Blog baru ( 2010 ) pilihan

Assalamualaikum semua..
selamat pagi...
alahai sejuknye kat ganu..salji dah turun dah..haha...lau salji turun kat sini..agak2 pe akan jadi eh..ngeee
haisy jangan duk melalut..
qaseh juin blog baru pilihan (2010)
korang nak juin boleh..
syarat2nya blog korang tu korang buat dalam tahun 2010 ok!

syarat2 nye letak link beliau.
sertakan tarikh entry pertama korang n linknye sekali

ok first entry qaseh ari tu tersilap delete hehe so amek yg kedua entry lah ye
haha first berblogging tah pape ..still bayi yg baru dilahirkan...
tarikh entry ni 23/september/2010
kat bawah ni link nye ok..keh2..time ni nak jumpe hubby ekek jiwangs!

ok hanya tu je tuan tanah suruh buat tp nak gtau jugak lah ..blog qaseh ni jenis pe..
start berblogging awal september 2010...
that time xtahu ape2..
n then salu blogwalking n tanye pendapat dengan sis ellen..
now follower dah 600 lebih 
n dah buat one contest baru di lancarkan..
masih banyak ilmu yang dicari2 ~
hope otai2 blog sentiasa bg tips2 untuk blogger2 baru mcm qaseh..
blog ni mcm2 ade..ikut mood jugak..kalau jiwang so jiwang lah entry..
kalau baik..so entry ceramah2 hehe,,
macam2 ado...
sekian timo kasih !


hati berbicara: di mana ade kemahuan di situ ade jalan..~

37 comments

  1. di mana ada jalan di situ ada highway~~:D

    ReplyDelete
  2. huiyoo.. sempoi! ni blog baru ke.. style ah,nmpak mcm dh lama.. bagus2!!

    ReplyDelete
  3. mofaiz :
    ye lah tu mmg baru lagi lah ...

    ReplyDelete
  4. anak pak mail :
    thanx dear

    nur edrina :
    thanx too ..
    sayang korang ketat2 hehe

    ReplyDelete
  5. den baru 6 bulan, so boleh join la??:P

    ReplyDelete
  6. naz :
    xtau lah ye kate blog yang taon 2010 hik2 boleh lah kot hehehehe

    ReplyDelete
  7. blog baru yg pink gojes...weewitt

    ReplyDelete
  8. InsyaAllah semoga berjaya okey?

    http://profhariz.com

    ReplyDelete
  9. good luck yer...

    pi ler tgk monsoon cup tu.. malam ni pulak boleh pi tgk bunga api

    ReplyDelete
  10. azinur :
    ye lah setahun jagung agy hehe2

    ReplyDelete
  11. shanoren :
    thanx dear

    mata hati :

    thanx so much..nnt kite p tgk

    ReplyDelete
  12. g0odluck sis...ur blog is superb 4 the new blogger...:)...inspiration for me :)...nak join gak lah :)

    ReplyDelete
  13. miela tahril :
    juin je dear..saje suke2..hehehe

    ReplyDelete
  14. salam ziarah..Luna pun ade join gak ni..gudluck ek.. :)

    ReplyDelete
  15. Good luck dear
    ^_^
    awk antaranye yg terpilih kan..
    hehe

    ReplyDelete
  16. Good luck utk contest niehh sys yg comel . Undi no sy yehh . 74 . Thanks . Btw sy follow sys . :)

    ReplyDelete
  17. nas :
    yelah baru je tgk hehe..saje2 juin terpilih jugak thanx ye

    ReplyDelete
  18. kimi :
    insyaAllah :)

    amalina :
    u too k
    insyaAllah

    ReplyDelete
  19. http://luahan-hati-matika.blogspot.com/2010/12/jangan-lupa-undi-nombor-61.html

    ReplyDelete
  20. TAHNIAH tercalon di BPPM !
    Salam perkenalan. Momoy datang support kawan-kawan
    Support Momoy dari kumpulan 10 juga yer 10 No. 382
    MY RECENT POST : JAPAN MAID CAFE a.k.a Cosplay Restaurant

    Jom VOTE di BBPM No. 382 !!

    Jom kempen bersama-sama

    ReplyDelete
  21. good luck dear..
    undi nur kump 4,no. 129
    (=

    ReplyDelete
  22. haiyo~
    ini celeng manyak power maa.. haha

    gud luck!

    ReplyDelete
  23. gudluck eay..blog n pemblogger yg comey..hoho~

    follow2 kat sini..

    ReplyDelete
  24. jalan2 tgk calon2 BPM 2010..
    nati karang baru undi..
    tahniah + semoga berjaya yaa..
    :)

    ReplyDelete

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..