Jom support blogger kita ni...vote anda diperlukan!!!!!!!

4 ulasan:
Assalamualaikum..
selamat petang semua..
sebelum balik keje ..
hampir terlupa lak..
tadi sis feaza minta support vote anak dia ..
terutama yang de facebook tu ye..
semua ade kan ??
katanya masuk 
 GAP Casting Call - Malaysia Next Top BabyGAP Model
so qaseh pun nak support sis feaza jugak
korang pun meh lah same2 support blogger kite ni..

care nak vote senang je..
juz klik kat link bawah ni ye..

ok korang klik kat malaysia..
pastu tekan huruf M kat atas dalam page tu..
coz name anak sis ni..
MUHAMMAD RIZQ RAYYAN MOHAMAD SHUKRI
n ni pic anak sis yg sgt2 comel...

vote dak kecik ni ye...
jgn lupe tau...

sis jgn risau qaseh dah vote yg ke 191..
gud luckkk 
syg dak kecik ni ketat2 hehe
oh ye ni link blog sis
mama kpd budak kecik ni

4 ulasan:

  1. sy dh tolong votekan..support!!hehe..

    BalasPadam
  2. thanks qaseh sbb promote dlm blog qaseh... ^___^

    muaaahhhhh... nnti akak belanja aiskrim yek... winkwink

    BalasPadam

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com