Gathering Blogger Di Terengganu

21 ulasan:
Assalamualaikum..
pssttt u olzzz ade nape blog dalia banjir ye..
hahaha ni mesti kes bace entry smbil nages2 ye..
dah paham sgt hati wanita yg lemah lagi lembut itu..
kekekekekeke


oh ye perhatian kpd org2 teranung sume..
tadi tengok kat blog cik tom pasal gathering ni..cik tom
yg menganjurkan idea ni iqbalhakimi
kalau korang yg duk teganung tu nak juin 
boleh lah klik link2 tu bagi pendapat..
hurmmm dalia pun duk teganu gak..
tapi konfom ayah xlepas bagi smpai kuala teganu..
jauh jugak tu..
huhuhuhu setakat jerteh tu ayah lepas lah kuar..
hurmmmm bez nye dapat jumpe blogger2 kan..
dalia ni bila lah boleh pergi jumpa jugak..
nak ikut!!!!!!!!!!!
guling2 atas lantai ! 
huwaaaaaaaaaa..
tapi xpe lah hurmmm xde jodoh pertemuan lagi kot..
so korang nak ikut?
pergi bagi pendapat k..
dalia xmo tgk sedihhh uuuuuuuuuuu..
nak membawa diri jap...
kat bucu dinding..!

hatii berbicara :
kalau ayah dapat bace entry blog anakmu ini..
anakmu ni dah berusia 22 tahun..
dah boleh berdikari ..
why dad why?
hahaha  dah start gila meroyan 
so kalau jadi gathering tu enjoyyyy yeee..
igt kite kat sini...sob3x

21 ulasan:

  1. eeh..pujuk lah elok2 ayah tu...mana taw dapat =D

    BalasPadam
  2. @iqbalhakimi
    iqbal lah p pujuk hahaha...tgk mate ayah pun kompom lari kah2x

    BalasPadam
  3. @KyLe
    kalau dah kawen ngan b boleh lah pegi kan...hehehehe

    BalasPadam
  4. saya orang jerteh ^^ hehe. tak tau leh p ke tak

    BalasPadam
  5. caranye cepat2 kahwin ye dalia..hehe...

    jgn nangis2...pujuk baik2 ayah ye..takpe kl xdpt join..kita buat lain kali plk ye...

    ok cik tom akan cuba buat segmen ke 2 kalo berjaya yg 1st ye...takut jgk respon blogger lain cam mn..hehe

    BalasPadam
  6. @Cik Tom
    xpayah pujuk dah knl ayah macamane xpe lah...len kali ye..hehe ok cik tom...alah cik tom kan dah mcm kire blogger bez mesti rmi yg juin punye

    BalasPadam
  7. pegi2, abah izinkan dalia pegi.hehe

    BalasPadam
  8. ololor..jangan cedih2...orang kelantan ley join x?ekekke..

    BalasPadam
  9. ala..meh la pegi..kite pun ganu..buleh jmpe
    wieyyyyy... :)

    BalasPadam
  10. @aNaYaNa
    boleh je anayana hehe..kalau yg duk teganu dekat2 join je...kikikiki

    BalasPadam
  11. @Craznotydoty
    nak jumpe jugak dear...tapi xboleh tu lah..maaf ye hehehe enjoy k..dear pergi ke?

    BalasPadam
  12. sy pn keje kuala terengganu.. tp weekend balik kuantan lol :)

    BalasPadam
  13. @Farah Hanim
    holah dek orang teganung kite..dek org teganung gop ke..haha

    BalasPadam
  14. @miss luluScya
    owh yeke...kikikiki rmi jugak duk teganu so boleh lah tu juin gathering tu kan...wpun tanpa qaseh dalia adelia (wat muke sedih haha)

    BalasPadam
  15. jgn sedih2 yer.. xleh skrg lain kali.. chill k..

    BalasPadam
  16. kalau study kt ganu, aci x??haha

    BalasPadam

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

@2010 | www.qasehdalia.com