Creative sand

Assalamualaikum semua..
geram lah line xok sangat hari ni nak berblogwalking pun xde mud...
tapi try2 jugak singgah blog2 korang hehe...
jom tengok pic2 creative sand,,,
qaseh nak try buat lah t (hahaha) pndai buat kek je guna pasir ...hihih
ingat lak men masak2 mase time2 kecik2 dulu..
korang pun same gak..yg ngah skodeng ni

 yang berat2 kilo tu xyah naik lah kan runtuh pulak..haha opsss

ni time2 dinosour ade ...jgn sentuh dinosour hidup ni..nyamar je jadi pasir..

patutlah xde dalam kandang jadi pelakon kat sini..hehek

 kreatif kan org yg buat ni...bijak betull
 cantek...istana impian nnti

 cantek gak..biase wat istana tepi pntai xlah mcm ni haha

 ni pun cantik gak...

 pakwe2 sape ni eh..terlepas kat sini lak.


wah2...


sekian time kasih 

6 comments

  1. wah.. cantik betul. memang kreatip dieorang nie

    ReplyDelete
  2. haha, akak buat? dalam mmpi je? :P ekekeke. buat peta pandai la kan?

    ReplyDelete
  3. dah agak mesti dek xcaye kan...dek jelez kan haha peta tu diam2 sudah lah

    ReplyDelete
  4. kahkahkah, tak nak buat entry pasal peta kew? hoho

    P/S: UNDI BPM2010

    ReplyDelete

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..