Chinta chanduri

9 ulasan:
salam satu malaysia..
jEng2 sape suke tGk cite chinta ni?
angkat kaki cepat!!
hehe semalam tgk sedih sangat..
hUrmmm pengOrbanan seOrang isteri melepaskan sUaminya demi melihat kebahagiaan si sUami..
kalau QAseh xsggup tuk merkOngsi kaseh ...
sape2 sanggup?
maybe kat mulut je kate sanggup 
tp 
dalam hati parah..merana..sedih..sakit hati..huhuhu..
tapi antara bermadu kasih dgn rela hati or diduakan..
mana lebih pedih?
tentulah diduakan..
dalam percintaan pun sama kan..
siapa yg nak dirinye diduakan??????
xde sape nak...
pompuan ni perlukan kasih syg dr lelaki ..
hanya untuk dia je..
xleh kongsi2..
bg Qaseh baik qaseh berundur demi kbhagiaan dia....
kdg2 mengalah tp kite menang tu bgus dr mendapatkan kemenangan tp sebenarnye kita kalah...(lupe ayat )
hehehe...
cite ni byk bg pengajaran sebenarnya..
sekotor2 manusia kat dunia ni..
kita xde hak untuk menghukum die..
xde hak untuk menetapkan dimana letaknya diri dia nnt..
di syurga kah atau neraka kah ?
sbb kite pun bukan sempurna dan xtahu dimana letaknya diri kita...
huhu sedih sgt... ~ 

hati berbicara : nak g nanges jauh2 jap..



9 ulasan:

  1. Myra layan citer nie, mula2 tgk, patu pertengahan jarang2 tgk, dah nk akhir2 nie baru tgk.. Memg sedey kan.. Tak sabo nk tunggu ptg nie..

    BalasPadam
  2. myra :
    dalia tgk dr first episod smpai skang hehe..bez jugak cite ye..nmpak kematangan fasha ..emmm sedey kan..hehe sabo2

    BalasPadam
  3. keh3.. semalam ptg tgk gak citer ni..
    ayat power dari chinta.."Makcik pun belum tentu masuk syurga..".. hehe

    BalasPadam
  4. aibaks :
    aik tgk gak kew..hehe yelah makcik pun belum tentu masuk syurga..mulut punye lah laser makcik tuh hehe..geram den

    BalasPadam
  5. salam dik...akk sekali dtg je kat blog nie akk dah tertarik. tapi syg la...themes blog awk nie x kena la sayang. kalau nak tahu... tanya akk sendiri di mama_adam09@yahoo.com

    nOtaKaKiKiNa: ada n3 baru 'bapa yg kejam' n ifollow u..

    BalasPadam
  6. tgok2. mula2 tu tgok sbb x de cte lain..pastu bila selalu tgok best jgk la..

    BalasPadam
  7. ptg td dh abis citer ni..

    p/s: kt *lupa ayat* tu.. btul ar ada kt dlm skrip citer tu ^^

    BalasPadam
  8. yup dah abes dah cite ni..huhu sedeyh sgt chinta mati...tp last2 baru ye tunjuk anak chinta tu kan

    BalasPadam

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com