Award dari caliph,faris dan che-are tiah ..syg ketat2 !! hehe

Assalamualaikum...
korang tengah buat ape tu?
hope sihat2 je ye?
yg sdgn dilanda ujian dr Allah s.w.t tu bersabar lah..
semoga dapat tempuhi semua dugaan tu dengan redha 
jgn cepat berputus asa dgn ujian2 tu ...
yakinlah seperti pelangi yg muncul selepas hujan ye.. :)
n same2 doakan rakan kita yg akan buat pembedahan hari khamis nnt ye

award dari incik caliph 
musti ade soklan exam..

sila jelaskan kenapa anda suka berblog?
 saya buat blog sbb sye suke berblog hehe..suka lah leh dapat info2 n tips2 bagus..pastu leh knalan2 ngan blogger lain..yg masih lum kenal..dapat share2 everything...support2 n byk lagi ilmu yg dpat..amek yg positif n buang yg negatif..leh tukar2 pndapat gak..leh tulis ape2 pun kat blog..xde sape leh halang...
apa motif anda tarik follower ?anda superstar kah?
tarik follower ?xlah tarik diorang yg tertarik..kite pun tertarik jugak haha same2 tertarik kau mmg de bomb...xde istilah tarik2  ..emm superstar?award pun superstar haha..xlah supermoon kot heee
cerita sikit perangai anda?
owh perangai kita byk xleh sikit2 hehe..perangai hepy go lucky je...gila2 remaja..so far so gud haha..mnde lah merepek..juz insan bese2 yg punye watak berbeda...<-- mereng 
pernah terfikir nak masuk dalam majalah dan menguar2kan blog anda?
owh...xterfikir lagi coz blog ni still byk kekurangan maybe one day..nak jugak masuk mjlh remaja hik2
tembak blogger lain..
nnati kite tembak ye...kebabbooomm tunggu

award dari incik faris
ade jugak soklan2 exam
komen ttg awrd ni
award ni lari pitching lah..hik2..
ok cantek je macam2 ado..tq ye faris bg award ni..
cite lah sikit blog korg macamanen usia blog?
 blog ni macam ni lah nak macamano lagi ye haha..xlah blog personal..tutorial..macam2 ade..cinta,sedih,nasihat,pengajaran,story of love..semua lah copy paste pun ade..usia blog lak 4 bulan start bulan 9..
lastly jenguk2 lah blog beliau okeyh

award dari che-are tiah

1-apa pandangan ttg blog kak ayu?sape ye kak ayu?(barangkali org yg memberi award ni )
so aretiah yg bg..blog aretiah cantek..pink2 i like pink

2-kenangan manis dalam hidup awak ..
emm setiap pertemuan itu adalah kenangan manis yg terindah dalam hidup ni...

3-kenangan pahit awak
setiap perpisahan yg terjadi adalah kenangan yg pahit yg harus ditempuhi...

4-adakan anda berpuas hati dgn hidup anda sekarang
owh not yet...masih ade yg xpuas hati lagi...ape?ntah lah..something wrong with my life...maybe hapinness yg kekal abadi 

5-3 impian yg masih belum tertunai
wah2 first impian nak kawen haha
yg kedua sebenarnye nak jd nurse ..xtercapai lagi kot..sob3x
yg ke3..owh hp c3 ujung bulan ni akan tercapai yeah !

tag org2 untuk amek award ni
okeyh nnt qaseh gtau kat shoutbox korang2 yg terpilih okeyh 
done !

hati berbicara :
ari tu ase ade lagi yg bagi award tp xjumpa dah.coz cbox dah kebelakang so xsmpat tgk..so kalau korang leh igt kan hehe..letak lah link kehkehkeh

3 comments

  1. Hey, I am checking this blog using the phone and this appears to be kind of odd. Thought you'd wish to know. This is a great write-up nevertheless, did not mess that up.

    - David

    ReplyDelete

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..