Kempen BLOG PILIHAN MALAYSIA bersama BEN ASHAARI

8 ulasan:
Assalamualaikum..
juin segmen kempen bersame abg ben lak...
thanx to him..sudi jugak membuat kempen ye.. 
:)


kenapa anda sertai contest ini blog pilihan malaysia
ok first thanx coz buat kempen ni..first sertai ni ingat kan saje2 je xtahu lah pulak kene mengundi..pastu dia kate blog baru...so qaseh join coz memang baru lagi dalam dunia blog...masih 4 bulan...n contest ni pun salah satu blog qaseh diberi peluang untuk same2 mengenali blogger2 lain yg turut juin n kenali blogger2 yg masih belum dikenali lagi...salah satu untuk tempatkan blog kite dimate2 blogger lain...cuba untuk menonjolkan diri dlm contest2 ~ hehehe...


kenapa anda rasa anda layak untuk di undi ..
eceh soalan cepu intan...huhu..
qaseh memamg layak untuk diundi (perasan haha) tapi xkisah lah ...undi jangan x undi...coz qaseh blog baru yang sedang berusaha naik...dan xmenyerah kalah eceh
so kalau nak undi jangan lupe no 7 ! 
hehehehe...

ceritakan serba sedikit latar belakang blog anda...
blog ni juz a blog personal...n ape2 je yg bermain di minda n fikiran...ade tips2 yg boleh membantu,,ade tutorial2 berdasarkan blog ni n atas permintaan...macam2 ado...!ade tuan umah yg peramah hahaha...ade follower2 yg tersayang...(jawapan mengarut je) 


hehe so kalau korang rase layak..korang undi..
kalau rasa xlayak terpulang pada korang..janji korang xkan lupe kan blog ni wpun xtersenarai ye...
korang semua agy penting tau   !!
blog pilihan pertama 
no 7 ye

hati berbicara :
sekarang ni hati sedang bersedih hurmmmm...
manakah si dia...yg sentiasa ada di sisi...

8 ulasan:

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com