♥ cik waRdina giveaway ♥

2 ulasan:
wah join gA lagi kali ni dari cik wardiNa
kalau nak jOin  KLik siNi
syarat2nya...
♥Jadi follower blog cik warnida klu tak nk pn tak pa...tk ada pksaan ok^_^(dOne)
QAseh dah follow beliau n jadi follower yang ke 444
♥Copy pic kat ats ni....bt satu N3 psl GA cik warnida...(dOne)
♥Kemudian klu dh bt 2 perkra d atas ni...komen N3 ni..tngl kn link yg korg bt..supaya sng kerja cik warnida dan tag 3 kwan...untk N3 GA ni!!!....tu jer!!!(dOne)

yang beznye ade pic pOcoyo kat ctU...suke sgt!!!!
yeyyyyyy pocoyo ade..hik2..jGn jelez ye dOmo!!
kene taG 3 kwn..
kYle riL
wan mUhammad
ceEkeen

2 ulasan:

  1. hye thx^_^ WARNIDA tau BUKAN WARDINA...^_^ yeee pocoyo my super hero....jom-jom jln2 tgk N3 WARNIDA dan WARDINA kat blog:-)

    BalasPadam
  2. eh silap tulia wardina..hik2 sory ye dear... :)

    BalasPadam

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

@2010 | www.qasehdalia.com