I win !!!! TQ Abg Ben dan Penaja N u Olz ~

Assalamualaikum semua..
selamat tengahari dah...
line internet hari ni jiwa kacau ...
tadi cerita sedih kan ..
dan sekarang berita gembira...yahoooooo ~ (jgn gedik2 nanti kna sound)
huhuhuhuhu...
im the winner of the year...
nak berterima kasih kat abg ben yang menganjurkan segmen bez ni ..
dan terima kasih pada penaja yang akan taja domain .. ececeh ni syg ni hik2
kelmarin buat2 post sal segmen tu cepat2..
list tu still open kat window nasib baik tak refresh lagi..
dah buat2 entry tu cepat2 post...
(pk nape senang sangat soalan abg ni)
pastu kecohhh list ilang hahaha..
patutlah soalan senang rupanya abg ben buat trick tu..
nasib baik dalia ade list tu hehehehe..
so dalia menang alhamdulillah rezeki dalia pagi ni..
n thanx to all yang sentiasa support termasuk gak tetamu tu..
i appreciate apa yang dikatakan..tq so much... :)
hadapi hidup ni dengan penuh ketenangan..
Allah s.w.t je dapat hukum dalia ... n org yang dengki xde hak untuk hukum dalia sejahat mana pun dalia okeyh...!
curik gmbar dr ujang ...hehehe

pemenang kedua 
pemenang ke 3
pemenang ke 4
pemenang ke 5
dan tahniah untuk semua2...okeyhhh



tapi dalia nak tanya pendapat..kan dapat domain free hehe
nak tanya nama apa yang okeyh..

qasehdaliaadelia.com?
qasehdalia.com?
or
ade cadangan lain ?hehehehe..
lasttt tq so much ~

hati berbicara :
nak g rest jap..jom lunch same2 jom..
lalalalalala hati sedih ~ campur gumbira ~

33 comments

  1. qasehdalia.com lebih smple & sng orang nak igt syg :)
    tapi kalau nak kekalkan macam sblm ni, buat la qasehdaliaadelia.com :))

    ReplyDelete
  2. wah tahniah.. bg IR domain biar sng org ingat supaya sng nk msuk.. so qasehdalia.com pon dh oke..

    ReplyDelete
  3. Tahniah untuk Qaseh.. Semoga Berjaya dalam apa jua..;)

    ReplyDelete
  4. http://www.sisiberbeza.com/ qasehdahlia.com is nice. roger2 gua ya sisiberbeza@gmail.com :)

    ReplyDelete
  5. komen2 dari arelif tahniah ekekekee...cepat 5 minit dari ku ekekee...qasehdaliaadelia.com oke gak tu kalau yg satu lagi tu maybe nanty lari plak pada domain asal kan...skan ni pon org kenal u dgn nama qasehdaliaadelia kan3x hik3 :-)

    ReplyDelete
  6. Salam...dapat domain jer kn?...so x de hosting kn?...buat cam saya...buat custom domain...dari url asal www.adamxis.blogspot.com...jadi www.adamxis.com...administrator still gune blogger, cume nama domain jer tukar...http://qasehdaliaadelia.blogspot.com...tukar kpd http://qasehdaliaadelia.com...haa kn senang nak taip...hi3...tahniah!!!

    ReplyDelete
  7. lagi pendek lg bagus...qasehdalia.com laa kot...

    ReplyDelete
  8. qasehdaliaadelia.com ^_^
    qasehdahlia pon ok :) dah macam cikgudahlia.com dah..haha

    ReplyDelete
  9. salam dear~ tahniah ye~
    wat qasehkasihsunah.com jek..:p

    ReplyDelete
  10. pencurik....cis cis..hihi

    gua rase elok letak nama

    "qaseh.com" jer...

    senang org igt..hee..

    nk senang lagi letak ujang9897.com..hahahah

    ReplyDelete
  11. wahhh~~!! thniah...!! hebat tu......

    ReplyDelete
  12. Qaseh Dalia Adelia: Tahniah krn awak menang ye....:)

    ReplyDelete
  13. tahniahhhhhhhhh akak dalia....pantas dan efisyen..=)

    ReplyDelete

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..