Gathering Blogger Di Terengganu

21 ulasan:
Assalamualaikum..
pssttt u olzzz ade nape blog dalia banjir ye..
hahaha ni mesti kes bace entry smbil nages2 ye..
dah paham sgt hati wanita yg lemah lagi lembut itu..
kekekekekeke


oh ye perhatian kpd org2 teranung sume..
tadi tengok kat blog cik tom pasal gathering ni..cik tom
yg menganjurkan idea ni iqbalhakimi
kalau korang yg duk teganung tu nak juin 
boleh lah klik link2 tu bagi pendapat..
hurmmm dalia pun duk teganu gak..
tapi konfom ayah xlepas bagi smpai kuala teganu..
jauh jugak tu..
huhuhuhu setakat jerteh tu ayah lepas lah kuar..
hurmmmm bez nye dapat jumpe blogger2 kan..
dalia ni bila lah boleh pergi jumpa jugak..
nak ikut!!!!!!!!!!!
guling2 atas lantai ! 
huwaaaaaaaaaa..
tapi xpe lah hurmmm xde jodoh pertemuan lagi kot..
so korang nak ikut?
pergi bagi pendapat k..
dalia xmo tgk sedihhh uuuuuuuuuuu..
nak membawa diri jap...
kat bucu dinding..!

hatii berbicara :
kalau ayah dapat bace entry blog anakmu ini..
anakmu ni dah berusia 22 tahun..
dah boleh berdikari ..
why dad why?
hahaha  dah start gila meroyan 
so kalau jadi gathering tu enjoyyyy yeee..
igt kite kat sini...sob3x

21 ulasan:

iqbalhakimi berkata...

eeh..pujuk lah elok2 ayah tu...mana taw dapat =D

Qaseh dalia adelia berkata...

@iqbalhakimi
iqbal lah p pujuk hahaha...tgk mate ayah pun kompom lari kah2x

KyLe berkata...

jom g same2 hehe

Qaseh dalia adelia berkata...

@KyLe
kalau dah kawen ngan b boleh lah pegi kan...hehehehe

Cik Lily berkata...

saya orang jerteh ^^ hehe. tak tau leh p ke tak

Cik Tom berkata...

caranye cepat2 kahwin ye dalia..hehe...

jgn nangis2...pujuk baik2 ayah ye..takpe kl xdpt join..kita buat lain kali plk ye...

ok cik tom akan cuba buat segmen ke 2 kalo berjaya yg 1st ye...takut jgk respon blogger lain cam mn..hehe

Qaseh dalia adelia berkata...

@Cik Tom
xpayah pujuk dah knl ayah macamane xpe lah...len kali ye..hehe ok cik tom...alah cik tom kan dah mcm kire blogger bez mesti rmi yg juin punye

Qaseh dalia adelia berkata...

@Cik Lily
dear kat jerteh jugak eh?kat mane tu?

nazirulhazwan~ berkata...

pegi2, abah izinkan dalia pegi.hehe

Qaseh dalia adelia berkata...

@nazirulhazwan~
naz ngek haha tibe2 jadi abah ye

aNaYaNa berkata...

ololor..jangan cedih2...orang kelantan ley join x?ekekke..

Craznotydoty berkata...

ala..meh la pegi..kite pun ganu..buleh jmpe
wieyyyyy... :)

Qaseh dalia adelia berkata...

@aNaYaNa
boleh je anayana hehe..kalau yg duk teganu dekat2 join je...kikikiki

Qaseh dalia adelia berkata...

@Craznotydoty
nak jumpe jugak dear...tapi xboleh tu lah..maaf ye hehehe enjoy k..dear pergi ke?

Farah Hanim berkata...

akak pun org ganu ke ? hehe :P

miss luluScya berkata...

sy pn keje kuala terengganu.. tp weekend balik kuantan lol :)

Qaseh dalia adelia berkata...

@Farah Hanim
holah dek orang teganung kite..dek org teganung gop ke..haha

Qaseh dalia adelia berkata...

@miss luluScya
owh yeke...kikikiki rmi jugak duk teganu so boleh lah tu juin gathering tu kan...wpun tanpa qaseh dalia adelia (wat muke sedih haha)

Tok Esah berkata...

jgn sedih2 yer.. xleh skrg lain kali.. chill k..

Farah Hanim berkata...

org teganung gop kak.. :P

myra yusreena berkata...

kalau study kt ganu, aci x??haha

Catatan Popular

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com