♥ oNly fOr yOu mR.kylEriL...kiNg oF myheaRt ♥

9 ulasan:

salam satU malaysia...
hehe pOst ni untUk die sebenarnya...hurrm org yg plg istimewa lam haTi..
sebenarnye dah lame nk buat entry ni..tp bru jumpe mood jiwang! hik2
sbb ye salU skOdeng ...nak die skOdeng entry spEcial kaLi neh..!
kOrang2 tUtup mate lah eh..heeee ~
nak kOmen pun agy dialU2kan..

doakan kiTorang bHgia..

td pg2 bUte agy die sUh dgr lagu neh..
sO qaseh pun search lah kat u tUbe..
liRik mcm sesUai je untuk die...
bEz jugak lagu nih..tau lah Qaseh minat kOrea...hihihi ♥ tEngs b ♥ 

Baby boy, I’ll be right here I’ll be here waiting for you
You know that I love you, so there’s no need for you to worry
No matter how far apart we are, this heart won’t change
You know what I’m trying to say, right?
I’ll be waiting for you
I’m a bit clumsy, and you are far away
While I struggled to tell you how I feel, you were already gone
Now, what remains of you is inside my albums
These days, radio waves are the only way we can meet
But I can’t see your smiles,
Your warmth, the smell of your hair—I can't quench this longing for you
in the days that pass, I desperately searched for traces of you
The road I used to walk with you just echoes with my footsteps now
But more importantly, how are you? Are you taking care of yourself?
Damn it, the words just won’t come out
I’ll send it next time, a letter from me

dIa yang tErchEnta ~


xtau nak ckp camne utk menggambarkan isi hati ni >.< 
korang tuplah mate tuh! >.<malu neh..

bUt the most impoRtant ...
syg cintakan b sgt3x! hanya Allah yang tahu betape besarnya cinta syg untuk b tp tidak lah melebihi cinta kpd iLahi...Allah s.w.t yang menciptakan kita..
tanpa kuasaNYA cinta di hati ni xkan hadir..
syukur alhamdulillah ♥

kalaU b msih igt..mcm2 dugaan kite dah lalUi bersame...
dugaan yg sgt2 memeritkan...biarlah rahsia ~heheh ♥
tp b tetap mahu berada disisi ni ..yaAllah tenGs kerna menghadirkan  kaum adam sptnya untukQu..
wpun hubungan kite still baru ..setahun lebih tp rase mcm baru semalam kite brcinta...
hehehe ayat lam drama ?xkisahlah tp tu yang syg rase bila brsame b.. ♥
n syg terime diri b seadanya spt b terime syg seadanya,,,
syg tahu syg byk kelemahan2 ..n ramai agy gurl2 yang lebih sempurna dr syg..
tapi syg cuba yang terbaik untuk b..
n akan menjadi isteri yg baik n solehah untuk b..
hOpe b pun akan jd ketua kelurga yang baik kelak..
same2 kite membina hidup kita nnt brsama restu dr ilahi....~
bimbinglah syg seadanya sbgai khalifah di bumi Allah s.w.t ♥

satU yg sayang harapkan hargai diri ni spt syg menghargai diri b..(lebih dr satu sbenonye)
jGn sia2 kan hati yg syg berikan ni untuk dilukai..tp utk dicintai seikhlasmu sygQu ♥
sepertimana syg mencintai b seikhlas hati syg...
really need u in my liFe..!!!
n never let u go..~ 

jAngan
pErnah cUba laRi dr hidUpku...paSti akan kU kejar wpUn ke dalaM mimPi2
mu hiNgga kau xkan maMpu lari lagi dan terus kedakapanqU...


♥..hanya tgnmu yang bisa mengenggam  tgnqu yg sejuk n kmbali hangat..
♥..hanya suara mu dpt menenangkan qu di kala ku kesedihan n keresahan...
♥..hanya pelukanmu yang dapat menenangkan diriqu ketika ku ketakutan..
♥..hanya hatimu yang bisa bercantum dgn hatiqu..
♥..hanya kamu , kamu dan kamu ...♥!

hik2..jiwang gile..


lOve u sO much ...


maafkan syg adakalanya syg bersifat kebudak2budakan...
tapi sebenarnya syg nakkan perhatian dr b..
maafkan syg juga selalu menangis wpun hal yg remeh..
tapi sebenarnya syg nak b menyapu air mata syg yg mengalir dan memujuk syg...
maafkan syg lagi selalu xmendengar kata b n b salu ckp syg degil..
tapi sbenanrnya syg hanya nak bermanja dgn b..
maafkan syg lagi adakala syg menipu b ..
tp sebenarnye syg xmo b risau n nak b gembira..
berapa byk maaf da...hehehe...~ 
only u know everything about me..
n i know everything baout u..
kita slg memerlukan..
jika ada bayangan someone dtg dlm hidup b..
tepis lah bayangan tu..n ingatlah syg yg salu menunggu b...merenung ke langit..memikirkan disaat kite benar2 bertaut...
jgn ada org ketiga diantara kita...
sbb org ketiga tu lah dugaan dlm sesebuah perhubungan...
kalau nak perhubungan tu berjaya..
lalui lah dugaan tu dgn hati yg tenang...
jgn pernah cuba  melayan dugaan tu..dan dipengaruhi dgn dugaan tu..
hik2 pjg bebeno smpai esok pun xabes..





Saat kita berbaring di bawah bintang-bintang,
Kita tertanya-tanya siapa diri kita sebenarnya,
Aku ingin tahu apa yang kau lihat tentang diriku,
Adakah hanya luaran atau sesuatu dari dalam diriku.


Usaplah jari-jemarimu pada rambutku,

Tunjukkan padaku bahawa kau benar-benar peduli,

Hari demi hari, dan selamanya,

Ketika aku dan kau tidak mempunyai ketakutan.




Saat kau katakan kau mencintaiku,

Saat itulah aku memberikan kunci,

Untuk hati, jiwa dan fikiranku,

Aku senang untuk tahu bahawa kau milikku.




Aku mahu bertahan selamanya,

Untuk kita akan selalu bersama,

Merasa sakit atau kemanisan bersama,

Aku ingin kau selalu berada dekat denganku.




Dalam setiap pelukan dan kucupan,

Saat aku bersamamu aku merasakan wujud cinta sejati antara kita.

Memelukku erat dan tidak mahu membiarkan aku pergi,

Jangan biarkan aku hilang dilautan yang luas.




Kerana aku milikmu, selamanya itu pasti,

Aku milikmu untuk selama-lamanya.

Janji dipatri bahawa setiap kata-kataku dengan sesungguhnya,

Tanpamu disisi, aku mati tak mahu hidup pun tak mampu..


hati berbicara: ketahuilah sygqu sesungguhnya hati,jiwa,jasad,,hanyalah untukmu..tiada lagi org lain yg mmpu membuka hati ni..malah putera kayangan sekalipun hehe..
taPi kite hanya mamPu meraNcang..
DIA yg menentukan
doakan kitOrang .....


9 ulasan:

  1. (^_^) nak malu napenye hehe...thanks 4 everything 2...satu je la jgn degil2 dah hehe tarik idung br tau..kalu de pape prob bgtau je xyah sorok2 bkn ke kita share segala2nya n xde rahsia diantara kita berdua... KAU NYAWAKU,KAU KEHIDUPANKU,KAU PERMATA HATIKU,KAU SEGALA2NYA BAGIKU...

    BalasPadam
  2. insyaAllah xdegil hahaha..ye ke xdegil..tahlah cane nak kikis sifat degil..lalalala

    BalasPadam
  3. Senang je just set lam pale umo dah lanjut hek3x t jd wife plak ngee

    BalasPadam
  4. eleh haha..kite yg bercakap tu pun jgn degil2 t nak jd bapak org hahaha

    BalasPadam
  5. Ekeke :) same2 degil tp memahami

    BalasPadam
  6. aeshh. tumpang semak kat komen ni :D
    *kacau u all dating jap* :D

    BalasPadam
  7. semoga berbahagiaa selalu......nk makan nasik minyak jemput mama ya...

    BalasPadam
  8. hik2 insyaAllah mama... doakan kami :)

    BalasPadam

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com