogwalking semuanya..
n kadang2 mata ni xterpandang kat cbox yang mengalir2 ...
why not tunjukkan diri dalia pergi kat blog kamu sekarang jugak 
dan follow u...
xpayah lah nak kutyuk2 dalia..
dalia ada perasaan yang sensitif...T_________________T
memang dalia bukan hanis zalikha ... kalau dalia hanis zalikha pun xdapat nak layan semua huhu..
dalia kawan ngan otai2 je?
siapa lak otai2 tu?
ben ashaari ke? my idol huhuhuhu...
ngan orang lain pun dalia singgah2 jugak..
kdg2 tgglkan komen n jejak..
kdg2 dalia juz baca entry orang tu je tanpa pape jejak ... :(
so pagi yang redup ni dgn nikmat ilahi ~
im sooo sorry..dalia berblog juz suka2 xada niat untuk mengguriskan hati sesiapa..
once again sorry :)
dalia maafkan semua yang tetamu tu cakap ..
i know im not perfect..
kadang2 kita xmampu nak ikut semua kehendak orang lain..
kalau tetamu xsuka blog dalia..
dalia mintak maaf :) 

oh ye pakai tudung tapi xikut syarak?
hurmmm orang akan nampak kesilapan2 kecil..
kesilapan2 besar orang xkan nampak...
sekurang2nya kita dah lakukan kewajipan kita... :)
maybe akan jadi yang terbaik someday ... 
assalamualaikum..

50 ulasan:

  1. alamak, wa dtg baru nk cari gado, tp bace entry ni rase kesian la plak, hee

    chill la dal, kite mane boleh nak puaskan ati sume org.

    BalasPadam
  2. sabar lah sis. mmg ssh nak puaskn hati sume org. tak pyh layan org cmtu. cm sewel je (geram plak =.='')

    BalasPadam
  3. bersabar jelah ye ..
    sabar separuh dari Iman ..

    BalasPadam
  4. as salam..
    sabar je la qaseh..biase la tu..
    pasti akan ade yang menyukai dan membenci kita..yg penting..redho..=)

    BalasPadam
  5. tarik nafas..hembus...
    senyum~~ ^_^

    BalasPadam
  6. sabar je la dik, kita tak leh nak puaskan ati semua orang, cam mama...org snggah, bukan lah on da spot kita balas kunjungan. kadang tu, mama buat kunjung balas, tp tak tinggal jejak-memandangkan kadang2 blog org tu berat sgt, susah nak load. so mmg mama close je la...huhuu


    Entry Terkini:
    Ragam Keluarga Inchik Moza - Perfume apakah yang paling best?
    Dunia Aku Ibu Muda - Ke'prihatin'an rakyat Malaysia di jalanraya & Cantik sangat ke bonggol unta itu?

    BalasPadam
  7. saba la yerk dalia.. biasala manusia.. de yang tak puas hati..

    BalasPadam
  8. sabar ye dear ...
    itu dugaan namanya...
    dia jeles kot gk dalia punye blog meriah...!
    apa2 pun ummi tetap ada dkt dalia k...

    BalasPadam
  9. sabar je dalia...nak wat camne kan...wan pun kadang2 memang tak leh nak jenguk blog member..tp quest tu dah kluar dari topik lak...sampai sentuh isu agama..betul ape cara pakai tudung..law mengutuk tak de dosa ke??..hope guest tu leh tepuk dada tanya selera..guest len pun ade yg kene macam nie, tak de lah nak kutuk2kan..kan kite nie satu Malaysia..ade blog bukan nak cari gaduh..tol tak kengkawan..ase nye guest tu new blogger kot..lom taw sepenuhnye dunia blog nie...so pesanan wat guest tu..tak semua blogger ade mase...dah kira ok dapat jumpe shoutbox kat blog..ade sesetengah blogger memang tak letak shout pun..sekurang2nye berterima kasih lah..sedikit sebnyak traffic meningkat gak dari link yg ditggalkan kat shout tu..so enjoy blogging..

    BalasPadam
  10. hahahhaha bese la 2syg dunia siber mcm2 org ade so jgn dilayan ok :)

    BalasPadam
  11. wow...siapa gerangan tue...

    berani kentut lps tue lari..hehe

    sabo ek qaseh

    nie mesti naz punya keje..hahaha

    BalasPadam
  12. aiyo...kesiannya qaseh..takpa2, sabaq na..moga dia faham qaseh sangat glemer..hehe~

    BalasPadam
  13. secret admire yg da bengang dahlia xlayan dia la tu..haha
    kesian22...
    toksah pikir la..

    BalasPadam
  14. sabar jelah lia...rsnya perkara2 mcm ni..ramai yg dh alaminya...manalah kita ni dpt beri tumpuan 100% pd blog...mcm kita ni takde kerja lain pulak kekdahnyaa....

    mmg tak terlarat nk reply dan bw ke blog setiap org....kalao itupun org tak leh fhm tatau lah....

    manusia2 mcm ni akan sentiasa dtg dan pergi....jgnlah amek kisah sgt...

    BalasPadam
  15. uik..sapakah tu dik...hehe..sabar ja ya..orang akan buat apa saja yang mereka suka..jangan ambil hati sngt ya..hehe..happy2 blogging ja..

    BalasPadam
  16. dik x semua org sempurna .. pada akak x kesah punn kalau akak mai umah org , org x perasan dan x balas .. no hal kecik nyer hal :)

    BalasPadam
  17. kak qaseh..
    sabar laa ekk..
    manusia memang x boleh tgok kejayan orang laen..
    Yang pasal tudung tuh , GUEST tu pun kena ingat yang cara dia tegur tu lansung x mgikut apa yang Islam ajar ..
    cuba laa kalo orang bukan Islam baca apa yang dye tulis,memalukan jea..
    Anyway , anati sure yang kak qaseh kuat kann nak face sume nihh ..
    oppss, terlbih panjang sudaa..
    SABAR TU SEPARUH DARIPADA IMAN .. :)

    BalasPadam
  18. sabar sabar

    nonono takmo sedih sedih

    nanti tak comey dahh

    senym sikitttt =)

    BalasPadam
  19. salam stylo :)

    Usah dilayan guest tu, dlm dunia blog golongan tu dipanggil troll... akibat penyakit mental yg belum dikenalpasti, troll ni suka berblogwalking blog org lain pastu cari psl dgn tuan punya blog... dulu aku penah kena jugak... yg aku kena lagi advanced, troll tu pegi ke blog org lain pastu letak komen maki-hamun dan carut-mencarut kat entri org lain pastu link kat URL blog aku... abess aku secara tak psl2 kena target dgn tuan punya blog sebab diorg ingat aku yg buat kerja tu...

    BalasPadam
  20. sis..dlm dunia ni xsemua yg suke kite...
    x semua leh trme cre kite...
    kite cume leh sbar je..
    anggap ni 1 cbran dlm mnjd blogger..
    keep it up dear...

    btw..congratez menang cbran abg ben..:)

    BalasPadam
  21. biarkan aje awak..susah nak puaskan setiap manusia...kdg2 org fikir kita berblog ni tuk femes semata-mata...sedngkan kita berblog tuk suka2...

    BalasPadam
  22. alala. Sabar ye. Biasa lah tu mungkin dia adore qaseh sangat2 kot. Tu yg dia terasa bila tak dilayan, hehe :D

    BalasPadam
  23. sabar je laa dahlia..
    mana laa boleh nak puaskan hati semua org ye dak??

    BalasPadam
  24. sabar ye akak :)
    kat chatbox farah siap ade org panggil farah bitch,tp buat dono je. T.T

    BalasPadam
  25. Qaseh dalia adelia: Buat x tau je dik....org yg ceburu mmg cam tu..:)

    BalasPadam
  26. abaikan jer...semak jer orang macam ni

    BalasPadam
  27. lo...cian qaseh...
    ni la dunia...
    bila P.H.D mnguasai diri...
    mcm2 kuaq...
    cool le qaseh...(cm pQahcool)
    hehehehe...~_~

    BalasPadam
  28. kesiannnnnn =(
    sabar2..be strong! :)

    BalasPadam
  29. Hati-hati dengan perasaan cemburu.
    Syaitan menunggu.

    BalasPadam
  30. @aqilah mazalan
    hehehe tq dek...hahah sewel ke..ntahlah okie2 xyah layan

    BalasPadam
  31. @Mama Zara
    a.ah lah mama..kdg2 dalia pun buat benda sama gak kalau blog tu berat sgt..tmbah2 line yg slowww

    BalasPadam
  32. @Ummi Izzah
    tq so much ummmi...peluk ummi boleh hehehe

    BalasPadam
  33. @aibaks
    a.ah ainakz jgn xpuas hati ngan dalia tau hehehe

    BalasPadam
  34. @Wan_hazel
    wan tq komen wan yg membangkitkan balik semangat yang ada..nnat kita jumpe dalia belnje ye hehehe org kalau nak mengutuk libatkan agama walhal cara dia mengutuk langsung xikut agama kan emm xpelah

    BalasPadam
  35. @Ujang9897
    hahaha ujang xbek wooo tuduh naz..
    betul ke naz?hahaha

    BalasPadam
  36. @anati
    hehehe anati syg...tq so much ..a.ah akak tahu so biarkan aje ye ..

    BalasPadam
  37. @Jo Qusary
    jo tq komen jo...yelah dalia pun still baru dlm berblog ni..huhu mcm tu sekali ye dia buat..emm jo agy teruk sbr je lah

    BalasPadam
  38. tq to allz yang menyokong qaseh eceh..tq sangat2 ye..syg korang ketat2

    BalasPadam
  39. xpe akaQ. .adeQ ade. .ngee ~ :D

    BalasPadam

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

@2010 | www.qasehdalia.com