Jiwa Kacau Blog Review

4 ulasan:
Assalamualaikum
nak join n direviewkan oleh blur..
kekeke...




Jiwa Kacau Blog Review

ok kalau nak join boleh lak klik kat banner kat atas tu ye..
syarat2 ade kat sane..
kena patuhi setiap2 syarat2 kalau x ke tali gantung..
hehe xlah...
secare automatik akan di reject..
program ni bertujuan untuk di review oleh blur(owner blo di atas tu)
so kalau korang nak blog korang di promosikan..
n nak blogger lain tahu kewujudan blog korang..
join lah ye...
kepada blur..kalau dah review gtau ye..
hehehehe gurau jep..
k lah ringkas je...
thanx to him :)
hepy berblogging ye

4 ulasan:

  1. wah menarik..ok la tue..pasni biar blur review blog dalia..blur punye trafik lg hebat...cik tom punya trafik biasa je..hehe...

    good luck ye dear!!dah di review cerita dlm n3 ye..cik tom nak tahu jgk :)

    BalasPadam
  2. @Cik Tom
    hahaha ape lah cik tom ni ... kalau ye sudi review insyaAllah buat ...kikikiki

    BalasPadam

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com