Kenanganku sebagai blogger

7 ulasan:
Assalamualaikum selamat pagi lagi...
pagi yg gelap kni sudah cerah...
nak join segmen ang ben sebelum tutup..!
tuan tanah  ni mmg org yg terlambat hahaha...
xpe lah tetap nak join :p

klik lah sape belum join..

tarikh lahir blog :
xde surat beranak lak hehehehe...
SEPTEMBER 2010

punca kelahiran blog :
Berpunca dari sifat boring hari2 ngadap lappy ..xtau nak buat ape dah..buang masa je byk..dulu dah buat satu blog tapi dah manage kan sbb xtau nak berblog haha..so skang ni siyez lah berblog..mntak2 pandangan baru tau blog ni bez jugak !

Orang pertama yang menjadi follower blog :
mestilah my hubby hehe..
tq always support apepun kesayangan dia ni buat hehe

Entry pertama anda sbgai blogger :
kah3x entry jiwang2!

Entry pertama yg dapat banyak hits :
contest ni lah banyak kekekeke

Blogger pertama yg anda jumpa :
xpernah jumpa blogger lain lagi..huhuhu
(my hubby je lah jumpe)
psst : adek farid kamil tu dtg pecahkan rahsia kna buat balik T_T grrrr rase mcm nak makan manusia je

Blog yg anda minat :
Blog personal,blog yang banyak bagi semangat,blog yg banyak bg info2 dunia n akhirat..blog yg peramah..yang peramah paling suke hehehe..dalia suka kawan dgn org yg lebih tua..sbb pemikiran dorang matang..tu yg suke..n suke gak blog adek2...kdg2 adek2 ni suke bercinta kah2x..gurau je

kenangan manis :
dapat follower2 macam korang...dapat kenal blogger yg berjaye...mcm abg ben lah..kikikiki..
dapat knl blogger yg lain..sis pija..mam ogy,ceekeen,cik om sis ellen..sume2 yg salu jenguk..tengkorak emas.syamsid,yiedpozi,dauspozi,aibakz wah byk sgt nak tulis...n dapat buat contest yg banyak sangat peyertaan ...tq olz syg engkorang

kenangan pahit :
belum ade agy pahit2 sume manis2 ..nyum2

impian trhadap blog :
xmo biarkan blog ni terkubur begtu saje..insyaAllah :)

senyum sokmo2 deh 






7 ulasan:

  1. xpernah jumpa blogger lain lagi..huhuhu <---penipuan yang jelas

    pakwe ang kan blogger jugak.haha

    BalasPadam
  2. @nazirulhazwan~
    wahahaha penkondem bersiri dtg..yg tu lain wekkkkk

    BalasPadam
  3. Tak sempat nak join segmen ni... huhu.. Actually daus suka blog akak... kemas dan loading x berat...

    BalasPadam
  4. saye suke blog ini,,^^,,hee,,cumeyl,,leyh xaja cm ne nk make up cumeyl2 gini,,huu,,^^

    BalasPadam
  5. insyaallah belog ni tak tkubur..hehe

    BalasPadam

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

@2010 | www.qasehdalia.com