kalau blogger famous komen..siap wat entry ..so yg xfamous komen xmo hargai ke?

28 ulasan:
Assalamualaikum semua...~
nak buat kontroversi lah pagi2 ni...hahahaha
jangan mare ye...!
wahahaha...otak kering sebenarnye...
eh2 entry ni macam jelez ngan blogger otai ?
haisyy ne de jelez pun...saje2 je..
hik2 kan dah kate nak buat kontroversi je...

ngeeee yelah kan..
kalau blogger famous tu komen siap bangge agy..huhu..siap wat entry ..
so yang xfamous komen ni mcm xpenting je..
kecik jantung , limpe ,aty , jiwe n sebagainye ni...
ase seakan2 kecut dah dek kecik aty yg amat sgt..
hehehehe..


sebenarnye nak gtau bez kan  jadi blogger famous n otai ni...
macam artis kan..
tapi bezanya artis tu dalam tb..
ni artis dalam blog lah kirenye..
kadang2 entry yg xseberapa pun jadi tumpuan..
berderet2 komen hik2...
ade yg xfamous entry hebat sikit je yg mengomen nye..
so?
famous = hebat?
xfamous = xhebat?
blogger perlu femes?
blogger hebat + femes ?
hasiy pening lah..hehehehe
hihihihi 
apepun...berblog lah dengan hati yang ikhlas...
bukan juz kejar populariti..
ikut den lah nak tulis ape pun kat blog den..
xkire lah hebat or x..
janji hati den puas.... ~ 
hehehehe...opsss terjangkit dengan si nazirul kamil ckp nogori ...huhu..
papepun kite layan kan aje...
sebenarnye ...
tabik ngan blogger BEN ASHAARI...hik2 peminat rahsia dia..
selalu bg segmen2 menarikk..(kdg2 xsempat nak ikut dah de segmen lain)
n byk2 tips...xkedekut ilmu
suke follow blogger otai lelaki dr gurl..sbb kdg2 gurl ni lain macam  sikit..
(bukan gatal ye)
lumrah manusia lelaki suke pompuan..
pompuan suke lelaki...~
suke sekadar seorang sahabat..bukan suka melebihi batas
(hubby jgn salah paham heee)

jangan salah paham dengan entry ini...hehe xde kene mengena dengan yang hidup atau pun yg telah meninggal dunia ~

hati berbicara :
maaf seandainye tersilap kate mahupun mengguris perasaan..hanya melelahkan lelah yang tersekat di hati yg paling dalam ....hik2 larikkkkkk jauh2..jangan membenci saye seandainya kata2 saya salah...jangan mengagumi saya andainya kata2 saye membuat org lain terasa...
entry xberkaitan dgn sesiapa..hanya luahan hati yg terdampar ...sambung larikkkkk ~
salam maal hijrah...syg korang ketat2




28 ulasan:

  1. InsyaAllah mana tau 1 ari nnti awk lak femes..yg penting rajin berusaha kan...

    BalasPadam
  2. eh...if kite...x kesa spe komen kite akn hargai...even anonymous komen pon gase cm nuc wat knduri kesyukuran taw..ahaha...same2x...ske blogger otai yg lelaki...(gtl)..=))

    BalasPadam
  3. InsyaAllah... Nanti turn akak pulak jd blogger popular... xmo sombong² ye... hehehe...

    BalasPadam
  4. ehehe..bikin kontroversi ni.
    bese la, tu adat manusia..

    p/s: b'blogging la dgn ikhlas ;)

    BalasPadam
  5. haha, ada peluang nk femes nie.ekeke.
    btw yul suke dengan entry nie, setuju sgt2, bila da femes mcm sombong lak kan, -.-

    BalasPadam
  6. wah...wan suke entri nie..pasnie wat entri pasal wan lak k..ahhaha...gurau je..betul tu..org mcm kite nie mane lah nak femes kan..BW je lah keje nye..peace..satu hari nanti pasti femes lah blog nie..nasib bek wan tak femes so tak sombong kan..

    BalasPadam
  7. setuju, blogging dengan ikhlas :)

    BalasPadam
  8. huhu...ilekslaa..nanti awak lak femes eik...heee...

    BalasPadam
  9. jgn risau.. roda kehidupan sentiasa akan berputar...
    skrg kita di bawah..
    nnt giliran kita pula di atas..
    yg penting, usaha.. :D

    BalasPadam
  10. blogging for fun...
    macam tak perlu je feymes2 ni hehe

    BalasPadam
  11. http://kimzai92.blogspot.com/2010/12/followerpenting-sangat-ke-dorang-ni.html

    cuba tgk entry nih..macam ade kaitan..:)..

    BalasPadam
  12. aah le..
    nak dkt sama..haha..
    setuju ngan pendapat dalia tu..
    blogging ntok kepuasan sndiri..
    yang pnting ada orang baca apa yg kita tulis ek..huhu

    BalasPadam
  13. hah..JT drop komen kat sini..nanti cik qaseh buat la entry ek. bangga la JT terjahh entri ni. hahaha..perasan lebih JT ni..padahal blogger picisan jek..sape nak pandang..=p

    BalasPadam
  14. btul2 berblogging la dgn ikhlas bkn sbb nak kejar fofular ajew....:)

    BalasPadam
  15. myra jay..hehe qaseh bukan nak glamer lah nak beritahu meseg tersembunyi je hik2


    mis hucena :
    bukan gatal ..lumrah kehidupan hahaha...ye lah kan...dah membawa erti sgt2 ngeee

    BalasPadam
  16. dauspozi :
    mane de sombong lah kurang peramah je hahaha...dek lah pemes dulu...wekkk

    BalasPadam
  17. emieysandra :
    hehehe ngah blu..yup emiey lagi byk pengalaman kan dlm dunia blog ni


    yul :
    jom memfemeskan diri eh2..pndai2 je ye...hehehe sombong?emm ntahlah maybe xsmpat kot hehe busy2

    BalasPadam
  18. wan hazel :
    qaseh buat entry betul2 kan pasal wan ...tmbah2 muke jambu wan tu kelakar gile hahaha...bgus lah wan xsombong ek eleh wan pun dikenali gak...:p

    BalasPadam
  19. bazilah :
    thanx support


    aniji :
    xperlu kot...like with my stlye eceh..skeaping..

    BalasPadam
  20. solihin :
    ye lah kan...nnt time roda kat atas kite lak nek..hehe juz suke2...lau de rezeki alhamdulillah rite


    hazwan :
    so fun ngeeee

    BalasPadam
  21. miela tahril :
    dah bace thanx..

    hakim zailan :
    ooo kamu ye hahaha...thats true :p

    BalasPadam
  22. jejaka terhangat :
    komen mengada2 malas nak layan ..hahaha

    BalasPadam
  23. fittiariri :
    like u...blogging dgn ikhlas kepopulariti akan dtg seiring
    (bak kata nazirul)

    BalasPadam
  24. mama pun pernah gak rs mcm tu....kadang2 bila mama komen org buat tak pandang je..sentap gak mama...tp mama fikir positif je..takpe..maybe dia busy..or line dia sempot mcm line mama...tak dpt nk reply satu2....tak pelah...ramai lg blogger yg boleh reply komen kita...malas nk sentap tak tentu pasal lg....heee heeee

    BalasPadam
  25. setuju sangat la , tapi setiap blogger otai mesti dah tempuhi segala rintangan sebelum mencapai popular mcm skang, ikhlas dalam blogging kunci utama kot hehe sekadar pendapat wan

    BalasPadam
  26. hahaha, lawak XD setuju ckit pun ada :P

    BalasPadam
  27. Setuju dengan tajuk entri ni. Padahal sbnrnya semua pandangan dan komen dari setiap org harus dihargai. ;)

    BalasPadam

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

@2010 | www.qasehdalia.com