500 BLOG MENCARI HARTA KARUN : SOALAN 2 (HARIAN)

Assalamualaikum



soalan 1
http://potpetpotpetcoretcoret.blogspot.com +http://piqasweety.blogspot.com = http://www.jzbusinessworld.com


70 + 104 = 174




234 - http://masammaniskelat.blogspot.com  = Mat Gebu ,
234- 215 = 19


renjerkabloi / http://nohfee.blogspot.com = ?
 485/5 = 97




soalan 2



Berdasarkan blog ini , http://familymoza.blogspot.com
" Berapa banyak 'handmade wallet' yang telah mama jahit setakat ini. "


dalia xtau..hahaha
hahaha xadil lah...
nanti kena marah kat abg ben..kuwang3x
sebab tadi dalia tiru ujang wawawawa
dalia bagi no 6 haha jgn tiru ni salah lew :p
trust me

pendapat :
lebih kepada pengiraan dan pembacaan kuwang3x..
bezzz haha sediakan kalkulatorrrrrrrrrr ye..
alamak xlebih dari 100 words...
semua segmen abg bez..yang ni lebih mencabar otak ..n xkompiden akan menang xpe2 den bagi naz n ujang menang hahaha...gurau je..kikiki...sebab nya abang ben guna matematik oooo...kena kira2 mula2 xpaham lah jugak tapi lepas tu paham2...ooo guna trick ni ye pulak...
heheh papepun enjoyyyyyyzzz

20 comments

  1. dalia.. knp x jawab soklan 2 tu.. ada la mama cakap.. hehehe

    ReplyDelete
  2. adesss..tak tepikir lak soklan ptama tu url kene ngena ngn no..
    haha..slownye.. DX

    ReplyDelete
  3. @Ujang9897
    ntah hang cakap 7..cek tiru hang lah hahahaha

    ReplyDelete
  4. mama amnesia lah..eekekekekee..btol tak cik qaseh hu3

    ReplyDelete
  5. ahahahahah....adoiyai...rase kalo yang kurang kire dari aku silap la..hehe

    ReplyDelete
  6. cik qaseh cepat2 tukar ni sblom terlambat areliff tegur je ekeke

    TIDAK KURANG 100 patah perkataan .. kalau Kurang , automatik terkeluar !

    ReplyDelete
  7. eh macam 7 la.. betul la tu.
    try bukak en3 mama Dah lama buat, tapi peram.

    ReplyDelete
  8. awang dah tukaq td.. x tau arghh..
    soklan 2b ni mgelirukan tul huhhu

    ReplyDelete
  9. haahahaa.. apa2 jak la.. yg penting happening cari jawapan.. biarpun jawapan x kunjung tiba.. hahaha

    ReplyDelete
  10. mane ade tukar, tade bukti tade bukti.haha

    ReplyDelete
  11. haha c ujang terkesima.. apa2 pun happening hehe.. abg ben dah sound dlm soklan terkumpul tu huhu

    ReplyDelete
  12. Great site. A lot of useful information here. I’m sending it to some friends!

    ReplyDelete
  13. Pretty nice post. I just stumbled upon your blog and wanted to say that I have really enjoyed browsing your blog posts. In any case I’ll be subscribing to your feed and I hope you write again soon!

    ReplyDelete

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..