Cara undian blog baru pilihan malaysia..

Assalamualaikum...
oooo ingatkan segmen tu juz saje2 je rupanya kena undi macam segmen yg first tu eh...
cek pun join gak...

cara2 undian nye....korang bace kat bawah ye...copy paste dr blog tuan umah..

Cara-cara nya adalah:
  • Undian peringkat pertama - semua kumpulan akan dibuka serentak untuk undian peringkat ini. 5 blog  bagi setiap kumpulan yang mendapat undian tertinggi akan layak ke undian peringkat kedua..
  • Undian peringkat kedua - 50 blog (5 blog dari 10 kumpulan = 50) akan dihimpunkan untuk diundi. pemenang gelaran blog baru (2010) pilihan akan diumumkan dalam bentuk top 5. harap anda setuju..
  • update :  keputusan undian peringkat kedua akan diumumkan dalam bentuk top 10, sempena tahun 2010..
  • Senarai undian nanti akan dikeluarkan dalam bentuk nombor blog anda seperti dalam senarai, bukannya nama blog  anda..
  • update :  gadjet poll akan digunakan, anda hanya undi nombor blog pilihan anda.. tidak perlu tulis nombor blog pilihan di ruangan komen nanti..
qaseh xapaham hehe,,,
yang qaseh paham sal nombor tu je  haha..
lau nak tau ngan lebih detail 

so sape2 sudi undi blog ni..
ingat no 7 tau ,,,
no berape ?
no 7! 
no berape anak2?
no 7 !

haha meroyan..
tapi xkisah lah...
janji berblog dengan hati yg sgt gembira....
gembira bila blog kita ade sedikit peningkatan...
chaiyok2 sume...!
muahhh ....

hati berbicara :
no berape ?
no 7 ! haha..
ye x no 7?
jap nak g temgok semula...
kdg2 nyanyuk sikit...

17 comments

  1. syafiq tq...syafiq masuk x?lau masuk...gud luck gak

    ReplyDelete
  2. yul punya no 351 okae. btw gudluck ye qaseh, nnt yul vote qaseh, sokong kwn2 di blog

    ReplyDelete
  3. tahniah. insya-Allah. sye msti undi kamuu :)
    GUDLUCK !

    ReplyDelete
  4. yul :
    tenkayu ye...nnt qaseh undi jugak insyaAllah lau ingat haha <-- dak jahat

    ReplyDelete
  5. the radiance of gem :
    pjg name nak pggl name pe ni hehe...tenkayu tau nak undi..undi ngan ikhlas ye :) cyg kamu (wat2 baik haha )

    ReplyDelete
  6. kyle syg :
    juz suka2 je..muahhh lebiu foeva...
    (org len tutup mate ye)

    ReplyDelete
  7. undian ditutup hehe ,naj join jgk tp dah terlepas la.. gud luck Qaseh nti saya pangkah undi tu..no 7

    ReplyDelete
  8. TAHNIAH tercalon di BPPM !
    Salam perkenalan. Momoy datang support kawan-kawan

    Dear tolong support Momoy dari kumpulan 10 juga yer No. 382 di BPM yer. Much thx
    MY RECENT POST : ETUDE HOUSE - Korean Cosmetics

    Jangan lupa VOTE Momoy di BBPM No. 382 !!

    ReplyDelete
  9. comel je ye nyanyuk sikit tuh :)...pape p0n g0od luck ye qaseh...ur blog really nice dear :)

    ReplyDelete
  10. hehe nyanyuk pun comel ke sis..
    sis pun masuk gak kan?gud luck sis ..muahh tq

    ReplyDelete

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..