Tension!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

11 ulasan:
Salam satu malaysia...
hUhu ari neh qaseh tensen ..
tapi bukan hr ni je 2 3hari lepas dah tensen sangat..
sbb nye internet down sgt2...
xboleh nak lawat blogger2 yang lain..
huhuhu 
ampun maaf dipinta...
bagi yg datang jenguk tu..
tp qaseh xsempat nak pergi lagi
kerana masalah line..~
huhu dapat update entry je tu pun syukur alhamdulillah..
emmm nnt line ok qaseh pegi bw sume2 ye..
jangan abaikan blog ni tau sbb qaseh xjenguk korang 
tp masalah masalah masalah line yang xabes2~ 
huhuhuhu ~
tambah2 lau blog yang berat mmg xmampu nak pergi lawat..
sory ye 
adios ~

hati berbicara : salam sayang buat kalian semua ..happy blogging ~ adesss T___________________T
kalau korang nak tinggalkan link kat komen ni pun boleh ....nnt qaseh pergi lawat2 n follow yg belum qaseh follow okeyh...mood down when line down ...huuuuuu uuuuuuu

11 ulasan:

  1. cantik blog....jom tukar link....akak dah follow:)

    BalasPadam
  2. jom ikut aku....aku dah ikut kamu...

    BalasPadam
  3. Kalo internet slow mmg kita akan rasa tension gila. Geram, kan!! haha ..

    BalasPadam
  4. xpe.. blogger laen faham la cmne stuasi qaseh tuh..
    soba3..

    BalasPadam
  5. hehe..sabau2x=)tenet kat uma neh pun slow jugak...boleh ag nak jengok2..tp lmbtla...hehe

    BalasPadam
  6. tape la sayang. ain faham je. line strmx kat umah ni pon kdg2 x ok jugak. tp yg sllu problem skrg is shout box ain. da byk kali jugak breakdown. bosna tol. ilang mood nk bw sume. hehe. :)

    BalasPadam
  7. time kaseh sume kerna memahami diri ini eceh insyaAllah mintak2 ok

    BalasPadam
  8. Qaseh dalia adelia: mmg klu line lembap jd tensi sgt!

    BalasPadam

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

@2010 | www.qasehdalia.com