Tips reject awek ~

14 ulasan:
salam satu malaysia...
kOrang laki2 ensem lau nak reject awek jgn lah main ckp je ..
nnt kOcik aty dioRang ..
gUrl ni sensitif gak tau..
bg lah sebab2 yg munasabah sikit hehek...
mcm kat bawah ni hehe

1) Semalam I check dengan doktor, dia kata I HIV positif...

2) Kat telinga I ni ada suara suruh I bunuh diri..

3) U nampak tak mamat tu... (padahal takda orang pun kat situ)

4) Adik beradik I ada 10 orang, semua belajar lagi, I kena sara diorang sebab parents I dah meninggal...

5) I dah keje kat 20 company, tapi paling lama tahan pun 2 bulan je...

6) Hari-hari along cari I, hutang dengan diorang dah mencecah 100 ribu...
7) sebenarnye saye gay ..

8) Errr, sori, terpegang pulak....

9) Lupa nak bagi tau u, I ni duda anak 10

10) Ish, kalau nak kawin dengan U, I kena ceraikan bini I yang ke 4 tu, sian dia....


hati berbicara : tapi kan lebih baik terus terang dari pada menipu kan kan kan..hehek..tp kalau yg ramai sgt peminat tu di bolehkan kot..haha 
selamat mencuba..!


14 ulasan:

berkata...

isy...

Qaseh dalia adelia berkata...

hek2 nape tu

azwa_amani berkata...

hehehehe...menagis makwe tu kalau pakwe die bagi alasan cmtu....kechewa....

NeidIyra berkata...

hahax~
Dalia.. BF komen cm marah je...
jgn smpai BF awk tuh bg alasan antara 10 tuh kat awk dah la,,huhu

Qaseh dalia adelia berkata...

azwaamani :
bukan menanges lah dear tp terus lari hehehe

Qaseh dalia adelia berkata...

neid :
ambOi neid jgn ckp camtu..bf saye xmare haha ...sekeh kang

Mohd Wakiyuddin Rosnan berkata...

agaga.. sengal ni..

Qaseh dalia adelia berkata...

wakiyuddin :
sengal ape ?try lah lau xcaye hahaha

ahmad jo berkata...

sedih tak berlkagu la kalu awek kena reject sbb bg alasan mcm kat atas tu. haha

ProfHariz berkata...

Saya dengan ini reject Awak! Boleh x cam nie?

Qaseh dalia adelia berkata...

ahmad jo :
haha terpulang pd korang

Qaseh dalia adelia berkata...

hariz :
uwaaaaa kejam sgt uw haha

caliph shuriken berkata...

sokong Prof..
bterus terang sgguh, hukk...

Qaseh dalia adelia berkata...

hehe caliph sokong le kaum die wekkk

Catatan Popular

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com