kalau blogger famous komen..siap wat entry ..so yg xfamous komen xmo hargai ke?

28 ulasan:
Assalamualaikum semua...~
nak buat kontroversi lah pagi2 ni...hahahaha
jangan mare ye...!
wahahaha...otak kering sebenarnye...
eh2 entry ni macam jelez ngan blogger otai ?
haisyy ne de jelez pun...saje2 je..
hik2 kan dah kate nak buat kontroversi je...

ngeeee yelah kan..
kalau blogger famous tu komen siap bangge agy..huhu..siap wat entry ..
so yang xfamous komen ni mcm xpenting je..
kecik jantung , limpe ,aty , jiwe n sebagainye ni...
ase seakan2 kecut dah dek kecik aty yg amat sgt..
hehehehe..


sebenarnye nak gtau bez kan  jadi blogger famous n otai ni...
macam artis kan..
tapi bezanya artis tu dalam tb..
ni artis dalam blog lah kirenye..
kadang2 entry yg xseberapa pun jadi tumpuan..
berderet2 komen hik2...
ade yg xfamous entry hebat sikit je yg mengomen nye..
so?
famous = hebat?
xfamous = xhebat?
blogger perlu femes?
blogger hebat + femes ?
hasiy pening lah..hehehehe
hihihihi 
apepun...berblog lah dengan hati yang ikhlas...
bukan juz kejar populariti..
ikut den lah nak tulis ape pun kat blog den..
xkire lah hebat or x..
janji hati den puas.... ~ 
hehehehe...opsss terjangkit dengan si nazirul kamil ckp nogori ...huhu..
papepun kite layan kan aje...
sebenarnye ...
tabik ngan blogger BEN ASHAARI...hik2 peminat rahsia dia..
selalu bg segmen2 menarikk..(kdg2 xsempat nak ikut dah de segmen lain)
n byk2 tips...xkedekut ilmu
suke follow blogger otai lelaki dr gurl..sbb kdg2 gurl ni lain macam  sikit..
(bukan gatal ye)
lumrah manusia lelaki suke pompuan..
pompuan suke lelaki...~
suke sekadar seorang sahabat..bukan suka melebihi batas
(hubby jgn salah paham heee)

jangan salah paham dengan entry ini...hehe xde kene mengena dengan yang hidup atau pun yg telah meninggal dunia ~

hati berbicara :
maaf seandainye tersilap kate mahupun mengguris perasaan..hanya melelahkan lelah yang tersekat di hati yg paling dalam ....hik2 larikkkkkk jauh2..jangan membenci saye seandainya kata2 saya salah...jangan mengagumi saya andainya kata2 saye membuat org lain terasa...
entry xberkaitan dgn sesiapa..hanya luahan hati yg terdampar ...sambung larikkkkk ~
salam maal hijrah...syg korang ketat2




28 ulasan:

Myra Jay berkata...

InsyaAllah mana tau 1 ari nnti awk lak femes..yg penting rajin berusaha kan...

missy hucena berkata...

eh...if kite...x kesa spe komen kite akn hargai...even anonymous komen pon gase cm nuc wat knduri kesyukuran taw..ahaha...same2x...ske blogger otai yg lelaki...(gtl)..=))

Dauspozi berkata...

InsyaAllah... Nanti turn akak pulak jd blogger popular... xmo sombong² ye... hehehe...

♥-- emieysandra --♥ berkata...

ehehe..bikin kontroversi ni.
bese la, tu adat manusia..

p/s: b'blogging la dgn ikhlas ;)

YUL berkata...

haha, ada peluang nk femes nie.ekeke.
btw yul suke dengan entry nie, setuju sgt2, bila da femes mcm sombong lak kan, -.-

Wan_hazel berkata...

wah...wan suke entri nie..pasnie wat entri pasal wan lak k..ahhaha...gurau je..betul tu..org mcm kite nie mane lah nak femes kan..BW je lah keje nye..peace..satu hari nanti pasti femes lah blog nie..nasib bek wan tak femes so tak sombong kan..

Bazilah berkata...

setuju, blogging dengan ikhlas :)

aniji berkata...

huhu...ilekslaa..nanti awak lak femes eik...heee...

Solihin Zubir berkata...

jgn risau.. roda kehidupan sentiasa akan berputar...
skrg kita di bawah..
nnt giliran kita pula di atas..
yg penting, usaha.. :D

HAZWAN17 berkata...

blogging for fun...
macam tak perlu je feymes2 ni hehe

Tanpa Nama berkata...

http://kimzai92.blogspot.com/2010/12/followerpenting-sangat-ke-dorang-ni.html

cuba tgk entry nih..macam ade kaitan..:)..

~hAKim ZaiLAn~ berkata...

aah le..
nak dkt sama..haha..
setuju ngan pendapat dalia tu..
blogging ntok kepuasan sndiri..
yang pnting ada orang baca apa yg kita tulis ek..huhu

Jejaka Terhangat berkata...

hah..JT drop komen kat sini..nanti cik qaseh buat la entry ek. bangga la JT terjahh entri ni. hahaha..perasan lebih JT ni..padahal blogger picisan jek..sape nak pandang..=p

Tanpa Nama berkata...

btul2 berblogging la dgn ikhlas bkn sbb nak kejar fofular ajew....:)

Qaseh dalia adelia berkata...

myra jay..hehe qaseh bukan nak glamer lah nak beritahu meseg tersembunyi je hik2


mis hucena :
bukan gatal ..lumrah kehidupan hahaha...ye lah kan...dah membawa erti sgt2 ngeee

Qaseh dalia adelia berkata...

dauspozi :
mane de sombong lah kurang peramah je hahaha...dek lah pemes dulu...wekkk

Qaseh dalia adelia berkata...

emieysandra :
hehehe ngah blu..yup emiey lagi byk pengalaman kan dlm dunia blog ni


yul :
jom memfemeskan diri eh2..pndai2 je ye...hehehe sombong?emm ntahlah maybe xsmpat kot hehe busy2

Qaseh dalia adelia berkata...

wan hazel :
qaseh buat entry betul2 kan pasal wan ...tmbah2 muke jambu wan tu kelakar gile hahaha...bgus lah wan xsombong ek eleh wan pun dikenali gak...:p

Qaseh dalia adelia berkata...

bazilah :
thanx support


aniji :
xperlu kot...like with my stlye eceh..skeaping..

Qaseh dalia adelia berkata...

solihin :
ye lah kan...nnt time roda kat atas kite lak nek..hehe juz suke2...lau de rezeki alhamdulillah rite


hazwan :
so fun ngeeee

Qaseh dalia adelia berkata...

miela tahril :
dah bace thanx..

hakim zailan :
ooo kamu ye hahaha...thats true :p

Qaseh dalia adelia berkata...

jejaka terhangat :
komen mengada2 malas nak layan ..hahaha

Qaseh dalia adelia berkata...

fittiariri :
like u...blogging dgn ikhlas kepopulariti akan dtg seiring
(bak kata nazirul)

Ogy berkata...

mama pun pernah gak rs mcm tu....kadang2 bila mama komen org buat tak pandang je..sentap gak mama...tp mama fikir positif je..takpe..maybe dia busy..or line dia sempot mcm line mama...tak dpt nk reply satu2....tak pelah...ramai lg blogger yg boleh reply komen kita...malas nk sentap tak tentu pasal lg....heee heeee

wan muhamad berkata...

setuju sangat la , tapi setiap blogger otai mesti dah tempuhi segala rintangan sebelum mencapai popular mcm skang, ikhlas dalam blogging kunci utama kot hehe sekadar pendapat wan

@wad berkata...

hahaha, lawak XD setuju ckit pun ada :P

Bashtiah berkata...

Setuju dengan tajuk entri ni. Padahal sbnrnya semua pandangan dan komen dari setiap org harus dihargai. ;)

salwaismail berkata...

agreed! ;)

Catatan Popular

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com