Award dari sis pija sayang dan sis aliesya fairuz

Assalamualaikum semua...
hurmm hari ni memang kurang sihat sikit...
kepale ni selalu pening2...bukan loya2 hehe...
xde entry bez lak ari nih tgk petang2 kang..
ikut cuaca mendung ke panas ke huhuhu ~

tadaaaaa qaseh dapat award lagi xtahu yang ke berapa kali..hehe

first dari sis pija syg...
jeng2 ni awardnye...cantik cute pinky
ade soklan2 pekse gak kena jawab

1) Apakah yg anda rase apabile mempunyai ramai follower ?
owh rase diriku begitu di hargai hehe...thanx follower yg sudi mem follow blog usang ni...tanpa kamu siapa lah saye ...pinjam ayat artis...hehe bez lah ade follower xkisah lah ramai ke x...jnji de jugak yg membaca ...hehehe

2) Pendapat tentang award di atas .
award ni so cute ..mcm cokelat ase macam nak makan je...warne lak pink...i loilike !

3) Apakah yg anda akan buat untuk mempunyai ramai follower ?
owh saye akan merayu2 kat kaki setiap org follow lah saye follow lah saye ...hehehe follower ramai ni sbb contest je...mengagumkan dari 300 lebih hingga 800 lebih tp hope jgn juz follow coz contest je...n lain2 blog walking kalau diorang nak folo pun xpe..xmo pun xpe xpakse.. :)

4) Sile upload gambar award follower kamu .
xberape nak paham...

5) Taggedkan award ni kepade 5 orang .
nanti saye pergi jalan2 n gtau kat shoutbox korang ye...kalau nak amek lau xnak pun amek jugak ! hehehe

award dari sis aliesya sayang 

cantik sgt...bunga ros tu hehe
love awards or piala kasih syg...sis yg cakap hehe eh yang taip

ade soklan exam gak

1. Siapa orang yang korang paling sayang?
sayang sgt kat mak.....mak ... mak....n  ayah...

2. Kenapa korang sayang orang yang korang sayang tue?
sebab mak yg mengandungkan,menyusu menjaga qaseh..syurga tu kan bawah telapak kaki ibu..pengorbanan mu yang tidak terbalas ....sayang mak sgt2... :)walaupun anak dia ni kdg2 degil tapi mak salu sabr huhu...

3.Berikan satu kata-kata sayang yang terbaik yang korang nak lafazkan kepada orang yang korang sayang,tapi masih tak mampu lagi untuk dilafazkan.
thanx for everything n love u forver..maafkan andainya anak mu ni xmmpu jadi anak yang terbaik..tapi insyaAllah akan sentiasa berubah untuk jadi yg lebih baik (malu lah nak ckp depan2 t mak gelak pulak )hik2

tag 15 orang pulak...skip dulu eh...kite g skodeng2 jap


hati berbicara :
interframe jap..nak g skodeng2 dulu...
thanx sume2..syg korang ketat2 tau...
yg laki syg korang longgar2...opss ngeee

4 comments

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..