Tension!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

11 ulasan:
Salam satu malaysia...
hUhu ari neh qaseh tensen ..
tapi bukan hr ni je 2 3hari lepas dah tensen sangat..
sbb nye internet down sgt2...
xboleh nak lawat blogger2 yang lain..
huhuhu 
ampun maaf dipinta...
bagi yg datang jenguk tu..
tp qaseh xsempat nak pergi lagi
kerana masalah line..~
huhu dapat update entry je tu pun syukur alhamdulillah..
emmm nnt line ok qaseh pegi bw sume2 ye..
jangan abaikan blog ni tau sbb qaseh xjenguk korang 
tp masalah masalah masalah line yang xabes2~ 
huhuhuhu ~
tambah2 lau blog yang berat mmg xmampu nak pergi lawat..
sory ye 
adios ~

hati berbicara : salam sayang buat kalian semua ..happy blogging ~ adesss T___________________T
kalau korang nak tinggalkan link kat komen ni pun boleh ....nnt qaseh pergi lawat2 n follow yg belum qaseh follow okeyh...mood down when line down ...huuuuuu uuuuuuu

11 ulasan:

Kak Wan Kamsiah berkata...

cantik blog....jom tukar link....akak dah follow:)

aKu ZaHaa berkata...

jom ikut aku....aku dah ikut kamu...

merahitujambu berkata...

pasni lawat blog kita tau

kakchik@ella berkata...

Kalo internet slow mmg kita akan rasa tension gila. Geram, kan!! haha ..

NeidIyra berkata...

xpe.. blogger laen faham la cmne stuasi qaseh tuh..
soba3..

wan muhamad berkata...

sabar hehehe

nanakimie berkata...

hehe..sabau2x=)tenet kat uma neh pun slow jugak...boleh ag nak jengok2..tp lmbtla...hehe

❤ Cik Ain ❤ berkata...

tape la sayang. ain faham je. line strmx kat umah ni pon kdg2 x ok jugak. tp yg sllu problem skrg is shout box ain. da byk kali jugak breakdown. bosna tol. ilang mood nk bw sume. hehe. :)

Qaseh dalia adelia berkata...

time kaseh sume kerna memahami diri ini eceh insyaAllah mintak2 ok

~ PIJA ~ berkata...

sabar je laa yang..:)

azzey berkata...

Qaseh dalia adelia: mmg klu line lembap jd tensi sgt!

Catatan Popular

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com