Award lagi dari Qistina,momocHan dan ina..sayang Korang emmmmmuahhhhh

2 ulasan:
Assalamualaikum..
selamat pagi sume..
oit2 buat pe tu hehe...
hope korang sihat2 je kan?
biarkan jari2 menceritakan apa yg terjadi kikiki..
baru je masuk kerja..
wah2 ade award..
baik amek cepat2 sebelum terlupa..

award dari qistina...
qaseh amek award ni sbb comei haha..tq dek..muahhh...
xde soklan exam lak...
ni suke ni...

award dari momochan
ade soalan exam lak..keh2
3 perkara menarik tentang orang yang tag korang?
momochan yg comel stg..muke dia mcm jepun lah..cute
skodeng2 rupanya dah berpunya..katenye taken by mr.ant..(semut?) hehe jgn mare dear
ade blog yg cumel mcm tuannye kikiki

ceritakan macam mana korang kenal dengan orang yang tag korang?
owh pada suatu hari..saye menganjurkan contest...n terjumpa lah budak cute ni yg turut mmeriahkan contes si qaseh hehe..tq dear..knl kat blog juga....

one word describe for her/him
cute girl..loike!

award dari ina
ini adalah putera katak idaman ina..
hehe gurau je..
geli kat katak..kui2..
ek pernah satu ketika dulu tersimbah clorox kat katak..
clorok kat katak ni jadi mcm asid..
(xsengaja)

tag another blogger nnt qaseh cari2 n gtau lam shoutbox eh..pilih lah mane2 yg korang suke..kalau suke katak amek yg katak..kah2x.

hati berbicara :
thanx sume2 bagi award ni...m appreciate that..nnt qaseh buatkan award untuk korang pulak ye

2 ulasan:

  1. auwww thanks qaseh! muah!muah! hehehe
    cayang banyak2 huhu

    BalasPadam

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

@2010 | www.qasehdalia.com