♥ caMne nak gemOk eh? ♥

12 ulasan:
hUhu..assalamualaikum n camat petang anak2..
hUrm percaye x korang berat Qaseh xsmpai 45 kilO??
help me..camne lah ye nak jd gemuk...xgemuk byk pun xpE asalkan gemuk jugak..melebihi tahap kilogram yang sedia ada..hehehe..
Qaseh dah makan byk dah...balik kerja lunch makan...pahtu balik kerja jap agy makan agy..
pastu malam kang pun makan..
kdg2 makan2 pastu tido..
tp !!!!
tetap xnaik2 timbangan??
hUrmm tah2 de bende yang tumpang kot...!
huwa! xmOlah camtu..
kOrang de rahsia bOleh x share2 ngan QAseh..
cian qaseh t kene angIn sikit dah terbang ke langit..
almaklum lah kUrus sesangat..
huhuhuhu sedeyh T_________________________T

hati berbicara : bersyukur dgn apa yang dah tertulis..tapi usaha tu kan tangga kejayaan :)
peace no war share tau...need it!
moooooooooooo~ (lembu kat atas ni kate)

12 ulasan:

  1. Qaseh makanlah appeton weight gain hehe kasi busar itu badan ,

    BalasPadam
  2. berat sy 46..
    kategori under weight.. haha!!
    tp sy tamaw tambah berat.. nk kurung lagi :D nk tambah berat minum weight gain la kot.. hehe!!

    BalasPadam
  3. pas makan terus tidur..konpem naik..hihi..

    BalasPadam
  4. Nak betul ke tambah berat badan?

    BalasPadam
  5. salam, ramai org nak kurus..

    BalasPadam
  6. abhamz : tu bagi yg gemuk mmg nak kurus hik2..dalia ni kurus yg nak gemuk keh2...

    BalasPadam
  7. haRiz : yup lah qaseh mmg nak tambah berat badan de care ke?

    BalasPadam
  8. cik tOm : qaseh dah buat xjadi gak

    @amirrah : huhu lau dpt berat mcm amirrah pun dah ok...weight gain ok ke? nnt try cari

    wan muhammad : tenGs t qaseh cari n try..huhuhu

    BalasPadam
  9. same la. sgt susah nak tambah kilogram.

    *Yang penting cari care nak tambah selera mkn je, pastu insyaallah rajin makan,kilogram pon senang bertambah..

    BalasPadam
  10. Suh doh beli vitamin kui3x...Xkisah mane2 pun asalkan sht....

    BalasPadam
  11. yOusof : you pun samew gak ke..hehehe makan budu ade selera banyak sikit keh2x..

    b : ngeh2x syuhhhhhhh nnt kite pergi cr vitamin samew2...lalalala sihat je nih...leh angkat badak air yg sedang berendam

    BalasPadam
  12. masalah kita sama, susah sgt nak naik berat kan..

    BalasPadam

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com