Follower yang ke seribu ...wahhhh siapakah si cantek itu ?

16 ulasan:
Assalamualaikum semua...
selamat pagi...
hOpe sume sihat2 je okeyh...
kelmarin cuti yg membosankan..
kan qaseh de cakap nak jumpe bezfren emmmm tapi hampa..
xdapat nak jumpa lagi coz salah sorang nye baru balik dr johor n xsihat...
so xdapat lah jumpa..
maybe next week kot tp bez fren sprang tu dah abez cuti huhu..
leh berjumpa berdua je lah ngan bezfren yati..
xpe lah xde jodoh pertemuan nak buat macamna kan..
nnt ada jodoh tu kite jumpa lagi...
juz miss u olz so much...

penangan contest ni hebat jugak ye..
tgk follower dah cecah seribu...
n follower yg keseribu tu 
dalia g snap cepat2 sebelum tuan nye berpaling hik2

tadaaa folower ke seribu..dgn mas kahwinnye eh 
ni blog nye

thanx sume2 follower yg len jgn kecik aty kite xsnap gmbar korang sume...
tp kamera xde bateri hehe..gurau je...
nnt yang ke due ribu lak kite snap..smpai or x follower 2 ribu ?
andainya umur masih panjang..thanx sume2 muahh sikit

oh ye tadi tgk blog pilihan ..
blog baru pilihan...yg qaseh juin ritu ..
dah masuk senarai..wah2 rajin betul penganjur ye...
kena undi2 ke pulak?
heee xyah undi lah blog buruk ni..juz juin suke2 ok...nak undi pun agy bagus haha
oh ye kalau nak tgk blog baru 2010 pilihan..
tersenarai pilihan yang pertama
ber no 7..
tu lah blog qaseh..thanx sume...

hati berbicara :
contest pun salah satu cara tingkatkan trafic kan..so pk2 contest or promote ape yg rase rmi akan juin..xsgka lak contest ni rmi juin..igt xde org juin tu suh tag 4 org tuh haha,....syhhhhhh xsbr nak tau pemenang kan...jeng2

16 ulasan:

  1. ehhh? thankyou thankyou. :)
    segan gilaaa. heeee

    BalasPadam
  2. dek Fh :
    nape segan tu,..wat2 xtau je hahaha..bg tutup keseganan

    BalasPadam
  3. waa.i suka tgk blog dia. katun2 yg dia lukis tu menarik. :)
    beest. mmg follower yg bertuah :)
    tahniahhh ^_^

    BalasPadam
  4. tahniah2..bikin jeles dengan angka seribu itu..haha

    BalasPadam
  5. iqbal hakimi :
    jangan lah jelez2..nnt iqbal dpt angka ni jugak...qaseh doa kan..chaiyok2! smbil angkat tgn tggi2

    BalasPadam
  6. tahniah qaseh!
    berkawan biar seribu.. kan.. hehe..

    BalasPadam
  7. tahniahhh dah dpt 1000 followerr...

    BalasPadam
  8. waaa.da cecah 1000 follower.heee.tahniah dpt msuk blog bru pilihan..gud luck k, nt mila undi blog pink nih..heee.pilihan petama no.7 ey.heee:D

    BalasPadam
  9. tertarik dgn entry ni..coz pmilik blog tu pernah buat header tuk sy...memang sempoi..heheee

    BalasPadam

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com