Orang kafir dah semakin biadap

22 ulasan:
Salam satu malaysia..
Qaseh nak share td ade someone share dalam email..
qaseh baru tahu ttg pic ni..xtahulah korang dah lame tahu..
tapi bila tengok ase macam bengang sgt..
ase mcm nak menyumpah2 !!!!
rasa macam nak nanges pun ade
cuba korang nilai apa yg org2 kafir buat..
shittttttttttttt!!!!!!!!!

22 ulasan:

  1. teringat satu hakikat, bahawa di dunia ni rahmat Allah mengatasi kemurkaan-Nya. Memang jelas, Allah masih beri peluang orang kafir utk bertaubat walaupun mereka hina Allah.

    Tapi yang pasti di akhirat kelak, kemurkaan Allah mengatasi Rahmat-Nya. Saat tu, umat islam juga akan turut merasa murka Allah, jika di dunia tidak banyak amalannya

    scary...... T_T

    BalasPadam
  2. mmg biadap...kita benci - benci tak smpai menghina dorang hingga mcm tue....

    BalasPadam
  3. btol tuh.. rase nk mrah2 je tngok pic nih.. herm..

    BalasPadam
  4. sesungguhnya Allah melaknat mereka.. sabarkan hati..kuatkan iman :)

    BalasPadam
  5. hish ape nk jadi ngan org kafir ni hmmm

    BalasPadam
  6. x pa.. orang yang buat gtu mesti akan terima azab nya..

    BalasPadam
  7. hey! biadap sungguh! dah dasar kapir! bencinya..semoga dilaknat!

    BalasPadam
  8. gambar ni dh byk tersebar kt FB..
    mmg biadap!

    BalasPadam
  9. eiii geramnya tgk dia edit gmbr menghina..

    BalasPadam
  10. iqbal :
    huhuhu thanx gtau ...ye lah Allah s.w.t. tu maha penyayang,pengasih tetap mahu terima taubat org2 yg byk melakukan dosa..tp kite seringkali lalai ..huhu

    BalasPadam
  11. lizzie yasmin :
    yup sebab islam xmengajar kita untuk menghina agama lain wpun agama lain sering cuba menjatuhkan agama islam..itu yg diajar...wpun marah islam tetap menyabarkan kita ~huhuhu

    BalasPadam
  12. neidy :
    nak marah kat dia pun xdapat sbb kita xtahu sape yg buat ni...kita juz boleh mendoakan semoga dia mendapat balasan dr Allah s.w.t

    BalasPadam
  13. azwa_amani :
    yup hanya doa dapat melemahkan musuh2 dengan izinNYA

    BalasPadam
  14. cik liyana :
    sabar je lah huhuhu...mmg biadap sungguh jahat sgt!!!!!!!!!!!!

    BalasPadam
  15. solihin :
    qaseh xtau pun tersebar kat fb...dapat email dr kawan baru dpt tahu huhu gila betullah org kafir ni ha

    BalasPadam
  16. Ni la jadinya kalau manusia dah terlebih kurang ajar!!

    *sedih~~

    BalasPadam
  17. wowww sungguh shilaka gambo tu...

    BalasPadam
  18. Pergh...
    serius kurang hajar gmbr ni...
    huh!!!!

    BalasPadam
  19. memang laknat la org kafir... panas jer hati ni...biadab betul org kafir...

    BalasPadam

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com