♥ cik waRdina giveaway ♥

2 ulasan:
wah join gA lagi kali ni dari cik wardiNa
kalau nak jOin  KLik siNi
syarat2nya...
♥Jadi follower blog cik warnida klu tak nk pn tak pa...tk ada pksaan ok^_^(dOne)
QAseh dah follow beliau n jadi follower yang ke 444
♥Copy pic kat ats ni....bt satu N3 psl GA cik warnida...(dOne)
♥Kemudian klu dh bt 2 perkra d atas ni...komen N3 ni..tngl kn link yg korg bt..supaya sng kerja cik warnida dan tag 3 kwan...untk N3 GA ni!!!....tu jer!!!(dOne)

yang beznye ade pic pOcoyo kat ctU...suke sgt!!!!
yeyyyyyy pocoyo ade..hik2..jGn jelez ye dOmo!!
kene taG 3 kwn..
kYle riL
wan mUhammad
ceEkeen

2 ulasan:

  1. hye thx^_^ WARNIDA tau BUKAN WARDINA...^_^ yeee pocoyo my super hero....jom-jom jln2 tgk N3 WARNIDA dan WARDINA kat blog:-)

    BalasPadam
  2. eh silap tulia wardina..hik2 sory ye dear... :)

    BalasPadam

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com