SUAI KENAL BLOGGER..ANDA BERMINAT???

21 ulasan:

hehe Qaseh pun nak jUin gak salam kenal bLogger dr otai bLogger 
huHu qaseh baru je fOllow beliau..n beliau ni dikenali dGn abG ben...
hensem gak hik2..thanx to him coz bg pelUang kpd blOgger2 baru mcm Qaseh n sewaktu dGnnya..
kalau nak jOin

n kOrang kene gTau kpd bakal2 pengUnjung blOg korang..~
sO qaseh nak gtau kepade sUme2 peminat eh fOllower QAseh (mcm artis lak hihi)
n bakal2 pengunjung...
thanx sebab sUdi singgah kat bLog bUruk Qaseh ni..n dRop ur name here..
maaf kaLau ada salah n silap ..hehe 
biase lah kdg mate xbertemu pun tp jari pantas menaipkan kata2 maybe tnpa sedar mengguris hati mane2 pihak...
hihihi..xmO bg ucapan byk2 ~
sudi2 lah jenguk
bLog qaseh daLia adElia agy ye...
salam perkenalan dr QAseh..
if bLog ni berat or perlu diUbah bg memudahkan urusan tuan hamba gtau ye..
n ade soalan2 pape juz tanye...
qaseh sorang yg xmUdah ambil hati...
ambil jantUng n liMpa je..jual kat tHai...:p

hati berbicara: selamat berkenalan semua..jgn lupe drop ur comment here keyh...
bRo ben : thanx again 


tiNggalkan Url kOrang juga ye..nnt Qaseh pergi melawat n follow...:)


21 ulasan:

  1. singgah ke sini..salam kenal

    BalasPadam
  2. singgah ke sini..salam kenal

    BalasPadam
  3. sudah follow kamu..
    salam kenal dari alieff :)

    BalasPadam
  4. slm kenal dr mimiey...

    http://nasyieen.blogspot.com/

    BalasPadam
  5. dh dtg n follow kamu... nnti jmput dtg n fllow nora ya... hihihu

    BalasPadam
  6. pikOk : salam perkenalan gak ...dalia dah lawat blog pikok..

    BalasPadam
  7. kreatifbuzzz : salam perkenalan jua.. :)rajin2 singgah lagi ye hek2..t bagi cekodok

    BalasPadam
  8. lelord : thanx singgah...salam perkenalan dr dalia :)

    BalasPadam
  9. aLieff : dalia follow back :) thanx ya

    BalasPadam
  10. pUteri : thanx singgahh

    mImiey : salam perkenalan gak dalia dah lawat dah

    BalasPadam
  11. nOra : thans sudi2 lawat agy..dalia follow u back

    BalasPadam
  12. salam. j0m lawat bl0g atul. :)

    BalasPadam
  13. salam. j0m lawat bl0g atul. :)

    BalasPadam
  14. huhuhuuuh....follow la sy ni...hehhhe...sy new blogger...tenkiu..

    BalasPadam
  15. Nice blog.. Salam Perkenalan…

    http://lovelyvioletent.blogspot.com

    BalasPadam

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com