500 BLOG!!!!!!!!!

Assalamualaikum...
selamat petang u olz..
dah lucnh n solat belum tuuu ~
hehe nak join segmen abg ben lagi yippi2..
segmen 500 blog yg panas lagi hot tu lah ye...

syarat2 kat sana okeyh...

Serba sedikit tentang diri...
segan lak nak gtau hehehe...ringkas2 je ok..
kalau dah tgk dalam blogger terengganu tu mesti lah orang terengganu kan..
-seorang yang sangat degil
-suka menangis walaupun benda remeh temeh..sometimes kalau 'dia' sakit pun menangis dah huhu teruk kan perangai 
-tak suka dipaksa2 ...i know what i do..even salah hahaha
-perangai tolol sikit (gila2)
-makan semua yang ada janji halal
-anak ke 5 dari 6 beradik (bongsu girl)
-still dikawal oleh mak ayah..even nak pergi kuala terengganu pun ayah tak bagi ..frust xdapat g gathering terengganu T_____________T
-manja hehehehe
-kadang2 suka gigit kuku bad habit heh2
-xsuka tengok cerita hantu nanti nak tido kena selubung dengan selimut satu badan..baru lah dapat tido...
-noty girl tapi xmelebihi batas...~
-suke budak2 kecik yang comel2 haha
-kuat tido...hehehe
-nak gemuk tapi xgemuk2 !
-sayang semua org yang menyayangi diri ni
-hanya insan biasa yang still tercari2 keredhaan ilahi
-always sakit..huhu ~ takut jumpa doktor !
dah lah tu ye




tujuan jadi blogger
-blog ni kan macam diari jugak..
-nak luahkan luahan hati yang terdampar sebab kdg2 ada hal2 xboleh nak luahkan dari mulut..biarkan jari jemari meluahkan segala2nya..
-sharing is caring..
-kawan2 di alam maya bez jugak kalau ikhlas tu ada di hati msg2 bukan berlandaskan hasad dengki semata2..
-nak juga masyukkkkkk hehehe dulu2 xkisah masyukk or tak..tapi usaha tu kadang2 boleh bagi rezeki kan... :) even sikit juz bersyukur
-dan berblog bagi satu kepuasan dalam diri..
-bila rindu kat blog maknanya im serious with this blog qasehdaliaadelia.blogspot.com


hati berbicara :
tq abang ben...:)
like sume segmen2 abg..yeahhh support u !

31 comments

  1. salam kenal dr papa mifz yer..;)

    ReplyDelete
  2. melawat awak daripada blog BEN ASHAARI .

    ReplyDelete
  3. salam Qaseh saya sihat2 jew huhu wan join jgk segmen nie best jew pun

    ReplyDelete
  4. salam perkenalan terjah dari blog abg ben

    ReplyDelete
  5. wewit! jalan jalan cARik pasal neh :)

    selamat berkenalan :)

    ReplyDelete
  6. salam perkenalan dari segmen Ben Ashaari - 500 Blog :)

    ReplyDelete
  7. Salam .. uikss top 20 .. jeles jeles .. :) ... hmm dah tahu serba banyak dah pasal qaseh ni ..:) nama pun qasehhh .. suka suka.. :)

    ReplyDelete
  8. salam singgah

    nice blog.sila lah melawat blog saya pulak lepas ni kat http://kidin-hut.blogspot.com

    selamat berhubung

    ReplyDelete
  9. gud luck....^^...
    kutip harta karun banyak2....
    hehe

    ReplyDelete
  10. slm kenal dr mimiey...

    nasyieen.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. singgah dan follow your blog.
    blog yg menarik rajin ikut segmen en.ben.

    ReplyDelete
  12. singgah dan follow your blog.
    blog yg menarik rajin ikut segmen en.ben.

    ReplyDelete
  13. salam kenal2
    http://niesalurve.blogspot.com/

    ReplyDelete
  14. saya pun ada join
    no 83
    salam perkenalan
    http://secantikmanis.blogspot.com/2010/12/video-malaysia-vs-indonesia-result.html

    ReplyDelete
  15. salam.. Bertandang daripada blog en.Ben untuk merapatkan silaturahim antara kita. Slm Ukhuwah

    ReplyDelete
  16. mamat pun dh join juga..salam perkenalan aw..

    jgan lupa follow mamat..

    ReplyDelete
  17. nice blog.
    and followed.
    visit my blog please.
    http://blogsasau.blogspot.com

    ReplyDelete
  18. singgah dr blog en ben...dh follow awk.jom follow saya plak...tq

    ReplyDelete
  19. salam perkenalan.. singgah terus jadi follower nanti kalau ada masa singgah kat blog saya and invite kawan juga... hehhee

    ReplyDelete
  20. usaha berbaloi2..
    all the best qaseh

    ReplyDelete
  21. salam singgah blog..

    http://sitiiera.blogspot.com/

    ReplyDelete
  22. jalan2 dan followed..
    :)
    http://neracaparadigma.blogspot.com/

    ReplyDelete
  23. jln2 dan followed

    http://dm924.blogspot.com/

    ReplyDelete
  24. hye hye..
    Assalamualaikum.. ^_^
    Salam perkenalan..

    Kalau free, singgah lar blog shera..
    http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/

    ReplyDelete
  25. salam kenal ,. i follow you :)

    ReplyDelete
  26. salam kenal ,. i follow you :)

    ReplyDelete
  27. Haiii...sy singgah mlalui blog Abg Ben^_^
    Already be y0ur f0ll0wer.
    Salam perkenalan.

    ~> http://lunayu23.blogspot.com/

    ReplyDelete

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..