Tutorial letak ads Nuff tergantung...

18 ulasan:
Salam satu malaysia ..
adehhh qaseh buat tutorial pulak ?
eh eh sebenarnya td ade org tanye cane nak letak iklan nuff tu kat tepi mcm qaseh buat..
adehh qaseh xpndai nak buat tp qaseh try lah demi tidak menghampakan ..heeee 
lau xjadi bgtau ye...
special tuk org yang bertanye neidy

-
-
-
-
-
-
ok korang g kat dashboard,g kat design 
pastu g kat add gadjet (ejaan salah je ase) pastu amek  html/javascript tu tau kan?
pastu copy je kod kat bawah ni ha....
yang biru tu korang copy lah iklan nuff yg korang punye 
try buat jadi x...cepat!
hik2 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
<!-- kod iklan statik mula -->

<div style='display:scroll;position:fixed;bottom:10px;left:10px;'><!-- nuffnang -->

<!-- nuffnang -->
<script type="text/javascript">
nuffnang_bid = "144f0230beed9d67669d78a39f46c295";
</script>
<script type="text/javascript" src="http://synad2.nuffnang.com.my/lmn.js"></script>
<!-- nuffnang-->
</div>

<!-- kod iklan statik tamat -->
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

selamt mencuba..
lau xjadi harap maaf hik2

18 ulasan:

NeidIyra berkata...

hahax~
jadi dh la..hehe..
thanks yep dalia..
neidy adjust letak sblah kanan..
thanks yep :)

Qaseh dalia adelia berkata...

hah! jadi dah?
bagus2 debar td takut xpaham n bg ajaran sesat kot2 xjadi hehek...fuh lega..ok2...owh lupe nak gtau leh adjust2 mane2 pun heee gud boy

NeidIyra berkata...

hehe.
xpe ar.. skurng2 dh ade yg bru..
huhu.. lame dh nk wat but xtau nk tnye sape.. ade gak org (Dalia) sudi tolong neidy.. thnks so much

Qaseh dalia adelia berkata...

ye jgn ucap thanx2 byk2 kali...ni baru je td wat...lupe link yg dalia tgk td..tu yg wat tutorial..lau igt..dalia juz bg link org tu..hehe

zmah berkata...

Setiap ilmu yang kita dapat,kita baca dan fahamkan.

Matika Love 131020 berkata...

hahaha.....ni dari mula wt blog dh thu..tapi ap2 pun...good idea...skurang2nya spew yg x thu tu....boleh ;laaa bce..

apezs shah berkata...

Qaseh nanti nak cuba juga laa hehe.. and apezs ada satu entry utk kasih.. tgk yea..


New Entry "|| Anda Suka Tak? ||"

CAZ berkata...

Beso sgt la kak sue..
Kalau wat bottom:0px;right:5px
Rasanya lagi ok..

Qaseh dalia adelia berkata...

zmah :
yup hehehe thanx komen

Qaseh dalia adelia berkata...

matika love :
tau lah awak pndai kite dak xpndai buat ni pun sbb de org tanye td sob3x..hehe pape pun sharing is caring right

Qaseh dalia adelia berkata...

apehz shah :
nak kene ketuk x?haha

Qaseh dalia adelia berkata...

dek caz tersayang :
mmg lah ye boleh ubah2 ikut hati hehehehe

apezs shah berkata...

kenapa kena ketuk pulak Qaseh...:p

Qaseh Help me kalau free yea..
ada benda nak tny..;)

Qaseh dalia adelia berkata...

apehz :
saje2 nak ketuk hehe nak tanye pe?ngah free ni ...

iqbalhakimi berkata...

thanks bagi info niel..nt nak cuba lah...hehe

Qaseh dalia adelia berkata...

iqbal :
sharing is caring ~ hehehe

Miela Tahril berkata...

huhuhu miela lost...xpat buat la...:(

Miela Tahril berkata...

miela lost lah xpat buat..:(

Catatan Popular

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com