Cara undian blog baru pilihan malaysia..

17 ulasan:
Assalamualaikum...
oooo ingatkan segmen tu juz saje2 je rupanya kena undi macam segmen yg first tu eh...
cek pun join gak...

cara2 undian nye....korang bace kat bawah ye...copy paste dr blog tuan umah..

Cara-cara nya adalah:
  • Undian peringkat pertama - semua kumpulan akan dibuka serentak untuk undian peringkat ini. 5 blog  bagi setiap kumpulan yang mendapat undian tertinggi akan layak ke undian peringkat kedua..
  • Undian peringkat kedua - 50 blog (5 blog dari 10 kumpulan = 50) akan dihimpunkan untuk diundi. pemenang gelaran blog baru (2010) pilihan akan diumumkan dalam bentuk top 5. harap anda setuju..
  • update :  keputusan undian peringkat kedua akan diumumkan dalam bentuk top 10, sempena tahun 2010..
  • Senarai undian nanti akan dikeluarkan dalam bentuk nombor blog anda seperti dalam senarai, bukannya nama blog  anda..
  • update :  gadjet poll akan digunakan, anda hanya undi nombor blog pilihan anda.. tidak perlu tulis nombor blog pilihan di ruangan komen nanti..
qaseh xapaham hehe,,,
yang qaseh paham sal nombor tu je  haha..
lau nak tau ngan lebih detail 

so sape2 sudi undi blog ni..
ingat no 7 tau ,,,
no berape ?
no 7! 
no berape anak2?
no 7 !

haha meroyan..
tapi xkisah lah...
janji berblog dengan hati yg sgt gembira....
gembira bila blog kita ade sedikit peningkatan...
chaiyok2 sume...!
muahhh ....

hati berbicara :
no berape ?
no 7 ! haha..
ye x no 7?
jap nak g temgok semula...
kdg2 nyanyuk sikit...

17 ulasan:

Syafiq Rosli berkata...

gd luck ya

Qaseh dalia adelia berkata...

syafiq tq...syafiq masuk x?lau masuk...gud luck gak

Diya Edhayaa berkata...

gdlux qaseh..
btw, nice belog.. ;)

Qaseh dalia adelia berkata...

same2 diya...:)

YUL berkata...

yul punya no 351 okae. btw gudluck ye qaseh, nnt yul vote qaseh, sokong kwn2 di blog

THE RADIANCE OF GEM berkata...

tahniah. insya-Allah. sye msti undi kamuu :)
GUDLUCK !

KyLe berkata...

gudluck :)

Qaseh dalia adelia berkata...

yul :
tenkayu ye...nnt qaseh undi jugak insyaAllah lau ingat haha <-- dak jahat

Qaseh dalia adelia berkata...

the radiance of gem :
pjg name nak pggl name pe ni hehe...tenkayu tau nak undi..undi ngan ikhlas ye :) cyg kamu (wat2 baik haha )

Qaseh dalia adelia berkata...

kyle syg :
juz suka2 je..muahhh lebiu foeva...
(org len tutup mate ye)

efa berkata...

good luck qaseh :)

Qaseh dalia adelia berkata...

thanx dear

♥ Princess ♥ berkata...

eh no 7 ek?? kite no 5...hehehehe

wan muhamad berkata...

undian ditutup hehe ,naj join jgk tp dah terlepas la.. gud luck Qaseh nti saya pangkah undi tu..no 7

.::: Princess MOMOY :::. berkata...

TAHNIAH tercalon di BPPM !
Salam perkenalan. Momoy datang support kawan-kawan

Dear tolong support Momoy dari kumpulan 10 juga yer No. 382 di BPM yer. Much thx
MY RECENT POST : ETUDE HOUSE - Korean Cosmetics

Jangan lupa VOTE Momoy di BBPM No. 382 !!

Tanpa Nama berkata...

comel je ye nyanyuk sikit tuh :)...pape p0n g0od luck ye qaseh...ur blog really nice dear :)

Qaseh dalia adelia berkata...

hehe nyanyuk pun comel ke sis..
sis pun masuk gak kan?gud luck sis ..muahh tq

Catatan Popular

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com