Jumaat yang bez dan syiokkkkkk...reunion persahabatan yg suci kekeke

Assalamualaikum semua..
kabare kekeke...
oh ye jumaat kelmarin qaseh kuar dengan bez fren..
persahabatan kitorang dah  10 tahun lebih...
kekal hingga ke hari ini..
n selamanya..
bersyukur dapat kawan mcm diorang ni..
kawan yg sgt2 undersatanding,gila2, n susah senang bersama..
walaupun skarang susah nak berjumpa sangat..
tapi persahabatan ni tetap akan bertahan selama2nya..
jangan pernah di antara kita berubah ye..
sayang korang sgt2 macam family dah...
mcm adek beradik...

hik2
location : kfc jertih ,terengganu kikikiki
time : around 11 lebih a.m 
ngeh2 3 orang je tapi gempar mcm lah kfc tu ana yg punya haha...
ade pic2 sikit kui2..
saje nak tunjuk hehe


tet tet..ade meseg smpai ..
midah suruh yati beli kek..
ala kecik2 dah..
pahtu aqu ng yati pun p lah cr kedai kek..
cari punye cari..
amek kek yg ni dah ..
bluebery ...kikiki sedaplah jugak..
sponsor by yati tq so much dear muahh2
odw g kepsi..
aqu ckp 
ari ni biar ore blnje..
tadaaa blnje kepci je hik2

tunjuk pic makanan dah bg korang terliur hehe gurau je

cik qaseh n cik midah...midah comei sgt...
hehe cik qaseh uduh je..hihihi 
:p

ngan cik yati ...ekeke...bergambar je koje ye
cik yati n cik midah..sume nye cik2 tapi sume dah berpunye haha..
love u olz..syg sgt2 nnt ade mase lagi kite kuar lagi ye..
xpuas kuar kelmarin nak kuar byk2 mcm dulu2...
muahhhh semoga persahabatan kite terjalin selama2nya





yang oren2 ni guna camera cik yati hehe...

dah lah tu ye berposing...
lebih2 kan org ate koya lak kekeke...
bez sgt kuar ngan diorang ..
terlepas lah segala rindu yg ada..tq so much my fren...

hati berbicara :
yaAllah ku bersyukur padamu krna mengurniakan sahabat2 seprti diorang ni kpdku...bersyukur dgn segala2Nya...insyaAllah aqu xkan lupakan korang semua..selagi nyawa tidak terpisah dr jasad.amin :)








2 comments

  1. wahhhhh dap2 t blanje blh hehe

    ReplyDelete
  2. @KyLeb nanti kalau ade mase boleh lah kite same2 jumpa n keluar same2 ngan kwn2 syg ye...bez gak msg2 bawak pakwe haha..malu2 kambeng t

    ReplyDelete

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..