Ubah format dokumen PDF ke TEKS ?

2 ulasan:
salam satu malaysia...
first nak mintak maaf coz xlehnk berblogwalking sgt hr ni cOz line irama kura2 lak hr ni..
nnt oKey QAseh balas ok..insyaAllah ...~

perisian percuma kali ni adalah kaedah paling mutlak gila babas mengubah format PDF korang menjadi teks yg bOleh diubahsuai sesuka hati korang..
tak perlu muat turun dan install pape dlm lappy kOrang cume prlu ade INTERNET!...
tau x dokumen PDF tu ape?
tau xpe hehehe..
teknik best ni teramat mudah dipraktikkan krna Adobe Acrobat dan microsoft office tidak diperlukan untuk mengaktifkannya..
ok jom kita layan ~
xpayahlah lg korang terhegeh2 menaip semula dokumen dalam bentuk teks,..
kOrang cuma perlu pilih beberapa laman web yg Qaseh sediakan kat bawah ni ye..
kirimkan fail korang kat sane...tunggu je beberapa saat sampai menjadi...
teramat sesuai untuk mereka2 yg suka gilerrrrrrrr COPY PASTE,,
haha jgn byk cerita...
selamat mencuba...!







2 ulasan:

**hudalulu** berkata...

wahhhhhhhhhhhhhhh...memang best giler..kekekeke...dah lah tgh buat tesis sekarang ni...nota2 lecturer sume dalam pdf..adoi la kan nak kene salin balik..kekekeke...THANK YOU VERY MUCH!heheh =)

Qaseh dalia adelia berkata...

ekekeke igt xde yg sudi komen sini..keh2...try lah..gud luck buat tesis tu hehe...cian ye..

Catatan Popular

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com