Tips reject awek ~

14 ulasan:
salam satu malaysia...
kOrang laki2 ensem lau nak reject awek jgn lah main ckp je ..
nnt kOcik aty dioRang ..
gUrl ni sensitif gak tau..
bg lah sebab2 yg munasabah sikit hehek...
mcm kat bawah ni hehe

1) Semalam I check dengan doktor, dia kata I HIV positif...

2) Kat telinga I ni ada suara suruh I bunuh diri..

3) U nampak tak mamat tu... (padahal takda orang pun kat situ)

4) Adik beradik I ada 10 orang, semua belajar lagi, I kena sara diorang sebab parents I dah meninggal...

5) I dah keje kat 20 company, tapi paling lama tahan pun 2 bulan je...

6) Hari-hari along cari I, hutang dengan diorang dah mencecah 100 ribu...
7) sebenarnye saye gay ..

8) Errr, sori, terpegang pulak....

9) Lupa nak bagi tau u, I ni duda anak 10

10) Ish, kalau nak kawin dengan U, I kena ceraikan bini I yang ke 4 tu, sian dia....


hati berbicara : tapi kan lebih baik terus terang dari pada menipu kan kan kan..hehek..tp kalau yg ramai sgt peminat tu di bolehkan kot..haha 
selamat mencuba..!


14 ulasan:

  1. hehehehe...menagis makwe tu kalau pakwe die bagi alasan cmtu....kechewa....

    BalasPadam
  2. hahax~
    Dalia.. BF komen cm marah je...
    jgn smpai BF awk tuh bg alasan antara 10 tuh kat awk dah la,,huhu

    BalasPadam
  3. azwaamani :
    bukan menanges lah dear tp terus lari hehehe

    BalasPadam
  4. neid :
    ambOi neid jgn ckp camtu..bf saye xmare haha ...sekeh kang

    BalasPadam
  5. wakiyuddin :
    sengal ape ?try lah lau xcaye hahaha

    BalasPadam
  6. sedih tak berlkagu la kalu awek kena reject sbb bg alasan mcm kat atas tu. haha

    BalasPadam
  7. Saya dengan ini reject Awak! Boleh x cam nie?

    BalasPadam
  8. sokong Prof..
    bterus terang sgguh, hukk...

    BalasPadam
  9. hehe caliph sokong le kaum die wekkk

    BalasPadam

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com