Tutorial letak ads Nuff tergantung...

18 ulasan:
Salam satu malaysia ..
adehhh qaseh buat tutorial pulak ?
eh eh sebenarnya td ade org tanye cane nak letak iklan nuff tu kat tepi mcm qaseh buat..
adehh qaseh xpndai nak buat tp qaseh try lah demi tidak menghampakan ..heeee 
lau xjadi bgtau ye...
special tuk org yang bertanye neidy

-
-
-
-
-
-
ok korang g kat dashboard,g kat design 
pastu g kat add gadjet (ejaan salah je ase) pastu amek  html/javascript tu tau kan?
pastu copy je kod kat bawah ni ha....
yang biru tu korang copy lah iklan nuff yg korang punye 
try buat jadi x...cepat!
hik2 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
<!-- kod iklan statik mula -->

<div style='display:scroll;position:fixed;bottom:10px;left:10px;'><!-- nuffnang -->

<!-- nuffnang -->
<script type="text/javascript">
nuffnang_bid = "144f0230beed9d67669d78a39f46c295";
</script>
<script type="text/javascript" src="http://synad2.nuffnang.com.my/lmn.js"></script>
<!-- nuffnang-->
</div>

<!-- kod iklan statik tamat -->
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

selamt mencuba..
lau xjadi harap maaf hik2

18 ulasan:

  1. hahax~
    jadi dh la..hehe..
    thanks yep dalia..
    neidy adjust letak sblah kanan..
    thanks yep :)

    BalasPadam
  2. hah! jadi dah?
    bagus2 debar td takut xpaham n bg ajaran sesat kot2 xjadi hehek...fuh lega..ok2...owh lupe nak gtau leh adjust2 mane2 pun heee gud boy

    BalasPadam
  3. hehe.
    xpe ar.. skurng2 dh ade yg bru..
    huhu.. lame dh nk wat but xtau nk tnye sape.. ade gak org (Dalia) sudi tolong neidy.. thnks so much

    BalasPadam
  4. ye jgn ucap thanx2 byk2 kali...ni baru je td wat...lupe link yg dalia tgk td..tu yg wat tutorial..lau igt..dalia juz bg link org tu..hehe

    BalasPadam
  5. Setiap ilmu yang kita dapat,kita baca dan fahamkan.

    BalasPadam
  6. hahaha.....ni dari mula wt blog dh thu..tapi ap2 pun...good idea...skurang2nya spew yg x thu tu....boleh ;laaa bce..

    BalasPadam
  7. Qaseh nanti nak cuba juga laa hehe.. and apezs ada satu entry utk kasih.. tgk yea..


    New Entry "|| Anda Suka Tak? ||"

    BalasPadam
  8. Beso sgt la kak sue..
    Kalau wat bottom:0px;right:5px
    Rasanya lagi ok..

    BalasPadam
  9. matika love :
    tau lah awak pndai kite dak xpndai buat ni pun sbb de org tanye td sob3x..hehe pape pun sharing is caring right

    BalasPadam
  10. dek caz tersayang :
    mmg lah ye boleh ubah2 ikut hati hehehehe

    BalasPadam
  11. kenapa kena ketuk pulak Qaseh...:p

    Qaseh Help me kalau free yea..
    ada benda nak tny..;)

    BalasPadam
  12. apehz :
    saje2 nak ketuk hehe nak tanye pe?ngah free ni ...

    BalasPadam
  13. thanks bagi info niel..nt nak cuba lah...hehe

    BalasPadam
  14. huhuhu miela lost...xpat buat la...:(

    BalasPadam

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

@2010 | www.qasehdalia.com