Salam aidiladha buat semua blogger ~ rindu budak kecik ini ~

17 ulasan:
salam satu malaysia..
first nak mintak maaf sgt2 cOz xdpt nak melawat sume blog..line teramat amat slow macam ciput cedot...!
n maaf lau de tersala kata ke tersilap tulis ..salah ejaan sekalipun..
so raye ni qaseh bercuti selame 3 hari..
xleh lah nak jengu2k blog2 korang yg cantek tu..
hOpe2 korang sume jage diri lelok..
jgn biarkan diri terkorban lak..
termasuk terkorban dalam cinta ...
n nak duet raye dr korang hehe..

nnt kite bertemu 3 hari yg akan dtg if umur masih panjang ye..
last keje hari ni..
ceh org lain dah awal2 cuti keje huhu..
xpe2..

hUhu by the way..
merindukan budak kecik ini sgt2..
dak dalia yg noty teramat2...grrr 'huhu tp malangnya 
dia xdapat balik raye..coz abah n ibunya xdpt cuti...huhuh..

ini lah budaknya..jeng2




 ibu die pun nak masuk jugak

selamat hari raye kat putrajaya ye dak kecik ekekeke...
rindu sgt..nnt jgn lupe blik kg hehe


hati berbicara : bez nye ade baby (gatai )




17 ulasan:

  1. selamat bkorban qaseh...hehe..

    BalasPadam
  2. Qaseh dalia adelia: Comelnya dak kecik tu...Macam Qaseh gak comel! Slm aidil adha juga buat Qaseh & keluarga ye...:)

    BalasPadam
  3. Selamat hari raya aidiladha harap dimaaf jika tkasar bahasa terlebih bicara ketika disini.

    BalasPadam
  4. salam aidiladha ye..
    comel la budak tu.. :D

    BalasPadam
  5. owhh off day tenet 3 ari eh qaseh?? hihi
    sempena offday tu ni nk bagi award kat qaseh ^^

    http://diary-kecilku.blogspot.com/2010/11/terima-kasih-cik-mra.html

    BalasPadam
  6. Hee slamat hari raye aidiladha ea =)

    BalasPadam
  7. alolololo...comel nyer dak tecik nih...

    BalasPadam
  8. cik sue yg comel.. sila ambil award anda kat blog sy....

    BalasPadam
  9. salam..qaseh..name btul ke..sedap...

    selamat hari raya qaseh..raya mane taun ni...klu free nti singgah2 la..kwn2..

    BalasPadam
  10. azzey :
    salam aidiladha buat azzay adehh baru je keje hehe ...

    BalasPadam
  11. wan muhamad :
    salam aidil adha

    gebob :
    thanx you too

    solihin :
    tgk lah maksedare ye pulak mesti lah anak sedare pun comei haha perasan

    anamizu :
    dah tgkk nnt qaseh amek ye

    liQuid :
    thanx ye you tooo

    BalasPadam
  12. ceekeen :
    ekeke comel tambah buas tu baru betul

    aida :
    dah tgk award tu comel ..nnt sue amek

    haidi :
    salam aidiladha ..insyaAllah nnt qaseh jenguk2 ye

    mfs :
    u too tq ye..

    BalasPadam

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com