Kata Kekunci Hari Ini

Assalamualaikum..
selamat petang u olz..
hmmm hari ni cuaca panas sangat...patutlah kepala dah ting tong..sakitttt !
skang ni dah mmg xleh kena panas huhu bahaya betull..
sakit apa lah ...grrrrrrrrrrrr
bosan ni xtahu nak tulis apa..
tadi tengok encik nuffnang...selalu gak tengok kata kekunci..
kata kekunci yg orang search2 kat google ye?
dalia pun xpaham sangat ...ekeke..
sikit je kata kekunci jom tengok...


hehe ada empat kata kekunci hari ni...owhhh skodeng eh..:)


hati berbicara :
tu pun nak kepoh kikiki...
suka hati lew :p 

4 comments

  1. salam


    syira pun tak faham gak benda alah ni :)

    ReplyDelete
  2. @syira aka sepatu hijau
    wslm syira...yang ni org search kat google kot...pastu blog kita ada lah kata kekunci yang diorang cr ni so..diorang pun masuk lah blog kite hehehe yelah kot

    ReplyDelete

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..