Ubah format dokumen PDF ke TEKS ?

2 ulasan:
salam satu malaysia...
first nak mintak maaf coz xlehnk berblogwalking sgt hr ni cOz line irama kura2 lak hr ni..
nnt oKey QAseh balas ok..insyaAllah ...~

perisian percuma kali ni adalah kaedah paling mutlak gila babas mengubah format PDF korang menjadi teks yg bOleh diubahsuai sesuka hati korang..
tak perlu muat turun dan install pape dlm lappy kOrang cume prlu ade INTERNET!...
tau x dokumen PDF tu ape?
tau xpe hehehe..
teknik best ni teramat mudah dipraktikkan krna Adobe Acrobat dan microsoft office tidak diperlukan untuk mengaktifkannya..
ok jom kita layan ~
xpayahlah lg korang terhegeh2 menaip semula dokumen dalam bentuk teks,..
kOrang cuma perlu pilih beberapa laman web yg Qaseh sediakan kat bawah ni ye..
kirimkan fail korang kat sane...tunggu je beberapa saat sampai menjadi...
teramat sesuai untuk mereka2 yg suka gilerrrrrrrr COPY PASTE,,
haha jgn byk cerita...
selamat mencuba...!







2 ulasan:

  1. wahhhhhhhhhhhhhhh...memang best giler..kekekeke...dah lah tgh buat tesis sekarang ni...nota2 lecturer sume dalam pdf..adoi la kan nak kene salin balik..kekekeke...THANK YOU VERY MUCH!heheh =)

    BalasPadam
  2. ekekeke igt xde yg sudi komen sini..keh2...try lah..gud luck buat tesis tu hehe...cian ye..

    BalasPadam

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

@2010 | www.qasehdalia.com