Orang kafir dah semakin biadap

22 ulasan:
Salam satu malaysia..
Qaseh nak share td ade someone share dalam email..
qaseh baru tahu ttg pic ni..xtahulah korang dah lame tahu..
tapi bila tengok ase macam bengang sgt..
ase mcm nak menyumpah2 !!!!
rasa macam nak nanges pun ade
cuba korang nilai apa yg org2 kafir buat..
shittttttttttttt!!!!!!!!!

22 ulasan:

iqbalsyarie berkata...

teringat satu hakikat, bahawa di dunia ni rahmat Allah mengatasi kemurkaan-Nya. Memang jelas, Allah masih beri peluang orang kafir utk bertaubat walaupun mereka hina Allah.

Tapi yang pasti di akhirat kelak, kemurkaan Allah mengatasi Rahmat-Nya. Saat tu, umat islam juga akan turut merasa murka Allah, jika di dunia tidak banyak amalannya

scary...... T_T

Lizzie Yasmin berkata...

mmg biadap...kita benci - benci tak smpai menghina dorang hingga mcm tue....

NeidIyra berkata...

btol tuh.. rase nk mrah2 je tngok pic nih.. herm..

azwa_amani berkata...

sesungguhnya Allah melaknat mereka.. sabarkan hati..kuatkan iman :)

Liquid berkata...

hish ape nk jadi ngan org kafir ni hmmm

wan muhamad berkata...

x pa.. orang yang buat gtu mesti akan terima azab nya..

Cik Liyana berkata...

hey! biadap sungguh! dah dasar kapir! bencinya..semoga dilaknat!

Solihin Zubir berkata...

gambar ni dh byk tersebar kt FB..
mmg biadap!

Tomato Gurl's Life berkata...

eiii geramnya tgk dia edit gmbr menghina..

Qaseh dalia adelia berkata...

iqbal :
huhuhu thanx gtau ...ye lah Allah s.w.t. tu maha penyayang,pengasih tetap mahu terima taubat org2 yg byk melakukan dosa..tp kite seringkali lalai ..huhu

Qaseh dalia adelia berkata...

lizzie yasmin :
yup sebab islam xmengajar kita untuk menghina agama lain wpun agama lain sering cuba menjatuhkan agama islam..itu yg diajar...wpun marah islam tetap menyabarkan kita ~huhuhu

Qaseh dalia adelia berkata...

neidy :
nak marah kat dia pun xdapat sbb kita xtahu sape yg buat ni...kita juz boleh mendoakan semoga dia mendapat balasan dr Allah s.w.t

Qaseh dalia adelia berkata...

azwa_amani :
yup hanya doa dapat melemahkan musuh2 dengan izinNYA

Qaseh dalia adelia berkata...

liquid :
hmmmmm gak..

Qaseh dalia adelia berkata...

wan muhamad :
betul tu

Qaseh dalia adelia berkata...

cik liyana :
sabar je lah huhuhu...mmg biadap sungguh jahat sgt!!!!!!!!!!!!

Qaseh dalia adelia berkata...

solihin :
qaseh xtau pun tersebar kat fb...dapat email dr kawan baru dpt tahu huhu gila betullah org kafir ni ha

Qaseh dalia adelia berkata...

cik tom :
same lah geram sgt2

YOUsoF berkata...

Ni la jadinya kalau manusia dah terlebih kurang ajar!!

*sedih~~

HaNTwO berkata...

wowww sungguh shilaka gambo tu...

Cikgu Fikri berkata...

Pergh...
serius kurang hajar gmbr ni...
huh!!!!

shamfariz berkata...

memang laknat la org kafir... panas jer hati ni...biadab betul org kafir...

Catatan Popular

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com